ציפרלקס

yarin150

משתמש מתחיל
100
22
נק' מוניטין:
52
100
22
האם לציפרלקס יש השפעה על אימוני כושר וניסיון לגדול בשריר ? או בקצב חילוף החומרים וכו ..

אשמח לתשובה מעמיקה .

בלי להכנס יותר מדי לעומק כי יש הרבה מה להגיד בנושא, כן. זה יכול להשפיע לרעה על האימונים והבריאות בכללי.

מבחינת פיתוח גוף, תרופות SSRI (שזה משפחת התרופות שציפרלקס חלק ממנה) פוגעות באופן משמעותי בהורמונים אנאבולים כגון טסטוסטרון.

מחקר אחד לדוגמא בשביל הוכחה שאני לא מבלבל בשכל.
The effect of sertraline, paroxetine, fluoxetine and escitalopram on testicular tissue and oxidative stress parameters in rats. - PubMed - NCBI

A total of 40 male Wistar albino rats

לא זה לא בעייתי

למה עושים מחקרים על עכברים? כי הם הכי דומים לנו.

נגיד שהתשובה שלי גרועה לרגע, אתה יודע כמה מקרים יש שאנשים מקבלים בעיות פוריות מהתרופות השטניות האלו?

תחפש כי יש מלא. אני מניח אבל שבגלל שלא אמרו את זה ככה מילה במילה באיזה מגזין רפואי זה שטויות.

נגיד שהתשובה שלי גרועה לרגע, אתה יודע כמה מקרים יש שאנשים מקבלים בעיות פוריות מהתרופות השטניות האלו?

תחפש כי יש מלא. אני מניח אבל שבגלל שלא אמרו את זה ככה מילה במילה באיזה מגזין רפואי זה שטויות.
התשובה שלך מאוד גרועה ואנקונדות של אנשים זה לא מעניין

• פותח/ת השרשור

דבר יפה לציפרלקס , זה תרופה שהצילה את חיי .

האם לציפרלקס יש השפעה על אימוני כושר וניסיון לגדול בשריר ? או בקצב חילוף החומרים וכו ..

אשמח לתשובה מעמיקה .
לפי מה שאני זוכר ויתקן אותי @Mike במידה ואני טועה - בזמנו כששאלתי את לייל הוא אמר שתרופות ממשפחת ה SSRI כגון ציפרלקס לא משפיעות ישירות על חילוף החומרים בשום דרך אך יכולות להשפיע על ההוצאה האנרגטית ע"י גרימה ליותר\פחות תיאבון ויותר\פחות תזיזתיות..
בכל אופן - גם אם זה היה פוגע במאזן האנרגטי ב100,200,500 או 1000 קלוריות - השאלה היא האם זה באמת שווה להפסיק\לשנות תרופה שהצילה לך את החיים כפי שאתה טוען? התשובה דיי ברורה
ציפרלקס עזרה לי גם בזמנים קשים וזה אחלה של בוסט שבעולם.

מהמחקרים על בני אדם שבוצעו אין שום השפעה רעה ברורה, וגם אם יש זה מינורי ביותר.
חרדה ודיכאון, שהם הסיבות לקחת ציפרלקס, פוגעים בהורמונים הרבה יותר ממה שהתרופות האלה יכולות לפגוע, אם בכלל, וירידה במוטיבציה והיכולת לבצע פעילויות, בין השאר אימונים, יפגעו הרבה יותר מהמצב ללא התרופות, מאשר עם.
כמובן שאידאלית הטיפול התרופתי יהיה זמני ולא קבוע

זה תלוי בתופעות הלוואי שמופיעות לך לי למשל היה קשה מאוד להתאמן עם כאבי ראש,בחילות וכאבי בטן.
מצד שני יש אנשים שאני מכיר שפשוט היה להם רעב מוגבר וכאן זה הסתיים

• פותח/ת השרשור
למזלי ובלי עין הרע , אין לי אף תופעת לוואי . התרופה עובדת באופן משולם עבורי . אשקול להפסיק עןד כמה חודשים .
תודה על התשובות הענייניות , עזרתם לי מאוד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית