טעמים my protein

tal95132

משתמש מתחיל
207
10
נק' מוניטין:
13
207
10
היי,
יש מישהו שניסה את כלה ייכול להמליץ?

German Hazelnut
Chooclate Nut
Cooclate smooth

תודה:)

את הטעמים שרשמת לא ניסיתי אבל השתמשתי בבננה ווניל שהיו נחמדים, כרגע אני משתמש במוקה והוא החלבון הכי טוב שהיה לי עד היום

• פותח/ת השרשור
את הטעמים שרשמת לא ניסיתי אבל השתמשתי בבננה ווניל שהיו נחמדים, כרגע אני משתמש במוקה והוא החלבון הכי טוב שהיה לי עד היום
תודה על ההמלצות אחי

נסה Stracciatella הטעם הכי טעים שאני טעמתי שלהם.

קיבלתי היום חבילה, ניסיתי את הstrawberry cream והוא ממש טוב. הזמנתי מלא טעמים אז אעדכן. למרות שזה די תלוי בטעם שלך. (לא הזמנתי טעמי שוקולד כי אני לא אוהבת)

לגבי הערבוב, היה לי שוקולד בראוני ואם לא היית מנער ממש טוב היו מעט גושים. עכשיו משתמש בטעם תות שלהם והערבוב חלק לגמרי.
מניח שטעמי השוקולד עם הקקאו צריכים קצת יותר ערבוב.

גלידה תות או תות טבעי? אני רוצה להביא אחד מהם

ואיך הטעם?

תות טבעי.
טעם זה עניין סובייקטיבי לגמרי, ראיתי הרבה המלצות על הטעם הזה אמרתי יאללה ננסה, הטעם של זה מזכיר לי את הקרח בטעם תות בארטיק תותי פרוטי.
נחמד אבל מניח שיש יותר טעימים, הטעם הזה גם פחות מתוק בהשוואה לטעמים אחרים וזה משהו שאני אישית אוהב.
בוא נגיד שלא הייתי קונה את הטעם הזה שוב אבל קניתי שק 5 קילו ואני נהנה מכל סקופ, אבל אני לא בררן בשיט והייתי מסיים גם שק חלבון בטעם דשא.

טעם זה עניין סובייקטיבי לגמרי,
אני בעקרון נגד המלצות על טעמים בדיוק מהסיבה הזאתי.
אבל הנחתי ששנינו אוהבים תות,אז זה מדד פחות או יותר סביר והגיוני לטעם.
נשמע לי טוב דווקא שהוא לא מתוק מדי

קניתי בעבר טעם תות וגם קרמל מלוח אבל מסדרת The whey ולא impact והם היו על הפנים וזרקתי אותם, הטעמים של הimpact ממש טובים לרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית