עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרבה נגד זה, אף פעם לא הבנתי למה, לדעתי זה מדהיםדיון מעמיק ביותר.
חוץ מזה אם אתה באמת מוסיף אננס לפיצה, אז אתה באמת שטן.
ניסית אננס ובצל?יש הרבה נגד זה, אף פעם לא הבנתי למה, לדעתי זה מדהים
האמת לא, זה נראה לי מגעיל, אבל אם את אומרת שזה סבבה אני אנסה מתישהוניסית אננס ובצל?
תמיד מופתעים מכמה שאני אוכלת אבל ״קטנטונת״
הם לא יודעים שרזיתי 24 קילו. ולמזלי הייתי מאוד פעילה אז אחרת הייתי צריכה לרדת 60 בכיף.
רגיל. אחד הדברים בהבטחההאמת לא, זה נראה לי מגעיל, אבל אם את אומרת שזה סבבה אני אנסה מתישהו
בצל רגיל או סגול?
וואי וואי,בסוף תגדלי כמוני,תרגיעי את הבטן קצתכן, בבוקר אכלתי חצי קרקר עם אוויר
רגיל. אחד הדברים בהבטחה
בסדר אני מרימה משוקולות. גם ככה אני הולכת להתנפחוואי וואי,בסוף תגדלי כמוני,תרגיעי את הבטן קצת
רק אם תקחי אפקת ניפוחבסדר אני מרימה משוקולות. גם ככה אני הולכת להתנפח
ומה לגבי לאכול אחרי שש?רק אם תקחי אפקת ניפוח
אני לא יודע איזה שיבולת שועל בדיוק אתם אוכלים ואיזה כמות, אבל שיבולת שועל נקייה עבה זה הדבר הכי משביע שאני מכיר, אני יכול לאכול את זה רק בערב כי אחר כך זה דופק לי את כל הארוחות
ואת בטח אוכלת גרנולה או משהו ולא שיבולת שועל אמיתית
כל מי שאומר שזה לא משביע שיעשה אתגר לראות כמה גרם שיבולת שועל הוא יכול לאכול ברצף בלי הפסקה באופן נקי (שישים רק חלב עם זה)
אתם לא תגיעו להרבה סמכו עליי
תודה לכםעוד פוסט נורמלי הלך לפח 🤦♂️
אה אוקיי אני אפתח אשכול שבו אני משתפת שאני אוכלת מגש של פיצה.בבקשה לא להפוך את האשכול הזה לOFF TOPIC תודה רבה יש לזה פורום מיוחד.
רק אציין שבשבת אכלתי לבד את המגש ונהנתי מכל רגע.
1.5 בלחץ כנראה. אני קטן יחסיתצפה בקובץ המצורף 49289
רק אציין שבשבת אכלתי לבד את המגש ונהנתי מכל רגע.
בטח @Mr. power היית שובע מ2 משלושים:)
אל תתייחס לכל התגובות פה, שיבולת שועל זה פגז ויעזור לך להרגיש שבע לאורך זמן. כמובן שזה טוב גם לחיטוב, אפילו יותר מאשר למסה.בבקשה לא להפוך את האשכול הזה לOFF TOPIC תודה רבה יש לזה פורום מיוחד.
אז בעצם הוא צריך להקשיב לך? בגלל שאתה בקושי מסיים 100 גרם ש״ש שמשביע אותך ל6 שעות לא אומר שכולם ככה. חבל שאתה מדבר שטויות ומטעה אותו..אל תתייחס לכל התגובות פה, שיבולת שועל זה פגז ויעזור לך להרגיש שבע לאורך זמן. כמובן שזה טוב גם לחיטוב, אפילו יותר מאשר למסה.
וואלה נראה טעים אבל נראה קטן מידי. אני צריך לצלם את הפיצות שאני מזמין. לא רואים בכלל את הבצק של הפיצה מרוב כל התוספות
שש חברים,אל תהפכו את זה לoff topic1.5 בלחץ כנראה. אני קטן יחסית
לגמרי מסכימה. זה שזה משביע אותו לא ישביע את האחר. הוא יכול להמליץ לו לנסות ולראות אולי גם לו זה יגרום תחושת שובעאז בעצם הוא צריך להקשיב לך? בגלל שאתה בקושי מסיים 100 גרם ש״ש שמשביע אותך ל6 שעות לא אומר שכולם ככה. חבל שאתה מדבר שטויות ומטעה אותו..
איך אתה יודע כמה ש"ש משביע אותי? ולכמה זמן?אז בעצם הוא צריך להקשיב לך? בגלל שאתה בקושי מסיים 100 גרם ש״ש שמשביע אותך ל6 שעות לא אומר שכולם ככה. חבל שאתה מדבר שטויות ומטעה אותו..