הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחשבנות קלורית יום אחרי

• פותח/ת השרשור Eli1729
  • פורסם בתאריך

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
נניח אני חורג מהתפריט ב500 קל ביום ראשון
אם אכניס 500 פחות מהערך שאני מכוון אליו יהיה קיזוז או שיש פה משתנה שאני לא מכיר/הגוף מחשב לפי 24 ש?

תסתכל על ממוצע שבועי ולא לפי יום. אתה יכול לאכול 500 יותר וביומיים הבאים לקזז 250. מבין?
או לצורך העיניין במשך החמישה ימים הבאים לקזז 100 בכל יום.

הגוף לא עובד משעה 00:00 ועד 23:59 ואז מבצע restart ליום הבא מבחינה קלורית.
הגוף עובד בצורה רציפה. כמו שליאמוש רשמה, תעשה ממוצעים של המשקל שלך ותראה את ההתקדמות.

הגוף לא עובד משעה 00:00 ועד 23:59 ואז מבצע restart ליום הבא מבחינה קלורית.
הגוף עובד בצורה רציפה. כמו שליאמוש רשמה, תעשה ממוצעים של המשקל שלך ותראה את ההתקדמות.
ה24 שעות הזה תמיד מצחיק אותי.
אופס חבר, הכדור בדיוק סיים סיבוב מסביב לשמש, צריך לעשות ריסטרט לספירה..מצטער.
תצחקו אבל האמנתי למיתוס הזה פעם. שלאכול אחרי שש בערב אשכרה ישמין אותי. הייתי הולכת לישון מורעבת. כי הייתי ישנה לפנות בוקר. עד שהבנתי שהגוף לא יודע מה השעה.🤦‍♂️

תצחקו אבל האמנתי למיתוס הזה פעם. שלאכול אחרי שש בערב אשכרה ישמין אותי. הייתי הולכת לישון מורעבת. כי הייתי ישנה לפנות בוקר. עד שהבנתי שהגוף לא יודע מה השעה.🤦‍♂️
כן רשמת את זה בפוסט המיתוסים הגדול.

מה שאמרו פה לא בידיוק מדוייק.

במסה החישוב הקלורי הוא יותר יומי, כלומר לקחת מיום אחד ולהשלים ביום אחר כן יפגע במסה מעט...יכול לחפש את הסיבה שמייק פעם הסביר לי.

בחיטוב אפשר לשחק עם הקיזוזים

מה שאמרו פה לא בידיוק מדוייק.

במסה החישוב הקלורי הוא יותר יומי, כלומר לקחת מיום אחד ולהשלים ביום אחר כן יפגע במסה מעט...יכול לחפש את הסיבה שמייק פעם הסביר לי.

בחיטוב אפשר לשחק עם הקיזוזים
לא שמעתי על זה,כן?

זה יכול לפגוע קצת בהתקדמות בטווח הרחוק ואם עושים את זה קבוע. לעשות את זה פה ושם בגלל נוחות/חוסר זמן, לא יעשה שום הבדל.

רציני? הולי שיט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית