GCX דורשים תשלום על משלוח של My Protein

פנקייק

משתמש פעיל
989
1,077
נק' מוניטין:
4,023
989
1,077
ערך המשלוח 86 דולר
משקל 5.5 ק"ג
GCX דורשים 92 ש"ח כדי לשחרר מהמכס

אפשר לעקוף אותם איכשהו?

ערך החבילה 86 דולר לא כולל משלוח נכון?
תקין, אין מה לעשות עם זה. קרה לי גם כשעברתי בלי לשים לב.

• פותח/ת השרשור
מבאס..
86 דולר לא כולל משלוח אבל המשלוח היה בחינם, בטוטאל זה מעל 75 דולר אז יש מיסוי כלשהו.
לא יכולתי לפצל כי זה שק של 5 קילו + אריזה מאוד קטנה וזולה של קפאין. עכשיו ראיתי שהשק בלבד היה עולה 74.8 דולר והיה עדיף לוותר על הקפאין.
שלחתי מייל עם בקשה לפירוט העמלות, אני לא בטוח מה זה שווה אבל מנסה בכל זאת.
בכל מקרה, נראה שאין דרך לעקוף את זה

מבאס..
86 דולר לא כולל משלוח אבל המשלוח היה בחינם, בטוטאל זה מעל 75 דולר אז יש מיסוי כלשהו.
לא יכולתי לפצל כי זה שק של 5 קילו + אריזה מאוד קטנה וזולה של קפאין. עכשיו ראיתי שהשק בלבד היה עולה 74.8 דולר והיה עדיף לוותר על הקפאין.
שלחתי מייל עם בקשה לפירוט העמלות, אני לא בטוח מה זה שווה אבל מנסה בכל זאת.
בכל מקרה, נראה שאין דרך לעקוף את זה

זול 75 דולר ל 5 ק"ג.
תן חוות דעת כשזה יגיע אליך.

• פותח/ת השרשור
הכי זול שקניתי אצלם היה שק של 5 ק"ג ב38 דולר, מחיר הזוי. בטעם NATURAL CHOCOLATE שהיה לי טעים.
הפעם הזמנתי ROCKY ROAD שאמור להיות גם בסדר, אעדכן.

הם נותנים משלוח חינם מ210 שח
זה מספיק מרווח ביטחון כדי לא להפגע מהקנס הזה מחברת השליחויות
אין סיכוי להתחמק אחרי שעברת

יש 17% מע"מ על כל הזמנה מעל 75 דולר והעלות היא לא כוללת משלוח

אז 86 דולר, תקח מזה 17% תקבל 14.62 דולר שהם כ-50 שקלים + משהו כמו 45 ש"ח עמלה ש-GCX לוקחים כדי להוציא את זה מהמכס (אתה יכול לעשות את זה לבד, אבל לא שווה לך להתעסק עם זה).

הם לא יכולים לקחת, רק לדרוש.
קיבלת הודעה שאתה צריך לשלם עבור שחרור החבילה?
קיבלתי הודעה מהם, אבל האם שילמתי מטושטש לי.
זה מייל שקיבלתי מהם היום:

קבצים מצורפים

• IMG_20220601_193415.jpg
    IMG_20220601_193415.jpg
    KB 85.6 · צפיות: 69
  • פותח/ת השרשור
קיבלתי הודעה מהם, אבל האם שילמתי מטושטש לי.
זה מייל שקיבלתי מהם היום:

את התשלום אתה מבצע בעצמך, הם לא יכולים לחייב על דעת עצמם.
מה שצירפת זו תגובה לפניה שלך אליהם, אין שם שום מידע בקשר לתשלום.
מה קיבלת לפני כן? למה פנית אליהם?
אם לא קיבלת הודעה בנוסח:
"היי!
שמעתם את החדשות? ההזמנה שלכם מחו"ל צפויה להגיע אליכם בקרוב!
אבל לפני שנוכל להביא אותה אליכם במהירות הבזק, צריך לשחרר אותה מהמכס 😃
כדי לשחרר אותה יש לשלם מיסים ועלויות שחרור בסך XXXX ₪
לתשלום לחץ כאן"
(מועתק מההודעה ששלחו לי)

אז כנראה שלא תצטרך לשלם כלום.

מבאס רצח אבל בארץ זה כבר רגיל.

אם מזמינים במעל ל-75$ --> או תשלום מסים מראש (באתר עם הסדרים בנושא, כמו IHERB) או דרך משלוח גנרי של דואר ישראל. אחרת יעקצו אותך במיסי שקר כלשהם

ועצה קטנה למי שרוצה להמנע ממע"מ ושטויות, אל תעברו את ה-73$. בעבר חשבתי שאני חכם גדול וקניתי "על הקשקש" מה שנקרא גירדתי את ה-74, וקיבלתי בקשה לתשלום מע"מ
התעצבנתי מאוד אבל אחרי בירור, מסתבר החישוב של האם חבילה מחויבת במכס או מע"מ מבוצע כשהחבילה מגיעה למכס, אז אם הדולר ירד מאז הזמנת החבילה, גם חבילה שרכשתם ב-74$ עשוייה להיות מחויבת במכס כי בעת ההגעה הערך שלה בשקלים הוא מעל ל-75.

מבאס רצח אבל בארץ זה כבר רגיל.

אם מזמינים במעל ל-75$ --> או תשלום מסים מראש (באתר עם הסדרים בנושא, כמו IHERB) או דרך משלוח גנרי של דואר ישראל. אחרת יעקצו אותך במיסי שקר כלשהם

ועצה קטנה למי שרוצה להמנע ממע"מ ושטויות, אל תעברו את ה-73$. בעבר חשבתי שאני חכם גדול וקניתי "על הקשקש" מה שנקרא גירדתי את ה-74, וקיבלתי בקשה לתשלום מע"מ
התעצבנתי מאוד אבל אחרי בירור, מסתבר החישוב של האם חבילה מחויבת במכס או מע"מ מבוצע כשהחבילה מגיעה למכס, אז אם הדולר ירד מאז הזמנת החבילה, גם חבילה שרכשתם ב-74$ עשוייה להיות מחויבת במכס כי בעת ההגעה הערך שלה בשקלים הוא מעל ל-75.
הבעיה שהזכרת בסוף זו בעיה עם חברות חרא שמצהירות על המחיר ביום העסקה בשקלים במקום להצהיר עליו בדולרים, ובגלל שהערך של הדולר משתנה זה יכול לדפוק ממש

הבעיה שהזכרת בסוף זו בעיה עם חברות חרא שמצהירות על המחיר ביום העסקה בשקלים במקום להצהיר עליו בדולרים, ובגלל שהערך של הדולר משתנה זה יכול לדפוק ממש

בגלל זה לוקחים תמיד מרווח ביטחון. אני לא עובר את ה70 דולר וככה לא מחייבים אותי גם אם הדולר משתנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית