מידע AI Coaching - מאמן באינטיליגנציה מלאכותית

• פותח/ת השרשור kotzer
  • פורסם בתאריך

kotzer

משתמש על
15,058
8,064
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,122
15,058
8,064
לא יודע אם מישהו מכם שמע לאחרונה ממקור כזה או אחר, אבל גרט בלווינס, אחד השמות הבולטים ב-IPF, ומאמן ומתכנת במקצועו, יצר תוכנת אינטיליגנציה מלאכותית שמשמשת כמאמן. כל מה שצריך לעשות זה לענות על שאלון ספציפי יחסית בהרשמה לתוכנה, וכל 4 שבועות התוכנה תישלח לכם בלוק אימונים ל-4 שבועות, כשאחרי כל בלוק אתם מעדכנים את התוכנה על איך הלך לכם.
בנוסף התוכנית משתנה בכל אימון בהתאם לאיך אתם מרגישים כל יום. לפני האימון אתם ממלאים את רמת התשישות שלכם לכל אחת מההרמות, והתוכנית תשתנה בהתאם.
התוכנה משתמשת בעקרונות שבלווינס משתמש בהם, נראה שזה מאוד מבוסס על המתודות של שייקו, כי הוא מתאמן של שייקו.
הדבר הטוב ביותר בתוכנה הזאת הוא המחיר, כי היא עולה 28$ לחודש, מחיר בדיחה בשביל מאמן.
למי שצריך מאמן צמוד שתמיד יהיה לצידו זה לא מתאים, אבל למי שגם ככה מתאמן בעצמו ומכין לעצמו תוכניות או מוצא אותן באינטרנט, זה פתרון טוב מאוד. אני התחלתי ממש לאחרונה להתאמן עם זה, וזה נראה מעניין מאוד.

לכל המעוניינים:
Guided Programming | Blest Coaching

נשמע מעניין, אשמח לשמוע על עוד פיצרים של השירות ואיך התכנית נראית.

רעיון לא רע למי שמחפש תכנית ולא מאמן.

• פותח/ת השרשור
נשמע מעניין, אשמח לשמוע על עוד פיצרים של השירות ואיך התכנית נראית.

רעיון לא רע למי שמחפש תכנית ולא מאמן.
הנה דוגמא למשל לשבוע הראשון של התוכנית שלי:

c7sQHT

אפשר לראות שיש שורה של pre-workout fatigue, ששם במהלך האימון אני מכניס את רמת התשישות לפי הטבלה למעלה.
יש לו גם שם פרוטוקולים של פציעות, ככה שאם למשל בגלל פציעה אני לא יכול לבצע סקוואט, אז אני מכניס שאני פצוע עכשיו, ואז כשאני יכול להתחיל עם משקלים נמוכים ומעט עבודה אני מתחיל את הפרוטוקול עד שאני מתאושש.
עכשיו גם התוכנית מציעה או פאוורליפטינג, פאוורבילדינג (שילוב עם באדיבילדינג), ועבודה לפי המתודות של 3 מאמנים שונים, כשאתה בוחר בהרשמה לפי איזה מתודה לעבוד

שמעתי המון ביקורות טובות על זה, נראה כמו אופציה מעניין לזמנים שלא אוכל להרשות לעצמי מאמן.

אתה יכול להסביר בין איזה מתודות היית צריך לבחור?
התוכנה יודעת לראות את ההתקדמות שלך לאורך זמן ולהתאים את התוכנית בהתאם לאיך שאתה מגיב?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להסביר בין איזה מתודות היית צריך לבחור?
אם תיכנס לקישור אתה תראה שם שהם מפרטים כל מאמן מה המתודות שלו, אבל בגדול כל מאמן משתמש ברמות שונות של תרגילי עזר ווריאציות, ומתי להשתמש בהן, שם ההבדל העיקרי

התוכנה יודעת לראות את ההתקדמות שלך לאורך זמן ולהתאים את התוכנית בהתאם לאיך שאתה מגיב?
כן, בסוף כל בלוק אתה שולח את התוכנית שלך עם רמות התשישות, וממלא שאלון סיכום בלוק, כדי לראות איך הגבת לאימונים. אם למשל התוכנה רואה טרנד של 10 בתשישות, סימן שאתה לא מתאושש כמו שצריך, והנפח ירד בהתאם, ואם התשישות היא ברובה 1-2, אז הנפח יעלה יותר ממה שהוא היה עולה.

נשמע כמו מחשבון מתוחכם ולא יותר
זה רק האקסל, אבל שיטת ההתקדמות והדרך לעשות את זה זה לגמרי שיקול של מאמן

אם תיכנס לקישור אתה תראה שם שהם מפרטים כל מאמן מה המתודות שלו, אבל בגדול כל מאמן משתמש ברמות שונות של תרגילי עזר ווריאציות, ומתי להשתמש בהן, שם ההבדל העיקרי

כן, בסוף כל בלוק אתה שולח את התוכנית שלך עם רמות התשישות, וממלא שאלון סיכום בלוק, כדי לראות איך הגבת לאימונים. אם למשל התוכנה רואה טרנד של 10 בתשישות, סימן שאתה לא מתאושש כמו שצריך, והנפח ירד בהתאם, ואם התשישות היא ברובה 1-2, אז הנפח יעלה יותר ממה שהוא היה עולה.

זה רק האקסל, אבל שיטת ההתקדמות והדרך לעשות את זה זה לגמרי שיקול של מאמן
עדיין יותר נשמע כמו מחשבון מתקדם מאשר AI
ארי זה לא שיש אינסוף אפשרויות יש אימון
יש A/B/C/D תוכניות לתוכנה אתה ממלא שאלון ולפי התוצאה אתה מקבל תוכנית

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא נכון
זה מתבסס על הנקודות החלשות שלך, המצב הנוכחי שלך, היסטוריית האימונים שלך והתגובה למה שכבר נבנה לך.
יש גם קבוצת פייסבוק סגורה למתאמנים של התוכנה, ואפשר בקלות לראות שכל תוכנית היא שונה

ואתה כותב את זה כי אתה מומחה לבינה מלאכותית ולאימונים?

כי צריך להיות מומחה כדי להביא דעה?
צריך להיות מומחה כדי לדעת מה זה בינה מלאכותית או אימונים?
צודק מותר לך להביע דעה
אבל כן, אתה צריך להיות מומחה בשביל לדעת מה זה בינה מלאכותית במושגים של ימינו

דווקא אני מופתע מאוד לטובה מהקונספט.
כן, צריך להבין דבר או שניים באימונים כוח / פאוורליפטינג כדי להבין כמה גורמים משפיעים על תכנון אימונים:
גיל, משקל, מין, נסיון, כוח, אחוז שומן, אורח חיים, הסטוריית אימונים, גמישות, טכניקה, פרופורציות, פציעות ואף התמודדות מנטלית עם אימונים.

אני יכול עדיין לראות הרבה חסרונות של הפתרון הזה ביחס למאמן, אבל זה לא אמור להחליף מאמן, אלא לתת מענה ביניים בין תכנית מוכנה למאמן.

זה מצחיק שיש ביקורות על הפתרון הזה, שהוא ״פשטני״ מדי, בעוד חצי פורום מעודד ודוחף תוכניות שנכתבו ״לכולם״ סגנון SS וכד׳.

לא, בגלל זה אני לא מרשה לעצמי לכתוב שטויות על זה.
אז איך אתה יודע אם אני מומחה או לא מומחה
בכל מקרה לא חייב להיות מומחה בכל תחום כדי להגיב מה שאתה חושב לפי ההגיון שלך לגבי פוליטיקה גם אסור לך להגיב כי אתה לא מומחה בתחום

אז איך אתה יודע אם אני מומחה או לא מומחה
בכל מקרה לא חייב להיות מומחה בכל תחום כדי להגיב מה שאתה חושב לפי ההגיון שלך לגבי פוליטיקה גם אסור לך להגיב כי אתה לא מומחה בתחום
אני יודע לפי השטויות שרשמת, לא ברור לי למה אתה מתעקש לטחון תראש.
בן אדם שמבין משהו בבינה מלאכותית לא היה רושם שזה נשמע כמו מחשבון אלא תוהה איך זה מנתח דפוסים ונתונים רלוונטים לשיפור התכנון בהתאם למשתמש ספציפי ובאופן כללי.
ופוליטיקה זה לא מדע מדויק, בניגוד למדעי המחשב.

אני יודע לפי השטויות שרשמת, לא ברור לי למה אתה מתעקש לטחון תראש.
בן אדם שמבין משהו בבינה מלאכותית לא היה רושם שזה נשמע כמו מחשבון אלא תוהה איך זה מנתח דפוסים ונתונים רלוונטים לשיפור התכנון בהתאם למשתמש ספציפי ובאופן כללי.
ופוליטיקה זה לא מדע מדויק, בניגוד למדעי המחשב.
טוב שאתה מחליט מה זה מומחה כי תואר ראשון זה לא התמחות בבינה מלאכותית אז תואר שני או צריך דוקטורט כדי להגיב בפורום?

כנראה שלא מדובר במערכת שמממשת AI במובן של מדעי המחשב - מערכת לומדת שבהינתן קלט מסוים, מתכנת המערכת לא ידע לחזות את הפלט שלה.
אלא מדובר כנראה באלגוריתם קשיח - מערכת שבהינתן קלט A - ניתן לדעת מראש שפלט B יהיה התוצאה.
העפתי מבט באתר ובוידיאו שלו, ודי ברור שהשימוש שלו במושג AI, הוא כ-buzzword ולא כמונח מקצועי.

אבל, וזה אבל חשוב מאד - אם הפלט מספק, אז זה ממש לא משנה איך התוכנה ממומשת. זאת אומרת שהשאלה האם מדובר בתוכנת מכונה לומדת או לא היא לא רלוונטית לשאלה האם המוצר הוא מספק או לא.
אם האלגוריתם הוא מורכב מספיק, מבחינת חווית המשתמש התוצאה תהיה זהה לחווית AI.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא מדובר במערכת שמממשת AI במובן של מדעי המחשב - מערכת לומדת שבהינתן קלט מסוים, מתכנת המערכת לא ידע לחזות את הפלט שלה.
אלא מדובר כנראה באלגוריתם קשיח - מערכת שבהינתן קלט A - ניתן לדעת מראש שפלט B יהיה התוצאה.
העפתי מבט באתר ובוידיאו שלו, ודי ברור שהשימוש שלו במושג AI, הוא כ-buzzword ולא כמונח מקצועי.

אבל, וזה אבל חשוב מאד - אם הפלט מספק, אז זה ממש לא משנה איך התוכנה ממומשת. זאת אומרת שהשאלה האם מדובר בתוכנת מכונה לומדת או לא היא לא רלוונטית לשאלה האם המוצר הוא מספק או לא.
אם האלגוריתם הוא מורכב מספיק, מבחינת חווית המשתמש התוצאה תהיה זהה לחווית AI.
מעניין מה שאמרת, ואני בהחלט מסכים עם זה.
לדעתי מדובר באלגוריתם מורכב מאוד ולא ב-AI במלוא מובן המילה, אבל אני בהחלט לא מבין בזה מספיק כדי לדעת האם זה המקרה, אבל אפשר תמיד לשאול אותו והוא יענה.
בכל מקרה השירות בהחלט מעניין ומספק, לפחות בינתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית