לא רואה תוצאות באימונים

איתי123

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם

שמי איתי, בן 25 מתאמן כחודשיים, זה נשמע מעט אבל עדיין אני לא רואה תוצאות באימונים ואשמח לקבל את חוות דעתכם לסיבה.

אני שוקל 85 קילו 1.77 מטר
והמטרה שלי זה חיטוב להוריד שומן לפחות כה 10 קילו.

תכנית האימונים שלי היא 3 פעמים בשבוע והיא לא כוללת במיוחד הרמת משקולת, בעיקר אירובי והרבה.

3 אימונים בשבוע הליכון (11 קמש) בשילוב סקי לעתים לגיוון (13 קמש ) , כל אימון אירובי לא יורד מ 800 ק ואחרי זה אימוני בטן זה הכל.

פעם בדבוע אני מוסיף אימון משקולות גב כתפיים חזה יד אחורית יד קדמית ולעתים גם רגליים ירוך אחורי וכו.

אני בשבוע מגיע ל 2400 ק' רק מאירובי שזה המון.

מבחינת אוכל, קצצתי דרסטית כבר לא נוגע בגאנק פוד לא שתיה ממותקת ובמבה קטן מידי פעם בשבוע.

התפריט שלי בערך ככה:
בוקר: כוס שוקו או כוס שוקו + ביצה או 2 כפות קוטג

בשעה 10 קבוע מעדן חלב

בשעה 12 סנדויץ לרוב חביטה או טונה עם טחינה

בשעה 14:00 חטיף אנרגיה

15:00 פרי

16:30 ארוחת צהרים מה שיש בבית לרוב זה עוף בשר אורז כמובן שלא יותר מידי

וארוחת ערב משהו קטן עד בינוני אף פעם לא יותר מידי בהתחלה היה לי קשה מאוד אבל אני מרגיש שהקיבה התרגלה לשינוי.
בימים של אימונים הארוחת ערב שלי אחרי האימוו זה טונה עם ביצה או טונה עם פרו או יופלה פרו שייק חלבונים מלפפון נוהג לגוון

מה אני לא עושה נכון? אני לא רואה שינוי בעין חלק אומרים לי שזה יבוא בבום וחלק אומרים לי שרואין שהרזתי, אולי הורדתי קילו או שתיים אבל לחודשיים זה כלום.

אשמח לחוות דעתכם.

תודה.

היי, ניכר כי אתה מבולבל, מה שהגיוני לגמרי..

כנס לפורטל קילוגרם, ותקרא את המדריך לחיטוב. תבין משם כבר. בהצלחה!

אני אגיד לך את הדבר הכי חשוב - לירידה במשקל הדבר העיקרי עליו צריך להקפיד ולעקוב זה גירעון קלורי יום-יומי. סדר ארוחות, סוגי מאכלים, לא האישיו כשרוצים לרדת בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
מבחינת גירעון קלורי אני חושב שאני מצוין
ה bmr 1938 על זה אני מוסיף עוד נניח 400 ק' עבודה משרדית הגעתי ל 2300 ק' בערך

בדקתי מה אני אוכל ביום לפי כמות יצא לי 1300 קלוריות ביום יוצא שנניח אני בערך במינוס של 1000 קלוריות.. נגיד 900, אולי זה יותר מידי ?

צירפתי קובץ של מה אני אוכל וכמות הקלוריות
על זה אני מוסיף יופלה פרו 200 קלוריות זה יוצא 1300

עריכה:
שכחתי להוסיף ארוחת צהרים מנה נניח הגעתי כבר ל 1900 יוצא מאזן קלורי שלילי של 400 .. זה כבר לא כזה גרעון גדול אחפה אני יכול לקצץ אני כבר לא יודע

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-07-18-22-28-07-178_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-07-18-22-28-07-178_com.android.chrome.png
    KB 65.9 · צפיות: 76
נערך לאחרונה:
מבחינת גירעון קלורי אני חושב שאני מצוין
ה bmr 1938 על זה אני מוסיף עוד נניח 400 ק' עבודה משרדית הגעתי ל 2300 ק' בערך

בדקתי מה אני אוכל ביום לפי כמות יצא לי 1300 קלוריות ביום יוצא שנניח אני בערך במינוס של 1000 קלוריות.. נגיד 900, אולי זה יותר מידי ?

צירפתי קובץ של מה אני אוכל וכמות הקלוריות
על זה אני מוסיף יופלה פרו 200 קלוריות זה יוצא 1300

עריכה:
שכחתי להוסיף ארוחת צהרים מנה נניח הגעתי כבר ל 1900 יוצא מאזן קלורי שלילי של 400 .. זה כבר לא כזה גרעון גדול אחפה אני יכול לקצץ אני כבר לא יודע
אתה לא אמור ממש אמור לקצץ יותר. תקרא את המאמר שהצעתי לך לקרוא, יעשה לך הרבה סדר. ממליץ לך לוודא באמת כמה קלוריות אתה מכניס ביום, האם מחשב שמן בבישול/פירות/ירקות/מלח/רטבים? זה יכול לעשות את כל ההבדל.

תתחיל לעשות אימוני כוח 3 פעמים בשבוע, זה יותר חשוב מהאירובי. זה יפה שאתה שאתה עושה אירובי אבל אירובי זה רק חלק מהתהליך. ממש אין צורך לבצע אירובי של 800 קלוריות לאימון. זה לא השקעה נבונה של המשאבים שלך. חודשיים זה מספיק זמן בשביל לראות תוצאות. אולי אתה לא מחשב נכון.

אתה לא צריך יעוץ אישי, זה לא מדע טילים.
ירידה במשקל לחלוטין נגזרת מהתזונה שלך.
אם תכניס לגוף פחות קלוריות ממה שהגוף צורך, תרד במשקל. זה כזה פשוט.

1. ספור במדויק ככל שניתן כמה קלוריות אתה צורך כל יום. זה החלק הכי חשוב בכל הסיפור.
בסוף השבוע חשב ממוצע שבועי על בסיס המדידות היומיות. אפליקציות כמו myfitnesspal מאד מקלות על מעקב כזה.

2. תשקול את עצמך כל יום - באותה השעה ככל שניתן כדי שתהיה עקביות, הכי טוב על הבוקר.
בסוף השבוע חשב ממוצע משקל שבועי על בסיס השקילות היומיות.

3. כוון לירידה של 1% ממשקל הגוף בכל שבוע. אם משבוע לשבוע ממוצע המשקל השבועי לא יורד, קצץ עוד 300 קלוריות מהיעד הקלורי היומי. בצע תיקונים קטנים ליעד קלורי היומי בהתאם לשינויים בממוצע המשקל השבועי לאורך זמן.

* פעילות אירובית עוזרת במובן הזה שהיא מגדילה את ההוצאה הקלורית.

* מאמר ״איך יורדים במשקל״ מתוך פורטל קילוגרם.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית