ייעוץ ברכיים קורסות סקוואט - מכרעיים?

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
כבר תקופה שהברכיים שלי קורסות בחזרות האחרונות של הסקוואט, הוספתי תרגיל עזר למקרבי ירך אבל זה לא עזר.
התייעצתי עם המאמן שלי (לא מאמן רגיל הוא מבין דבר או שתיים בפווארליפטיג והוא הכין אנשים לתחרויות.. )
אמרתי לו שהברכיים שלי קורסות בסקוואט והוא אמר שהגב שלי יותר חזק מהרגליים ולכן זה קורה וייעץ לי לעשות מכרעיים (2-3סטים ל15חזרות, אימון כן אימון לא ) כדי לחזק את הרגליים .

מה דעתכם על העצה?

המאמן שלי הוא קצת "Old Fashioned" , תיארתי לו את התכנית שאני עושה - SS (לא הבין את השם) ,הוא אמר לי לעבור לתכנית דומה ללינארית , והתחיל ויכוח שהאם אפשר להיתאושש מסקוואט מאימון לאימון אפילו שאני מתחיל.😆

אני לא מומחה בביומכניקה, אבל לא הבנתי את הקשר בין גב חזק לרגליים.
הוא גם יותר חזק מהדו-ראשי שלך, אז מה?

בכל אופן, אתה כנראה, צריך לחזק דווקא את מרחיקי הירך, ולא המקרבים.
אגב, המקרבים הם, באופן טבעי, הרבה יותר חזקים מהמרחיקים.

לשם חיזוק המרחיקים, ממליץ לך לעשות 2 תרגילים, בשימוש עם גומייה רחבה.

1. דינאמי.
שים את הגומיה, כך שתקיף את 2 הברכיים שלך. פתח פיסוק, כך שהיא תימתח. רד למצב של רבע סקוואט (הקפד על הדגשים של הסקוואט, כגון חזה מתוח, מבט, גב וכו'); התחל בצעדי רדיפה. אני מבצע 8 לכל כיוון, כפול 3 סטים.

2. סטאטי.
תרגיל שדומה לתרגיל המתיחה של ריפטו, למקרבי הירך, רק שכאן אתה עובד על מרחיקי הירך.
אותה גומיה, אותו מיקום (סביב הברכיים). פיסוק קל. רד למצב תחתית של סקוואט, עם כל הדגשים, הוצא ברכיים החוצה - בכוח. הישאר במצב 10 עד 15 שניות, כפול 3 פעמים.
בהצלחה.

נסה דילאוד קטן, בנוסף זה גם מאוד פסיכולוגי גם לי זה קרה בעבר....כל הזמן להוציא רגליים וגם בעלייה, במקום תרגיל עזר של מכרעים שבכלל עובד על הגלוטס והמקרבים רק נמצאים שם ומייצבים, תעשה פאוור סקוואט-סקוואט רחב יותר, או בוקס אם יש אפשרות

אני לא מומחה בביומכניקה, אבל לא הבנתי את הקשר בין גב חזק לרגליים.
הוא גם יותר חזק מהדו-ראשי שלך, אז מה?

בכל אופן, אתה כנראה, צריך לחזק דווקא את מרחיקי הירך, ולא המקרבים.
אגב, המקרבים הם, באופן טבעי, הרבה יותר חזקים מהמרחיקים.

לשם חיזוק המרחיקים, ממליץ לך לעשות 2 תרגילים, בשימוש עם גומייה רחבה.

1. דינאמי.
שים את הגומיה, כך שתקיף את 2 הברכיים שלך. פתח פיסוק, כך שהיא תימתח. רד למצב של רבע סקוואט (הקפד על הדגשים של הסקוואט, כגון חזה מתוח, מבט, גב וכו'); התחל בצעדי רדיפה. אני מבצע 8 לכל כיוון, כפול 3 סטים.

2. סטאטי.
תרגיל שדומה לתרגיל המתיחה של ריפטו, למקרבי הירך, רק שכאן אתה עובד על מרחיקי הירך.
אותה גומיה, אותו מיקום (סביב הברכיים). פיסוק קל. רד למצב תחתית של סקוואט, עם כל הדגשים, הוצא ברכיים החוצה - בכוח. הישאר במצב 10 עד 15 שניות, כפול 3 פעמים.
בהצלחה.

יש לי מכשיר בחדכ של מרחיקי ירך האם אני יכול להחליף אותו בתרגיל הדינאמי?
הבעיה שזה מכשיר לחץ אוויר זאת אומרת שההתחלה קלה והסוף קשה.
ולא הבנתי איך אני אמור להישתמש בגומייה .
פשוט לקחת גומייה כוחלה כזאת שנימתחת וליקשור סביב נברכיים?

יש לי מכשיר בחדכ של מרחיקי ירך האם אני יכול להחליף אותו בתרגיל הדינאמי?
הבעיה שזה מכשיר לחץ אוויר זאת אומרת שההתחלה קלה והסוף קשה.
ולא הבנתי איך אני אמור להישתמש בגומייה .
פשוט לקחת גומייה כוחלה כזאת שנימתחת וליקשור סביב נברכיים?

אל תשתמש במכשיר.
כן, פדוט לקחת גומיה ולהקיף את הברכיים. לא צריך לקשור.
הגומייה היא בסה"כ לולאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית