הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד מתי להמשיך עם זה

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
הייתי מתאמן FBW כמה חודשים בלי להפקיד בלי כלום והתחלתי מסה בחודש וחצי האחרון.
התחלתי משקל 68 ועכשיו 71-72 והתחלתי עם משקלים
בנץ 60
סקוואט 50
דד 50
אוברהד 30

עכשיו
בנץ 67.5 3X5
סקוואט 85 3X5
דד 70 (התחלתי עם התרגיל הזה מלפני כמה אימונים רק)
אוברהד 37.5 3X5

עכשיו אני מתקדם בFBW אבל מרגיש שאני מתחיל להיתקע... לעבור אולי ל AB או להמשיך?

קבצים מצורפים

• F6EB32E7-6A91-475C-A62A-49340AA9D237.jpeg
    F6EB32E7-6A91-475C-A62A-49340AA9D237.jpeg
    KB 165.6 · צפיות: 55
אתה עושה רק שני אימונים בשבוע או a1 a2 a1?
לפי דעתי ההתקדמות יפה מאוד אבל עדיין קצת מוקדם להיתקע ולהחליף.
איך ההתאששות שלך מבחינת תזונה ושינה?
כמה משקל אתה מעלה מאימון לאימון?
אולי כדאי לסחוט עוד קצת ואז לקחת שבוע דילאוד ולנסות להמשיך להתקדם.

בלחיצת חזה ופרס 3X8 זה 80% RM1 או 80% מ3X5?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה רק שני אימונים בשבוע או a1 a2 a1?
לפי דעתי ההתקדמות יפה מאוד אבל עדיין קצת מוקדם להיתקע ולהחליף.
איך ההתאששות שלך מבחינת תזונה ושינה?
כמה משקל אתה מעלה מאימון לאימון?
אולי כדאי לסחוט עוד קצת ואז לקחת שבוע דילאוד ולנסות להמשיך להתקדם.

בלחיצת חזה ופרס 3X8 זה 80% RM1 או 80% מ3X5?
3 A1,A2,A1
ושבוע שני הפוך.
מתאושש טוב, ולא תמיד מעלה מאימון לאימון (במיוחד בבנץ ופרס שמאד קשה לי להתקדם בהם)..
ומזה אומר שבוע דילואוד?
נגיד ואני עוד שבועיים מתחיל להיתקע, לנסות לעשות דילואוד או שלעבור כבר לAB?

כמה שאלות שכדאי שתשאל את עצמך שכולן מכוונות לאותה מטרה:
מה גורם לך לחשוב שאם אתה נתקע ב-FBW אתה תצליח ב-AB?
מה יש בתכנית AB שאין ב-FBW?
אילו יתרונות אתה מתכוון לקבל ממעבר תכנית? אתה לא מקבל את אותן היתרונות מהתכנית הנוכחית?

ייתכן (ואפילו קרוב לוודאי) שמדובר בבעיה בטכניקה. ממליץ לך להעלות סרטונים של כל תרגיל ולקבל ביקורת מחברי הפורום.

כל הכבוד על ההתקדמות במשקלים, הכי חשוב לשמור על התקדמות עקבית.

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות שכדאי שתשאל את עצמך שכולן מכוונות לאותה מטרה:
מה גורם לך לחשוב שאם אתה נתקע ב-FBW אתה תצליח ב-AB?
מה יש בתכנית AB שאין ב-FBW?
אילו יתרונות אתה מתכוון לקבל ממעבר תכנית? אתה לא מקבל את אותן היתרונות מהתכנית הנוכחית?

ייתכן (ואפילו קרוב לוודאי) שמדובר בבעיה בטכניקה. ממליץ לך להעלות סרטונים של כל תרגיל ולקבל ביקורת מחברי הפורום.

כל הכבוד על ההתקדמות במשקלים, הכי חשוב לשמור על התקדמות עקבית.
צודק. כרגע אני עדיין מתקדם ומקווה שאמשיך להתקדם עוד הרבה.
גג חודש-חודשיים ואעבור כבר לתכנית AB

3 A1,A2,A1
ושבוע שני הפוך.
מתאושש טוב, ולא תמיד מעלה מאימון לאימון (במיוחד בבנץ ופרס שמאד קשה לי להתקדם בהם)..
ומזה אומר שבוע דילואוד?
נגיד ואני עוד שבועיים מתחיל להיתקע, לנסות לעשות דילואוד או שלעבור כבר לAB?
הכוונה בשבוע דילאוד זה שבוע של אימונים קלים, באחוזים מסוימים מהנפח והעצימות שאתה עושה בדרך כלל על מנת לאפשר לגוף להתאושש.

שמע בחודש וחצי הוספת 35 קילו לסקוואט, 20 קילו לדדליפט בכמה אימונים, 7.5 בלחיצות חזה ופרס (קצת נמוך אבל לחיצות בכללי ופרס בפרט זה עקב אכילס של הרבה מתאמנים וכפי שסרג'יו הגיב כנראה מדובר בטכניקה כי אתה עולה טוב במשקל גוף) ואתה כמעט לוחץ חזה את המשקל גוף שלך אז הגיוני שאתה מתחיל להרגיש קצת שרוף.

כשאתה מתאמן אתה לא מעמיס רק על המערכת השרירית, אתה מעמיס גם על מערכת העצבים, מפרקים, גידים ובגוף שלך נוצרות כל מיני תגובות הורמנליות בתגובה לאימונים ואתה צריך לתת לגוף שלך ולכל המערכות להתאושש מדי כמה זמן בשביל להמשיך להתקדם גבוה יותר.

נתת חודש וחצי של אימונים קשים, קח שבוע מנוחה של אימונים יותר קלים על מנת לתת לגוף שלך להתאושש ואני כמעט בטוח שתוכל לתת עוד חודש של התקדמות ואז עוד דילאוד וכן הלאה עד שגם דילאוד כבר לא עוזר ואז כדאי לשקול לעבור תכנית.

• פותח/ת השרשור
הכוונה בשבוע דילאוד זה שבוע של אימונים קלים, באחוזים מסוימים מהנפח והעצימות שאתה עושה בדרך כלל על מנת לאפשר לגוף להתאושש.

שמע בחודש וחצי הוספת 35 קילו לסקוואט, 20 קילו לדדליפט בכמה אימונים, 7.5 בלחיצות חזה ופרס (קצת נמוך אבל לחיצות בכללי ופרס בפרט זה עקב אכילס של הרבה מתאמנים וכפי שסרג'יו הגיב כנראה מדובר בטכניקה כי אתה עולה טוב במשקל גוף) ואתה כמעט לוחץ חזה את המשקל גוף שלך אז הגיוני שאתה מתחיל להרגיש קצת שרוף.

כשאתה מתאמן אתה לא מעמיס רק על המערכת השרירית, אתה מעמיס גם על מערכת העצבים, מפרקים, גידים ובגוף שלך נוצרות כל מיני תגובות הורמנליות בתגובה לאימונים ואתה צריך לתת לגוף שלך ולכל המערכות להתאושש מדי כמה זמן בשביל להמשיך להתקדם גבוה יותר.

נתת חודש וחצי של אימונים קשים, קח שבוע מנוחה של אימונים יותר קלים על מנת לתת לגוף שלך להתאושש ואני כמעט בטוח שתוכל לתת עוד חודש של התקדמות ואז עוד דילאוד וכן הלאה עד שגם דילאוד כבר לא עוזר ואז כדאי לשקול לעבור תכנית.
הבנתי אותך. תודהה רבה! אז אני רק אסיים את השבוע זה ומשבוע הבא כבר אעשה דילואוד.
אבל אני לא ארד במשקלים בגלל הדילואוד שאני הולך לעשות?
הרי אני הולך להרים משקלים די נמוכים ולחזור אחרי שבוע להרים משקלים כבדים יהיה קשוח. ולאכול את אותה כמות קלוריות כרגיל גם בדילואוד?

הבנתי אותך. תודהה רבה! אז אני רק אסיים את השבוע זה ומשבוע הבא כבר אעשה דילואוד.
אבל אני לא ארד במשקלים בגלל הדילואוד שאני הולך לעשות?
הרי אני הולך להרים משקלים די נמוכים ולחזור אחרי שבוע להרים משקלים כבדים יהיה קשוח. ולאכול את אותה כמות קלוריות כרגיל גם בדילואוד?
כן. בדילואוד תרים 70% מהמשקל ל-70% מהסטים והחזרות. תחזור שבוע אחרי זה לתוכנית כרגיל כשאתה מתחיל עם 90-95% ממשקלי העבודה שלך.

כן. בדילואוד תרים 70% מהמשקל ל-70% מהסטים והחזרות. תחזור שבוע אחרי זה לתוכנית כרגיל כשאתה מתחיל עם 90-95% ממשקלי העבודה שלך.
מצטרף
ומבחינת תזונה לפי דעתי תאכל רגיל, זה כולה שבוע אחד.

תעדכן אותנו עוד שבועיים כשתחזור לאימונים הרגילים אחרי הדילאוד.

• פותח/ת השרשור
אז נגיד מרים בסקוואט 85 3X5
אז להרים 60
בנץ 67.5 , להרים 50
וכן הלאה?
ועוד משהו, כמו painandgain אמר שיש עומס על המפרקים, על הגידים ועל כל הגוף בעצם, ההתאוששות מן הסתם תעזור נכון?
כי כרגע אני מרגיש קצת חולשה וכל הגוף שלי תפוס וכואב ומרגיש שהגוף שלי לא מתאושש כרגע מאימון לאימון.
אם התאמנתי אתמול חזק ורוצה עכשיו להתחיל את הדילואוד (מחר ויום חמישי אעשה 70% מהמשקלים), זה בסדר?
כי יהיה לי קצת קשה עכשיו עם עוד 2 אימונים כבדים השבוע (במיוחד מחר שיש לי דדלפיט)
להתחיל כבר עכשיו את הדילואוד?

כמה שעות אתה ישן בלילה?
כמה חלבון אתה צורך?

ישנם פרמטרים אחרים שמשפיעים על ההתאוששות שלא נובעים מהתכנית עצמה אז אל תרוץ להאשים את התכנית או לבצע דילואוד.

כמו שאמרתי, קודם כל תעלה סרטוני טכניקה לפורום. אחרי שתקבל ביקורת עליהם תבין איך להמשיך והאם אתה באמת צריך דילואוד.

• פותח/ת השרשור
כמה שעות אתה ישן בלילה?
כמה חלבון אתה צורך?

ישנם פרמטרים אחרים שמשפיעים על ההתאוששות שלא נובעים מהתכנית עצמה אז אל תרוץ להאשים את התכנית או לבצע דילואוד.

כמו שאמרתי, קודם כל תעלה סרטוני טכניקה לפורום. אחרי שתקבל ביקורת עליהם תבין איך להמשיך והאם אתה באמת צריך דילואוד.
ישן 7-8 שעות בלילה לפעמים אפילו יותר
אוכל 165 ג׳ חלבון (שוקל 72)
אז להתחיל השבוע רגיל או שלעשות כבר את הדילואוד?
מצטרף
ומבחינת תזונה לפי דעתי תאכל רגיל, זה כולה שבוע אחד.

תעדכן אותנו עוד שבועיים כשתחזור לאימונים הרגילים אחרי הדילאוד.
שבועיים? לא שבוע?

אם התאמנתי אתמול חזק ורוצה עכשיו להתחיל את הדילואוד (מחר ויום חמישי אעשה 70% מהמשקלים), זה בסדר?
אני חושב שאתה מרגיש ככה כי אתמול היה לך אימון ואתה עדיין גמור. יש לך את היום לנוח ועד מחר תרגיש טוב ואותו דבר לגבי האימון בחמישי. קשה לתת פתרון כי יש המון המון גורמים שמשפיעים. אבל אני אישית הייתי מנסה להשלים את האימונים, אולי בלי לנסות להתקדם במשקלים. כי שבוע הבא יש לך שבוע שלם לנוח ולהתאושש אז גם אם נגיד ובמקרה הכי גרוע תגיע לכשל זה לא כזה ביג דיל כי יש לך את את כל השבוע לנוח.

מצד שני, אולי אם תקח חצי שבוע דילאוד זה יהיה לך מספיק בשביל להמשיך להתקדם.

Renaissance Periodization | Dr. Mike Israetel Compilation

במאמר פה הוא מכסה את כל האופציות:
א. נסה למשוך עד קצת בכוח
ב. קח רק חצי שבוע ותוריד רק נפח ב50%
ג. קח רק חצי שבוע ותוריד גם נפח וגם עצמית ב50%
ד. קח שבוע שלם דילאוד חצי שבוע כמו אופציה ב' וחצי שבוע כמו אופציה ג'

אבל אני חושב שאנחנו סתם מתחילים לסבך פה דברים ולשבור את הראש. נסה לסיים את השני אימונים הנותרים מבלי להתקדם במשקלים ומבלי ללכת יותר מדי ראש בקיר. מקסימום לא תשלים את כל החזרות המתוכננות ואז תצא לשבוע שלם עם 70% נפח 70% עצימות כמו שסרג'יו המליץ.

שבועיים? לא שבוע?
שבועיים כי שבוע הבא הולך להיות קל. ומעניין לראות איך תרגיש אחריו ועד כמה זה עזר כשתחזור למשקלים הרגילים ולהתקדמות רגילה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה מרגיש ככה כי אתמול היה לך אימון ואתה עדיין גמור. יש לך את היום לנוח ועד מחר תרגיש טוב ואותו דבר לגבי האימון בחמישי. קשה לתת פתרון כי יש המון המון גורמים שמשפיעים. אבל אני אישית הייתי מנסה להשלים את האימונים, אולי בלי לנסות להתקדם במשקלים. כי שבוע הבא יש לך שבוע שלם לנוח ולהתאושש אז גם אם נגיד ובמקרה הכי גרוע תגיע לכשל זה לא כזה ביג דיל כי יש לך את את כל השבוע לנוח.

א. נסה למשוך עד קצת בכוח

אבל אני חושב שאנחנו סתם מתחילים לסבך פה דברים ולשבור את הראש. נסה לסיים את השני אימונים הנותרים מבלי להתקדם במשקלים ומבלי ללכת יותר מדי ראש בקיר. מקסימום לא תשלים את כל החזרות המתוכננות ואז תצא לשבוע שלם עם 70% נפח 70% עצימות כמו שסרג'יו המליץ.

שבועיים כי שבוע הבא הולך להיות קל. ומעניין לראות איך תרגיש אחריו ועד כמה זה עזר כשתחזור למשקלים הרגילים ולהתקדמות רגילה.
הסתבכתי מכל מה שרשמת לי פה...
בקיצור לעשות את האימונים שנשארו לי (שלישי וחמישי) כרגיל מבלי להתקדם במשקלים ושבוע הבא לעשות כבר דילואוד?
והכוונה ל70% מהמשקל ו70% מהעצימות זאת אומרת נגיד ואני מרים 85 בסקוואט אז להרים 60?
ומה אני עושה בעצימות?

א. נסה למשוך עד קצת בכוח

ואגב, ישלי בכלל מה לעשות דילואוד?
הרי המשקלים שלי במילא לא כאלה גבוהים והבנתי שרק מתאמנים מתקדמים עושים דילואודים
אני עושה FBW וגם ככה ישלי מספיק מנוחה בין אימון לאימון. מה גם שבשבוע ישלי 3 ימי מנוחה. ראשון מתאמן שלישי מתאמן חמישי מתאמן ואז חופש עד ראשון..

הסתבכתי מכל מה שרשמת לי פה...
זה בדיוק מה שלא רציתי שיקרה חחח פשוט רציתי להביא סימוכין לדעה שלי.

בקיצור לעשות את האימונים שנשארו לי (שלישי וחמישי) כרגיל מבלי להתקדם במשקלים ושבוע הבא לעשות כבר דילואוד?
כן, בדיוק.

ואגב, ישלי בכלל מה לעשות דילואוד?
דילאוד זה לא משהו ששמור רק למתאמנים מתקדמים ממשקלים מסוימים. מתאמנים מתקדמים בדרך כלל צריכים לעבוד הרבה יותר קשה וכבד בשביל להתקדם ולכן הם עשויים להרגיש "שרופים" לעתים יותר תכופות ביחס למתאמנים מתחילים שעובדים יחסית יותר קל ויש להם אופק התקדמות גדול יותר.
אבל אם הבאת חודש וחצי של אימונים קשים, עשית הכל נכון והתקדמת יפה ואתה מרגיש שרוף ושאתה כבר לא מסוגל להתקדם עוד, שבוע מנוחה יעזור לך להתאושש כמו שצריך ולהמשיך להתקדם מהנקודה בה נתקעת.
אבל כמובן שזה לא תירוץ לצאת לשבוע קל בכל פעם שהאימונים נהיים קצת קשים. דברים כאלו צריכים להיות בדרך כלל מתוכננים מראש בתכנית ורצוי שמתאמנים מתחילים יעבדו עם מאמן שיתכנן עבורם את שגרת האימונים והמנוחות עד שהם ילמדו לתכנן בעצמם ויכירו בצורה טובה יותר את גבולות הגוף שלהם.

והכוונה ל70% מהמשקל ו70% מהעצימות זאת אומרת נגיד ואני מרים 85 בסקוואט אז להרים 60?
ומה אני עושה בעצימות?
עצימות הכוונה למשקל על המוט בדרך כלל. ונפח הכוונה למספר סטים בדרך כלל. אנחנו רוצים שתוריד גם את מספר הסטים וגם את המשקל על המוט.
בסקוואט למשל כמו שכתבת תעבוד עם 70% מ-85 שזה 60. ומבחינת נפח במקום לעשות 3 סטים תעשה 2 סטים (ואותו דבר ללחיצת חזה, פרס, כפיפות ברכיים, פולי עליון וחתירה - 70% מהמשקל ל-2 סטים).
בדדליפט תעשה סט אחד במקום 2.
בתרגילי ידיים ובטן אתה יכול לא לגעת.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שלא רציתי שיקרה חחח פשוט רציתי להביא סימוכין לדעה שלי.

כן, בדיוק.

דילאוד זה לא משהו ששמור רק למתאמנים מתקדמים ממשקלים מסוימים. מתאמנים מתקדמים בדרך כלל צריכים לעבוד הרבה יותר קשה וכבד בשביל להתקדם ולכן הם עשויים להרגיש "שרופים" לעתים יותר תכופות ביחס למתאמנים מתחילים שעובדים יחסית יותר קל ויש להם אופק התקדמות גדול יותר.
אבל אם הבאת חודש וחצי של אימונים קשים, עשית הכל נכון והתקדמת יפה ואתה מרגיש שרוף ושאתה כבר לא מסוגל להתקדם עוד, שבוע מנוחה יעזור לך להתאושש כמו שצריך ולהמשיך להתקדם מהנקודה בה נתקעת.
אבל כמובן שזה לא תירוץ לצאת לשבוע קל בכל פעם שהאימונים נהיים קצת קשים. דברים כאלו צריכים להיות בדרך כלל מתוכננים מראש בתכנית ורצוי שמתאמנים מתחילים יעבדו עם מאמן שיתכנן עבורם את שגרת האימונים והמנוחות עד שהם ילמדו לתכנן בעצמם ויכירו בצורה טובה יותר את גבולות הגוף שלהם.

עצימות הכוונה למשקל על המוט בדרך כלל. ונפח הכוונה למספר סטים בדרך כלל. אנחנו רוצים שתוריד גם את מספר הסטים וגם את המשקל על המוט.
בסקוואט למשל כמו שכתבת תעבוד עם 70% מ-85 שזה 60. ומבחינת נפח במקום לעשות 3 סטים תעשה 2 סטים (ואותו דבר ללחיצת חזה, פרס, כפיפות ברכיים, פולי עליון וחתירה - 70% מהמשקל ל-2 סטים).
בדדליפט תעשה סט אחד במקום 2.
בתרגילי ידיים ובטן אתה יכול לא לגעת.
ואי ואי, זה כלום לא?
אני אסיים את האימון תוך חצי שעה בערך
התייעצתי עם עוד כמה ואמרו לי לעשות פשוט 70% מהמשקל בכל התרגילים וזה הכל.. זה יספיק?
כך אן כך זה יהיה לי מאד קל ואני מאמין שאני אתאושש כמו שצריך.

ואי ואי, זה כלום לא?

כך אן כך זה יהיה לי מאד קל ואני מאמין שאני אתאושש כמו שצריך.
זאת בדיוק המטרה.

ובדרך כלל ממליצים להוריד גם את הנפח (מספר הסטים) כי נפח זה גורם משמעותי על העייפות המצטברת מהאימונים.
נכון זה יהיה כלום וזאת בדיוק המטרה כמו שכתבתי.
זה גם מצוין במאמר שפירסמתי מקודם.

• פותח/ת השרשור
זאת בדיוק המטרה.

ובדרך כלל ממליצים להוריד גם את הנפח (מספר הסטים) כי נפח זה גורם משמעותי על העייפות המצטברת מהאימונים.
נכון זה יהיה כלום וזאת בדיוק המטרה כמו שכתבתי.
זה גם מצוין במאמר שפירסמתי מקודם.
אז לעשות אשכרה 60 קילו נגיד בסקוואט ל2 סטים
45 קילו בנץ ל2 סטים וככה גם כל השאר?
זה באמת אמור להיות ככה?
כי וואלה אני אגיע לאימון בדיוק ל-20 דק ואסיים אותו.
ואחרי השבוע הזה אפשר כבר לחזור למשקל שיא או שלעשות 5-10 קילו פחות ורק אחרי שבוע כבר להתחיל לעלות למשקלי שיא?

אז לעשות אשכרה 60 קילו נגיד בסקוואט ל2 סטים
45 קילו בנץ ל2 סטים וככה גם כל השאר?
זה באמת אמור להיות ככה?
כי וואלה אני אגיע לאימון בדיוק ל-20 דק ואסיים אותו.
בדיוק.
אל תדאג, זה יועיל לך, וזה גם כיף מדי פעם להקליל 😃

בדר"כ ממליצים אחרי דילואד לעשות ריסט ל-90% מהמשקל שהרמת..

על דבר אחד אני חולקת. מניסיון, אם אתה מרגיש שהגוף לא מתאושש אל תחכה עם הדילואד. באימון או שניים שאתה מנסה לדחוף אתה מתקרב לאזור סכנה של פציעה וחבל. זה לא שווה את זה.
זה כן נשמע שאתה זקוק לדילואד הזה, לא ככ הבנתי מה הקטע למשוך את זה.
אלא אם כן אתה באמת מרגיש מאושש משום מה, לדעתי עדיף ''להסתכן" בחוסר יעילות של יציאה מוקדמת מדי לדילואד מאשר הסיכון להישחק ולהיפצע..
זו רק דעתי, כן? 😃

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
אל תדאג, זה יועיל לך, וזה גם כיף מדי פעם להקליל 😃

בדר"כ ממליצים אחרי דילואד לעשות ריסט ל-90% מהמשקל שהרמת..

על דבר אחד אני חולקת. מניסיון, אם אתה מרגיש שהגוף לא מתאושש אל תחכה עם הדילואד. באימון או שניים שאתה מנסה לדחוף אתה מתקרב לאזור סכנה של פציעה וחבל. זה לא שווה את זה.
זה כן נשמע שאתה זקוק לדילואד הזה, לא ככ הבנתי מה הקטע למשוך את זה.
אלא אם כן אתה באמת מרגיש מאושש משום מה, לדעתי עדיף ''להסתכן" בחוסר יעילות של יציאה מוקדמת מדי לדילואד מאשר הסיכון להישחק ולהיפצע..
זו רק דעתי, כן? 😃
זה מה שתכננתי לעשות. באתי ללכת היום לחדר כושר, אבל כולי פשוט תפוס. פשוט כל הגוף. החזה, היד אחורית, הכתפיים, ומרגיש פשוט חולשה בכל הגוף ומרגיש עייף
אז אתחיל את הדילואוד כבר מהיום. אתחיל ממשקלים קלילים כבר היום עד האימון ביום ראשון בשבוע הבא ולאט לאט אחזור.
ותודה רבה על התגובה שלך! ו90% אני מרגיש שיהיה לי קצת קשה... אז אעשה כבר 70% כמו שהוא אמר ו70% מהנפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית