ייעוץ נעלי Weightlifting של Inov8

אני חרשתי את רוב הנעליים (במחינת קריאה) - אלה נעלי קרוספיט ויש יותר אידיאליות לסקוואט

• פותח/ת השרשור
משיג אותה ב550 ש״ח שזה מחיר דיי טוב אם לוקחים בחשבון שבארה״ב הן עולות 150 דולר, ובארץ הן לא יורדות מ800 ש״ח.
השאלה היא מה ההגדרה שלך ל׳נעלי קרוספיט׳ ומה היא ההגדרה ל׳נעלי פאוורליפטינג׳ ?

• פותח/ת השרשור
אז מה אתם אומרים ? ללכת או לא ללכת עליה ?
בעיקרון אני עושה PL, קרוספיט פחות מדבר אלי...

אז מה אתם אומרים ? ללכת או לא ללכת עליה ?
מצד אחד,לפי הביקורות נשמע ששווה,וגם המחיר אטרקטיבי
מצד שני,לא עדיף ללכת על משהו מוכר כמו אדידס/נייקי/VS שיש לרוב חברי הפורום ופחות או יותר אותו מחיר?
החלטה שלך..

תזמינו VS\warior מחול יצא לכם סביבות ה-500-400 שקל ותסגרו תפינה לא מבין למה להסתבך עם נעלים לא מוכרות.

• פותח/ת השרשור
הסיבה היא שממש לא באלי התחיל להסתבך בלמצוא את המידה הנכונה, ולהתחיל לשבור את הראש למקרה שהנעל לא בדיוק במידה, ולחכות עד שיגיע ולהתחרטש עם המכס וכו׳ וכו׳ וכו׳...
מה הקטע של העקב שלא נראה לכם ?
והאם זה נוח לעשות דדליפט וקלינים עם עקב כלכך גבוה ? כי אני מבין למה זה נוח יותר לסקוואט, אבל לא רואה איך זה אפשרי לעשות עם זה דדליפט..

איך הנעליים האלה של Inov8 ?
http://www.inov-8.com/New/Global/Product-View-Fastlift-335-Black-Red.html?L=26
אני יכול להשיג אותם במחיר דיי טוב בארץ...
הנעליים מיועדות לסקוואט בלבד (בגלל העקב הגבוהה שלהם) ? או שגם לדדליפט, קלינים וכו'...
תודה לעוזרים ! 😃
אני התלבטתי בין הנעל הזו ולבין ה Reebok Nano 3.0 ובסוף הלכתי על הנאנו.
שניהן נעליים מעולות, הINOV8 הן הרבה פחות "קרוספיט" מה REEBOK, למרות שההגדרה הזו משעשעת אותי בקשר לנעליים.
אני חיפשתי נעל שמצד אחד תהיה יציבה בסקוואטים עם משקלים גבוהים (אני לא חי בסרט שאם אני אי פעם יגיע ל200 קילו הן יהיו מושלמות) אבל יש לי עוד דרך לשם, ומצב שני נעל שיהיה לי נוח לעשות איתם קפיצות,ספרינטים, חבל וכו' נעל מולטי שימושית - או במילים אחרות, קרוספיט אנערף.

בכל מקרה, קראתי עליהן המון והן מעולות - כלומר, אם המטרה/אימון שלך לא מסתמך רק על יציבות של משקלים ממממש גבוהים - זו נעל שתתאים לך להרבה שימושים.

אגב, מחיר מעולה - מאיפה אם אפשר לשאול? כי אני חיפשתי ובסוף הזמנתי עם דודה שלי שתגיע לארץ בקרוב מארצות הברית

• פותח/ת השרשור
היא לא יציבה בכלל ביחס לנעלי משקולות אחרות

מהניסיון שלך עם נעלי ליפטינג/קרוספיט, אתה ממליץ ללכת עליהן ? משיג אותם בחנות בשם ׳אנאירובי פלוס׳ (חבר של חבר הוא המנהל של המקום, אז הוא מפנק אותי במחירים יפים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית