עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה מבורך.אני רוצה לעשות סייקל עדין ונכון ולא לדחוף בכמויות
אחי אני אוכל נכון והרבהלא מדברים פה על מחירים
לא מדברים על מקורות לקנייה
לא עושים סייקל בגיל 18
לא לוקחים דיאנבול בלי בסיס
לא מתעסקים בחרא בשביל להרשים ילדה מהכיתה
תתחיל מחזה עוף עם אורז ותתקדם משם.
הדבר היחיד הנורמלי שרשמת פה זה
וזה מבורך.
אבל בחייאת אללה,תמתין עם זה.
ואם אתה לא רוצה לחכות,לפחות תלמד את הנושא בצורה טובה,זה לא פירות יער,זה הורמונים.
למה אסור לעשות בגיל 18 אחי ?לא מדברים פה על מחירים
לא מדברים על מקורות לקנייה
לא עושים סייקל בגיל 18
לא לוקחים דיאנבול בלי בסיס
לא מתעסקים בחרא בשביל להרשים ילדה מהכיתה
תתחיל מחזה עוף עם אורז ותתקדם משם.
הדבר היחיד הנורמלי שרשמת פה זה
וזה מבורך.
אבל בחייאת אללה,תמתין עם זה.
ואם אתה לא רוצה לחכות,לפחות תלמד את הנושא בצורה טובה,זה לא פירות יער,זה הורמונים.
המערכת האנדוקרינית לא סיימה להתפתח,עלול לקרות מצב שאתה תוקע את התהליך הזה.למה אסור לעשות בגיל 18 אחי ?
תודה על העזרה ועל הסבלנות אחי 😃פיתוח גוף מתחיל בלמידה אמיתית וקפדנית של תזונה,אימונים,התאוששות,אנטומיה,פיזיולגיה,כימיה,ביו-כימיה,ביולוגיה וכל דבר שעולה לך לראש שעלול להיות קשור לגוף האדם.
אני ממליץ לך בחום להשקיע טיפה כל יום וללמוד משהו חדש כי זה יתן לך הרבה יותר לחיים,לאימונים ולפיתוח גוף מאשר סטרואידים.
אני מבין מה אתה אומר ומרגיש,מבין את הצורך למהר ולהשיג תוצאות כאן ועכשיו.אבל חשוב מאוד שתדע מה אתה עושה לפני שאתה מתחיל עם תרופות חיצוניות.
יש כלכך הרבה משתנים,השפעות,תרופות וחומרים שנלקחים במהלך הסייקל שהם חובה בשביל לשמור על הגוף שלך מתופעות לוואי.
אני לא אשקר לך,אין פה סכנת חיים,אין פגיעה מערכתית אקוטית ואין משהו בחודש על דיבול שיכול לפצוע/לפגוע,אני גם לא אומר שדיבול זה רע ואני לא חושב שסטרואידים זה רע.
אני רק חושב שאתה חייב להרחיב ולהעמיק את הידע וההבנה בנושא לפני שאתה נכנס לזה.
המערכת האנדוקרינית לא סיימה להתפתח,עלול לקרות מצב שאתה תוקע את התהליך הזה.
אני אתן לך רשימה קצרה של תרופות שאנחנו משתמשים בהם במהלך סייקל בשביל שתבין על צה דיברתי.
ארימידקס/לטרוזול/נולבדקס לסרטן השד אצל נשים
דוסטינקס לפרקינסון
כלומיד לבעיות ביוץ ופוריות
דקפפטיל לסירוס כימי לפדופילים
והסטראוידים עצמם,שרובם מיועדים לטיפול במחלות אוכלות שריר,כמו איידס וסוגי סרטן שונים.
שום דבר ממה שציינתי לא נועד לפיתוח גוף אבל אנחנו משתמשים על אחריותנו בלבד,מקווה שהצלחתי לשכנע אותך אפילו קצת למה זה מוקדם מדי עבורך.
יש לך המון להכיר וללמוד
מתייג עוד חבר'ה שאולי יתנו את דעתם
@MasterSplitter
@kotzer
@Navira
אז באיזה גיל אתה ממליץ לי להתחיל סייקל ? כמובן במינון נכון והכלפיתוח גוף מתחיל בלמידה אמיתית וקפדנית של תזונה,אימונים,התאוששות,אנטומיה,פיזיולגיה,כימיה,ביו-כימיה,ביולוגיה וכל דבר שעולה לך לראש שעלול להיות קשור לגוף האדם.
אני ממליץ לך בחום להשקיע טיפה כל יום וללמוד משהו חדש כי זה יתן לך הרבה יותר לחיים,לאימונים ולפיתוח גוף מאשר סטרואידים.
אני מבין מה אתה אומר ומרגיש,מבין את הצורך למהר ולהשיג תוצאות כאן ועכשיו.אבל חשוב מאוד שתדע מה אתה עושה לפני שאתה מתחיל עם תרופות חיצוניות.
יש כלכך הרבה משתנים,השפעות,תרופות וחומרים שנלקחים במהלך הסייקל שהם חובה בשביל לשמור על הגוף שלך מתופעות לוואי.
אני לא אשקר לך,אין פה סכנת חיים,אין פגיעה מערכתית אקוטית ואין משהו בחודש על דיבול שיכול לפצוע/לפגוע,אני גם לא אומר שדיבול זה רע ואני לא חושב שסטרואידים זה רע.
אני רק חושב שאתה חייב להרחיב ולהעמיק את הידע וההבנה בנושא לפני שאתה נכנס לזה.
המערכת האנדוקרינית לא סיימה להתפתח,עלול לקרות מצב שאתה תוקע את התהליך הזה.
אני אתן לך רשימה קצרה של תרופות שאנחנו משתמשים בהם במהלך סייקל בשביל שתבין על צה דיברתי.
ארימידקס/לטרוזול/נולבדקס לסרטן השד אצל נשים
דוסטינקס לפרקינסון
כלומיד לבעיות ביוץ ופוריות
דקפפטיל לסירוס כימי לפדופילים
והסטראוידים עצמם,שרובם מיועדים לטיפול במחלות אוכלות שריר,כמו איידס וסוגי סרטן שונים.
שום דבר ממה שציינתי לא נועד לפיתוח גוף אבל אנחנו משתמשים על אחריותנו בלבד,מקווה שהצלחתי לשכנע אותך אפילו קצת למה זה מוקדם מדי עבורך.
יש לך המון להכיר וללמוד
מתייג עוד חבר'ה שאולי יתנו את דעתם
@MasterSplitter
@kotzer
@Navira
23-25 אפילוככלל ברזל,מינימום 21
אם נגיד אני יעשהזה לא בשבילך כמו שאמרו לך, זה לא מתאים לך ויעשה בעיקר נזק בלתי הפיך שתסבול ממנו כל חייך. אני חושב שיש לך פוטנציאל התקדמות גדול בלי חומרים, וחבל שתפגע לעצמך בבריאות ותבזבז כסף סתם.
סבבה אחי בכל מקרה אני מקשיב למה שאתה אומראני חושב שכבר הסברתי את זה קודם.
אין סכנת חיים,אין סכנה בריאותית ואין לך איך להיפגע בצורה קיצונית.
שמדברים על סכנות מתכוונים לתופעות לוואי הורמונאליות
יש לך חברים שהתחילו בגיל 18 ?אני חושב שכבר הסברתי את זה קודם.
אין סכנת חיים,אין סכנה בריאותית ואין לך איך להיפגע בצורה קיצונית.
שמדברים על סכנות מתכוונים לתופעות לוואי הורמונאליות
סבבה אחי תודהאל תקשיב למה שאני אומר ובחיים אל תסמוך על מקור אחד.
תקרא,תלמד,תחפש ותעשה כל מה שאתה יכול כדי לדעת דברים ולהכיר את התחום בעצמך
זה חשוב.
וכשהשתחררתי מהצבא הצלחתי להתקדם באותו קצב שהתקדמתי אז(בגיל 19) שניסיתי סופרדרול ומטיל-טרן.תזונה,אימונים,התאוששות,אנטומיה,פיזיולגיה,כימיה,ביו-כימיה,ביולוגיה וכל דבר שעולה לך לראש שעלול להיות קשור לגוף האדם
תודה על העזרה אחי זה לא מובן מאליואני ניסיתי בגיל 19 ועצרתי את זה אחרי כמה שבועות
זה פשוט לא יעיל וזה נטו בזבוז כסף.
הידע שהיה לי אז(לפני שלוש שנים) הוא אפילו לא רבע ממה שאני יודע היום.
חקרתי לעומק כל מה שאני יכול בתחומים האלה:
וכשהשתחררתי מהצבא הצלחתי להתקדם באותו קצב שהתקדמתי אז(בגיל 19) שניסיתי סופרדרול ומטיל-טרן.
בגלל חוסר ידע בגיל 18-19 הייתי בטוח שזהו,ב100 בנץ פרס הגעתי לשיא שלי ואני לא יכול להתקדם יותר,שבפועל הייתה לי תכנית גרועה ולא אכלתי מספיק.
ואגב,זה טעות מאוד מאוד נפוצה אצל המון מתאמנים..חושבים שאוכלים מספיק וחושבים שמתאמנים נכון ובפועל זה אפילו לא קרוב לאידיאל
ברור שעכשיו אני לא יעיז לגעת בחומריםאני ניסיתי בגיל 19 ועצרתי את זה אחרי כמה שבועות
זה פשוט לא יעיל וזה נטו בזבוז כסף.
הידע שהיה לי אז(לפני שלוש שנים) הוא אפילו לא רבע ממה שאני יודע היום.
חקרתי לעומק כל מה שאני יכול בתחומים האלה:
וכשהשתחררתי מהצבא הצלחתי להתקדם באותו קצב שהתקדמתי אז(בגיל 19) שניסיתי סופרדרול ומטיל-טרן.
בגלל חוסר ידע בגיל 18-19 הייתי בטוח שזהו,ב100 בנץ פרס הגעתי לשיא שלי ואני לא יכול להתקדם יותר,שבפועל הייתה לי תכנית גרועה ולא אכלתי מספיק.
ואגב,זה טעות מאוד מאוד נפוצה אצל המון מתאמנים..חושבים שאוכלים מספיק וחושבים שמתאמנים נכון ובפועל זה אפילו לא קרוב לאידיאל
בשמחהתודה על העזרה אחי זה לא מובן מאליו
בכל מקרה כמו שאמרתה אני ילמד על הנושא טוב טוב
אם תלמד טוב טוב,אתה תדע מה צריך לקנות ואיך סייקל אמור להראות.ומה עוד צריך לקנות ?
אני יכול להמליץ לך על חומרים ומינונים.ואם אני יתחיל לקחת לעשות סייקל אתה תעזור לי עם זה ?
תודה רבה אחיבשמחה
אם תלמד טוב טוב,אתה תדע מה צריך לקנות ואיך סייקל אמור להראות.
שלחתי לך למעלה בתחילת הפוסט קישור לאשכול גדול שכתבתי,אתה תמצא את רוב המידע שם.
אם תצטרך משהו מעבר לזה אתה מוזמן לפתוח נושא חדש או להמשיך את השירשור פה,אשתדל לסייע.
אני יכול להמליץ לך על חומרים ומינונים.
מעבר לזה כלום,אני לא מעודד שימוש,אני לא אכוון אותך לשום מקור ואנחנו לא נדון על מחירים בשום צורה
וכמו שאמרתה אני לא אשקר לך לא תהיה פגיעה אז לא יהיה אחי נזק ? כמובן אני יקשיב לכל מה שתגיד מינוניםבשמחה
אם תלמד טוב טוב,אתה תדע מה צריך לקנות ואיך סייקל אמור להראות.
שלחתי לך למעלה בתחילת הפוסט קישור לאשכול גדול שכתבתי,אתה תמצא את רוב המידע שם.
אם תצטרך משהו מעבר לזה אתה מוזמן לפתוח נושא חדש או להמשיך את השירשור פה,אשתדל לסייע.
אני יכול להמליץ לך על חומרים ומינונים.
מעבר לזה כלום,אני לא מעודד שימוש,אני לא אכוון אותך לשום מקור ואנחנו לא נדון על מחירים בשום צורה