כמה שווה ההמבורגר שלכם?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אז כמה עולה לכם ההמבורגר ;)?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
לאחרונה הרבה אנשים פנו אלי כיצד לחשב קלורית המבורגר עם ה״נוסחה״ שלי.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
אז בשיתוף עם @itay_shmilovich החלטנו להוציא לכם אינפוגרפיק שמתאר את הנוסחה באופן מופשט.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
שיהיה בתאבון ;)

עקבו אחרי באינסטגרם לעוד תוכן חדשני:
Mike Bikov מייק ביקוב (@mike_bikov) • Instagram photos and videos

INFOGRAPHIC-EMPLATE181.jpg

נראה לי הגזמת עם הקלוריות לא?
אתה מנסה להגיד שהמבורגר ממוצע של 200 גרם שאני קונה ב20 שקל עם צ'יפס זה 1000~ קלוריות לא כולל קלוריות משתייה?

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה להגיד שהמבורגר ממוצע של 200 גרם שאני קונה ב20 שקל עם צ'יפס זה 1000~ קלוריות לא כולל קלוריות משתייה?
כן. אם יש לך מידע אחר, נשמח לראות.

חבל שבמסעדות אין אפשרות לבחור בלחמניה קלה. היה חוסך לפחות 200 קלוריות.

נערך לאחרונה:
קח רק את רכיב השומן בקציצה - המבורגר בד״כ לא עושים מבקר רזה, נניח 20% שומן (ויש כאלה שגם מגיעים ליותר) זה כבר 180 קלוריות(20*9) משומן בלבד ל-100 גרם קציצה (ועוד כ60-80 קלוריות מחלבון)

קמח מלא לא אומר שזה בהכרח פחות קלוריות.
אולי לא יהיה רשום שזה פחות קלוריות, אבל במציאות סיבים תזונתיים הם לא נספרים כקלוריות. אולי זה לא יהיה משמעותי, אבל הוא בהחלט פחות קלוריות.

כל הכבוד על המידע , לפי החישובים שלי אני מגיע ל2300-2500 קלוריות כל פעם שאני נכנס לבורגר

פעם היה להם סקיני בורגר עם לחמניה מקמח מלא. היום כבר אין להם ונראה לי שגם לחמניה מקמח מלא אין.
כנראה הבינו שמי שאוכל בריא לא יאכל אצלם המבורגר אז להחזיק את המוצר הזה סתם יהיה בזבוז של כסף

היתי בטוחה שלפני בישול. ואז אני יודעת שבמסעדה בתפריט המבורגר 200 גרם שווה ל 500 קל'. אם זה אחרי.. זה קצת מסבך את העסק

• פותח/ת השרשור
זה לפני בישול וזו גם האינפורמציה שתקבלו בתפריטים כשאתם מזמינים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית