דיון - אתם מתכוונים להתחסן נגד הקורונה ?

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
נערך לאחרונה:
לא, יש תפראיירים שירצו ישר להתחסן, אני אחכה לראות שאין איזה תופעות לוואי, לא באלי זנב

לא כי אני פשוט לא מאמין בהמצאת הקורונה ולדעתי זה בלוף אחד גדול שבגללו הרסו למליוני אנשים את החיים הפרנסה העתיד והחופש, לקחו מאיתנו את הזכות הבסיסית לנשום אוויר על ידי מסכות של כלבים בטענה שניהיה חולי קורונהב, אנשים מתים יותר מתאונות ושפעת רגילה מקורונה וגם האלו שמתו מקורונה הם לא מתו מקורונה הם מתו ממשהו אחר וטענו פשוט שזה הקורונה בקיצור גם אם הקורונה קיימת לא היה צריך לסגור אותנו לסגור תעסקים לקחת,לנו תחופש הבסיסי ביותר ולהרוס לאנשים את החיים, כי אנשים ימותו מדיכאון לפני שימותו מהקורונה, אנשים מתים מתאונות דרכים שפעת רגילה יותר מהקורונה אם ככה מגיבים על "שפעת" מה עם התאונות דרכים??, שיגידו ויוציאו הנחייה שאסור לנהוג כי יש סיכוי שיהיה תאונה ונמות, זה ההיגיון של הקורונה.

נערך לאחרונה:
חולה על כל הוונאבי רופאים שיש לנו במדינה, הם לא יודעים איך למדוד חום אבל להגיד שהקורונה זה בלוף זה הם יודעים להגיד. זאת אולי לא מגיפה סטייל אבעבועות שחורות או השפעת הספרדית אבל להגיד זה בלוף מעיד על בורות קיצונית.
לנושא, אני לא מתכוון להתחסן כי כבר החלמתי מקורונה ולפי מחקרים רציניים שנעשו נראה כי הנוגדנים לקורונה מחזיקים הרבה יותר מכמה חודשים אז בינתיים אני לא רואה צורך, אני גם מבין את החשש להתחסן על ההתחלה כדי לראות אם יש תופעות לוואי לא צפויות לחיסון הזה אבל חיסון בכללי זה דבר מבורך.
בכל מקרה להכריח להתחסן אף אחד לא יכול לא משנה כמה חזקות ההזיות של יולי אדלשטיין וחבריו, זה לא רוסיה או סין פה. אם יצא חוק כזה אני אמות ולא אתחסן רק בשם הדמוקרטיה, זאת חוצפה שרעיון כזה עולה בכלל.

לא.

למרות שיש מצב שיחייבו אותי
המדינה לא תחייב אותך מבחינת החוק. זה לא בר חקיקה.
הבעייתיות תתחיל ברגע בו החיסון יהפוך ל״אישור״ כניסה לכל מדינה, עיר(אילת לדוגמא) מוסד ואפילו קניון.
ואני לא רוצה לומר כמו מה זה יראה.

לנושא - לא.

נערך לאחרונה:
מה יא מזדאיין מה
מקווה שאתה מדבר על הטווח הקצר לפחות, עד שיבררו שאין שבבים
לא, יש תפראיירים שירצו ישר להתחסן, אני אחכה לראות שאין איזה תופעות לוואי, לא באלי זנב
חחחחחחחחח שמע אולי זה יצמיח לך עוד אחד מקדימה, חבל לא לנצל את הסיכוי לתקוף בשתי חזיתות בו זמנית

בדנמרק אנשים צריכים לחתום אם הם מוכנים לתרום איברים לאחר המוות.
בשוודיה כולם תורמים איברים ומי שלא מוכן לתרום איברים הוא צריך לחתום על טופס.
דנמרק- 4% תרומה,
שוודיה- 86% תרומה.
אולי בשביל להעלות משמעותית את כמות המתחסנים בישראל זה בדיוק מה שצריך לעשות.

לשאלה,
אין לי שמץ של מושג, ברצינות.

נערך לאחרונה:
החיסון הזה פותח בכלום זמן, בדכ לוקח המון שנים לאישור חיסון, לא סתם הם מאשרים אותו בהליכי חירום.
אם אחטוף קורונה רוב הסיכויים שבגילי אשרוד את זה, אולי שיעול, שלשולים וכו.
בחיסון אין לי מושג אילו תופעות יכולות להתפתח.
לא מתחסן בשיט הזה

מתחסן רק בשביל התקווה שהחיסון ישנה את הDNA שלי ואני אהפוך למוטציה!!!

images

לא יהיה
כביש מקולל

(עם אופנוע אני ממעט להיכנס לשם)

הכביש הכי שונא עלי בארץ... תשתיות של עולם שלישי!!!
פאקינג 2020 ואין לנו אפילו מטרו...
יש רכבת פח.. שכל שבוע מפסיקה לעבוד או עולה באש..
חומר למחשבה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית