Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

וואו, אני מרגיש כמו מטלה מגבות אחרי 6 שעות שינה, אם אפשר לשאול למה אתה יושן(ישן?) רק 6? אין זמן?
ככה זה כשאני מנסה לשפר בגרויות, ללמוד גרמנית לעבוד ולהתאמן ביחד, חוץ מזה יש לי היסטוריה של אינסומניה ורק בזמן האחרון מצליח לקבל שינה רצופה יותר 🤯

ככה זה כשאני מנסה לשפר בגרויות, ללמוד גרמנית לעבוד ולהתאמן ביחד, חוץ מזה יש לי היסטוריה של אינסומניה ורק בזמן האחרון מצליח לקבל שינה רצופה יותר 🤯
נייס.. בהצלחה. (ללמוד גרמנית נשמע טוב, כל הכבוד 🙌)

התאששות אחרונה
פרס
50 3X5
פאוז סקוואט
100 3X3
מתח
אני מצונן, על 6 שעות שינה(שונא חורף, שיעבור במהרה), נקווה לטוב יום חמישי

הפעם אפרסם את השיר שאני מכור אליו בתקופה האחרונה, בכללי הלהקה הזו פשוט מדהימה

אני בינתיים אספים את הלוג של אלון וארשום שטויות בזמן שהוא במסע הישראלי בשביל שיהיה לו מעניין בטיול (סליחה, "מסע"):

יום חמישי היה קורטה נפח 2/12, באופן מפתיע היה יותר קל מ1/12 ביום שלישי.
הבנץ' הרגיש קל יותר למרות שאיכשהוא יצא לי לעשות השבוע 26 סטים של עבודה, סקוואט קליל ונפח בדדליפט שרוצח אותי.

במהלך הסטים של הדדליפט אחד מהמדריכים החדשים ישב על הספסל והסתכל על כל אחד משמונת הסטים שלי בלי לומר מילה, קצת הרגשתי לא נעים אבל oh well.

מישהו שאל אותי בסקוואט למה הפסקתי להעמיס את כל הפלטות, הסברתי לו את הרעיון שעומד מאחורי התוכנית אבל להרבה אנשים קשה להבין את הרעיון של תכנון אימונים ופריודיזציה, מבחינתם "לרצוח" את הגוף כל אימון זו ה-דרך להתקדם.

יום ראשון נפח 3/12, מקווה שיהיה פחות עמוס מהשוק התאילנדי שהלך שם לפני שבוע.

אני בינתיים אספים את הלוג של אלון וארשום שטויות בזמן שהוא במסע הישראלי בשביל שיהיה לו מעניין בטיול (סליחה, "מסע"):

יום חמישי היה קורטה נפח 2/12, באופן מפתיע היה יותר קל מ1/12 ביום שלישי.
הבנץ' הרגיש קל יותר למרות שאיכשהוא יצא לי לעשות השבוע 26 סטים של עבודה, סקוואט קליל ונפח בדדליפט שרוצח אותי.

במהלך הסטים של הדדליפט אחד מהמדריכים החדשים ישב על הספסל והסתכל על כל אחד משמונת הסטים שלי בלי לומר מילה, קצת הרגשתי לא נעים אבל oh well.

מישהו שאל אותי בסקוואט למה הפסקתי להעמיס את כל הפלטות, הסברתי לו את הרעיון שעומד מאחורי התוכנית אבל להרבה אנשים קשה להבין את הרעיון של תכנון אימונים ופריודיזציה, מבחינתם "לרצוח" את הגוף כל אימון זו ה-דרך להתקדם.

יום ראשון נפח 3/12, מקווה שיהיה פחות עמוס מהשוק התאילנדי שהלך שם לפני שבוע.
למה קורטה ?

למה קורטה ?

זו שאלה טובה, החלטתי לנסות את הנפח ולראות איך אני מתמודד איתו אחרי שראיתי שאני מתאושש לא רע בפלג גוף עליון.

בסופו של דבר כל הדרכים מובילות בחזרה לטקסס ווריאציות של טקסס, בינתיים אני קצת בחופש עם קורטה ונראה אם אני אצליח לשרוד את החודש הקרוב בגילי הגריאטרי (עוד 10 ימים בן 33 אגב).

זו שאלה טובה, החלטתי לנסות את הנפח ולראות איך אני מתמודד איתו אחרי שראיתי שאני מתאושש לא רע בפלג גוף עליון.

בסופו של דבר כל הדרכים מובילות בחזרה לטקסס ווריאציות של טקסס, בינתיים אני קצת בחופש עם קורטה ונראה אם אני אצליח לשרוד את החודש הקרוב בגילי הגריאטרי (עוד 10 ימים בן 33 אגב).
אינסין יהיה מעניין מאוד עוקב !

אתה תזמין אותי ליום הולדת שלך ?
בהצלחה !

אתה תזמין אותי ליום הולדת שלך ?
בהצלחה !

תודה 😃

אני כבר לא כל כך חוגג ימי הולדת, מלבד להביא עוגה לעבודה ויום חופש שאני מקבל עליו תשלום אני לא ממש שם לב לגיל שלי - אני מרגיש כאילו אני עדיין בן 24 ואיכשהוא הזמן טס..

אמרתי לאלון שבוע שעבר שבקרוב אני אצטרך להחליט מה לעשות כשאני אהיה גדול 😃

כן, אנשים לא ממש מבינים, גם אני כשסיפרתי לחבר שאני עושה נפח עם 120 קילו כשמקסימום שלי זה 155 הוא לא הבין למה זה טוב כי הרי אם אני עובד ל 5 חזרות אז אני אמור לעשות כל סט כך שאני מצליח 5 אבל לא הייתי מצליח את השישית.
אני כבר לא כל כך חוגג ימי הולדת, מלבד להביא עוגה לעבודה ויום חופש שאני מקבל עליו תשלום אני לא ממש שם לב לגיל שלי - אני מרגיש כאילו אני עדיין בן 24 ואיכשהוא הזמן טס..
אני שמעתי לפני כמה זמן משהו שדי אהבתי, מישהו אמר שאחרי גיל מסויים, או רגע מסויים בחיים אין באמת עתיד, יש פשוט הווה שממשיך. כלומר נגיד בתור ילד היית יכול לחשוב שבעתיד יהיה כך וכך... וכשאתה מבוגר אז יש את ההווה, ומחר אתה יודע בדיוק מה יהיה, יהיה אותו דבר כמו היום, אותה עבודה, אותם מקומות בילוי וכו' כלומר הכל פשוט הווה ארוך.
אגב משום מה חשבתי שיש לך 34 כבר, מסתבר שאתה רק שנה וקצת מעליי

זה הסבב הראשון שלך?

33 זה ה-23 החדש. אני בסה"כ שנה מתחתיך - 32 אתמול. ויצא לי כבר לשרוד אימונים של 5X5 בתרגילי הכוח, לנוח שעה וללכת לאימון נוסף של WL. 😃

אגב משום מה חשבתי שיש לך 34 כבר, מסתבר שאתה רק שנה וקצת מעליי

אני מהצעירים של 81 - סיימתי תיכון ב-99, התגייסתי ב-2000, התחלתי ללמוד בטכניון ב-2003.
מישהי שאלה אותי בחד"כ אם אני מכיר מישהו שעושה "אותות ומערכות", אמרתי לה שעשיתי את הקורס לפני עשר שנים אז לא 😃

זה הסבב הראשון שלך?

כן, די נמנעתי מתוכניות עם נפח גבוה לפלג גוף תחתון בגלל כשלון שהיה לי בעבר עם סמולוב הרגיל - הפסקתי את התוכנית אחרי מס' אימונים כי התוכנית דיכאה אותי וגרמה לי לא לרצות לבוא לחד"כ.

קורטה יותר מאוזנת מבחינת הנפח לגוף עליון ותחתון, ועם נפח בבנץ' אין לי שום בעיה.

33 זה ה-23 החדש. אני בסה"כ שנה מתחתיך - 32 אתמול. ויצא לי כבר לשרוד אימונים של 5X5 בתרגילי הכוח, לנוח שעה וללכת לאימון נוסף של WL. 😃

בעבר עשיתי את טקסס במקביל עם אימוני WL ויצא שלא ממש התקדמתי בשניהם, שני האימונים הראשונים בינתיים לא היו קשים כמו ההתחלה של טקסס אבל בוא לא נפתח פה לשטן 😃

תמשיך להגיד לעצמך את זה... 😉
(Its all downhill from here)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית