הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה בכמות הפחמימות לקראת סוף החיטוב

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
ערב טוב לכולם,
בעוד כ 5 שבועות מסיים חיטוב.
כרגע אני על 200 גרם פחמימה, 160 גרם חלבון ו60 גרם שומן, סה״כ 2000 קלוריות שמביאות לגרעון של כ 500 קלוריות ממוצע יומי (גיל 29, גובה 1.78 משקל 76 ק״ג).
רציתי לשאול האם יש טעם לרדת לקראת הסוף לתפריט דל פחמימה (נניח בין 50-100 גרם ביום) והעלות במקום בחלבון ושומן.
מה שאני רוצה לשאול בעצם האם זה יכול לעזור לי להיות ״יבש״ יותר ו/או לרדת באחוז שומן באופן ניכר יותר. אציין שלא אכפת לי לאבד מעט ממסת השריר ולרדת מעט במשקלי עבודה. השאלה אם זה יהיה המצב והאם יש טעם בזה בכלל.
תודה

יכול להיות שזה ייתן לך מראה מעט יבש יותר, אבל הוא ישאר רק כל עוד אתה תישאר על דל פחמימה, וברגע שתחזור לתפריט רגיל זה יעלם, ככה שאלא אם אתה מתכונן ליום אחד חשוב זה יהיה חסר תועלת. זה לא עוזר לרדת עוד באחוזי שומן

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה ייתן לך מראה מעט יבש יותר, אבל הוא ישאר רק כל עוד אתה תישאר על דל פחמימה, וברגע שתחזור לתפריט רגיל זה יעלם, ככה שאלא אם אתה מתכונן ליום אחד חשוב זה יהיה חסר תועלת. זה לא עוזר לרדת עוד באחוזי שומן

תודה על התשובה, לפי דעתך בשבועיים של 100 גרם פחמימה ואחכ שבועיים של כ50 גרם ״המראה המעט יבש יותר״ יהיה מורגש? או שמההיכרות שלך ההבדל יהיה זניח?
אני אעלה 3 תמונות מזוויות שונות (התמונות מלפניי כשבועיים, אין לי משהו חדש יותר)

זה תלוי מאוד בבנאדם, אין דרך לדעת מראש איך זה יראה, אבל בכל מקרה זה לא יהיה שווה את המאמץ אם אתה מחפש את המראה הזה לאורך זמן, כי קשה לשמור עליו

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מאוד בבנאדם, אין דרך לדעת מראש איך זה יראה, אבל בכל מקרה זה לא יהיה שווה את המאמץ אם אתה מחפש את המראה הזה לאורך זמן, כי קשה לשמור עליו

האמת שזה נטו לטיסה של 4 ימים.
תודה על התשובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית