הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקלחות קרות הורסות את בניית השריר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
מסתבר כי הקור מוריד את אספקת הדם ולכן ספיגת חומצות האמינו יורדת, אז אומנם זה אופנתי כיום לספורטאים להצטלם באמבטית קרח, זה לא טוב לגדילת שריר.

ידוע אם יש בעיה בלהיכנס לבריכה/ג׳קוזי/סאונה אחרי אימון גופני?

לא רק מקלחות, מזג אוויר קר ולבוש שהוא לא חם מספיק, אפילו ארחיק ואומר שבמידה מסוימת גם המזגן במכון הכושר פוגע.
היה לי קשה כל הקיץ לעשות מקלחת חמה אחרי אימון, אבל אין ברירה

לא רק מקלחות, מזג אוויר קר ולבוש שהוא לא חם מספיק, אפילו ארחיק ואומר שבמידה מסוימת גם המזגן במכון הכושר פוגע.
היה לי קשה כל הקיץ לעשות מקלחת חמה אחרי אימון, אבל אין ברירה
מזגן פוגע באימון... עדיף להזיע ולהסתפק באיוורור

מקלחות קרות תכופות מדי באמת עלולות לפגוע ביכולת ההתאוששות שלך וביכולת בניית השריר

צריך להבין שמדובר על אמבט קרח מיד לאחר אימון.

כמו שקוצר אמר ברגע שעושים כל הזמן זה מאבד מהאפקטיביות ומוריד את רמת הדלקתיות (שאמורה להתרחש) ופוגע בהיפרטרופיה.

לא הייתי מרחיק ואומר שזה פוגע בהתאוששות.

אני אישית מאוד אוהב, מרגיש מליון דולר אחרי זה. אבל לצערי לא יוצא לי יותר מדי. אני אוהב גם ללכת לים שמעט קר, המים הקרירים + התנועות שאתה צריך לבצע להתנגד לזרם המים וכו׳ מזרימים דם ואני תמיד מרגיש רגוע ומשוחרר אחרי טבילה.

עד העכשיו חייתי בשקר שבגלל שהמים נורא קרים, אז הגוף כביכול מזרים יותר דם על מנת להתחמם או משהו כזה.. 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית