עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
A total of 40 male Wistar albino ratsמחקר אחד לדוגמא בשביל הוכחה שאני לא מבלבל בשכל.
לא זה לא בעייתיהאם לציפרלקס יש השפעה על אימוני כושר וניסיון לגדול בשריר ? או בקצב חילוף החומרים וכו ..
אשמח לתשובה מעמיקה .
A total of 40 male Wistar albino rats
לא זה לא בעייתי
התשובה שלך מאוד גרועה ואנקונדות של אנשים זה לא מענייןלמה עושים מחקרים על עכברים? כי הם הכי דומים לנו.
נגיד שהתשובה שלי גרועה לרגע, אתה יודע כמה מקרים יש שאנשים מקבלים בעיות פוריות מהתרופות השטניות האלו?
תחפש כי יש מלא. אני מניח אבל שבגלל שלא אמרו את זה ככה מילה במילה באיזה מגזין רפואי זה שטויות.
דבר יפה לציפרלקס , זה תרופה שהצילה את חיי .למה עושים מחקרים על עכברים? כי הם הכי דומים לנו.
נגיד שהתשובה שלי גרועה לרגע, אתה יודע כמה מקרים יש שאנשים מקבלים בעיות פוריות מהתרופות השטניות האלו?
תחפש כי יש מלא. אני מניח אבל שבגלל שלא אמרו את זה ככה מילה במילה באיזה מגזין רפואי זה שטויות.
לפי מה שאני זוכר ויתקן אותי @Mike במידה ואני טועה - בזמנו כששאלתי את לייל הוא אמר שתרופות ממשפחת ה SSRI כגון ציפרלקס לא משפיעות ישירות על חילוף החומרים בשום דרך אך יכולות להשפיע על ההוצאה האנרגטית ע"י גרימה ליותר\פחות תיאבון ויותר\פחות תזיזתיות..האם לציפרלקס יש השפעה על אימוני כושר וניסיון לגדול בשריר ? או בקצב חילוף החומרים וכו ..
אשמח לתשובה מעמיקה .
למה עושים מחקרים על עכברים? כי הם הכי דומים לנו.
נגיד שהתשובה שלי גרועה לרגע, .