ייעוץ חייב עזרה,בבקשה להיכנס.

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
היי לכולם,אני מעדיף להשאר אנונימי,אז ככה,העיינין מורכב,אני מתאמן תקופה ארוכה,משקלי עבודה דיי גבוהים,ולאחרונה ירד לי מהכל,נכנסתי לדיכאון עמוק,ואני באמת עצוב,אני רוצה להראות טוב,אני עוקב אחרי יוטיוברים כמו david laid,jeff seid ופשוט רוצה להיראות ככה,הדמעות לא מפסיקות לרדת,וכאן נכנס הלבטים,אני שוקל בכובד ראש להתחיל סייקל,אבל מודע לכל ההשלכות,כרגע אני לא מוצא עיניין באימונים.
מצפה לייעוץ ועזרה מאנשים שמבינים,מה כדאי לעשות?
אני יודע שזה לא פורום מלב אל לב אז בבקשה לא לצחוק עליי.
ארשום נתונים אם זה רלוונטי,תודה רבה ונא להתייחס בבגרות..

אני לא יכול לייעץ לך לגבי סייקל כי אני אישית לא משתמש ולא מתכוון.
מה שאני כן יכול, זה לומר לך שאין בעיה אם אתה רוצה או לא להתחיל סייקל או להיות גדול יותר. השאלה היא למה אתה סובל מלכתחילה. הרי לא כל מי שלא נראה כמו ג'ף בדיכאון ולא כל מי שמתלבט אם להתחיל סייקל בדיכאון. אתה צריך להבין למה אתה כן.
הייתי ממליץ לך ללכת לפסיכולוג כי לדעתי השורש של הבעיה נעוץ במשהו אחר וזה בא לידי ביטוי בסבל שאתה חווה בעקבות "החוסר סיפוק" מהמראה הפיזי שלך.

בעיית מוטיבציה כזאת זה בעיה כי להתחיל להשתמש בגלל שאתה מבין שאתה לא תגיע לדמות שאתה מעריץ אף פעם זה לא התשובה הנכונה.
אתה גם ככה לא תגיע למראה שלהם כי אין לך את הסט גנטיקה שלהם.
אתה צריך לשאוף למראה משל עצמך והוא לא חייב להיות תלוי בחומרים(או שכן תלוי במה אתה רוצה)
קח לדעתי תקופת הפסקה(גם מהמודלים שלך וגם מאימונים) ותקבל מיינדסט שונה על כל המצב, ובמידת הצורך באמת תראה פסיכולוג לבעית הדיכאונות

• פותח/ת השרשור
בעיית מוטיבציה כזאת זה בעיה כי להתחיל להשתמש בגלל שאתה מבין שאתה לא תגיע לדמות שאתה מעריץ אף פעם זה לא התשובה הנכונה.
אתה גם ככה לא תגיע למראה שלהם כי אין לך את הסט גנטיקה שלהם.
אתה צריך לשאוף למראה משל עצמך והוא לא חייב להיות תלוי בחומרים(או שכן תלוי במה אתה רוצה)
קח לדעתי תקופת הפסקה(גם מהמודלים שלך וגם מאימונים) ותקבל מיינדסט שונה על כל המצב, ובמידת הצורך באמת תראה פסיכולוג לבעית הדיכאונות
לא מדבר על להיראות בידיוק ככה,אלא על הקשיחות שריר ועל האיכות,תודה על העזרה
...

לא מדבר על להיראות בידיוק ככה,אלא על הקשיחות שריר ועל האיכות,תודה על העזרה
...
קשיחות ואיכות בא"ש כמו שלהם כטבעי זה באמת לא משהו שאתה יכול לתחזק, לדעתי כטבעי האופציה הטובה יותר זה להיות בא"ש יחסית גבוה כדי לקבל מראה גדול יותר מאשר להיראות קטן כשאתה לובש חולצה

• פותח/ת השרשור
קשיחות ואיכות בא"ש כמו שלהם כטבעי זה באמת לא משהו שאתה יכול לתחזק, לדעתי כטבעי האופציה הטובה יותר זה להיות בא"ש יחסית גבוה כדי לקבל מראה גדול יותר מאשר להיראות קטן כשאתה לובש חולצה
אני דיי גדול,באמת שפה זה נשמע כמו "אוי אוי אוי,על מה הוא בוכה"אבל אני באמת בדאון ומרגיש רע,כי אני קורע תתחת שלי כבר מספר של שנים,תזונה,ניסיתי מלא תוכניות,עשיתי חיטוב ושוב מסה מספר פעמים(כרגע במסה,ולא באלי לחטב כי אני לא יראה כמו הפסל שאנני מדמיין,אז אני אומר בשביל מה?)
בשביל לך לתת 200 דדליפט,או אם אני לא נראה כמו שאני רוצה,?
אף אחד פה לא יבין אותי באמת...יחשבו שאני משוגע

דכאון / חוסר מוטיבציה מאי הגעה ליעדים, דורש טיפול.
לא עוד 5 קילו שרירים / 8 קוביות זה מה שישנה לך את תפיסת העולם.

בכל תחום בחיים תמיד יהיו אנשים מוצלחים יותר ממך וצריך ללמוד לתעל את האנרגיות לכיוון חיובי.

אאאאחחח הלוואי עלי הדאגות שלך.. כשתתבגר תבין שזה בולשיט אחד גדול לעומת מה שתעבור בהמשך החיים.

כמו שהמליצו פה קודם, תלך לייעוץ פסיכולוגי, הבעיה היא לא המראה שלך והפתרון הוא לא סטרואידים וסמים אחרים, הבעיה היא ככל הנראה בעיה של בטחון עצמי והפתרון הוא טיפול פסיכולוגי שיעזור לך להבין ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל בזה.
אם יש לך כסף להוציא על סטרואידים אמור להיות לך כסף לטיפול פסיכולוגי, מקווה שתראה שזה הדבר הנכון בשבילך ושתאפשר לטיפול להצליח.

• פותח/ת השרשור
כמו שהמליצו פה קודם, תלך לייעוץ פסיכולוגי, הבעיה היא לא המראה שלך והפתרון הוא לא סטרואידים וסמים אחרים, הבעיה היא ככל הנראה בעיה של בטחון עצמי והפתרון הוא טיפול פסיכולוגי שיעזור לך להבין ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל בזה.
אם יש לך כסף להוציא על סטרואידים אמור להיות לך כסף לטיפול פסיכולוגי, מקווה שתראה שזה הדבר הנכון בשבילך ושתאפשר לטיפול להצליח.
מאוד מעריך את הדעה שלך,אתה צודק,אבל לא לגמרי,אני קורע תתחת שלי בשביל x וכל החברים שלי נראים כמו פסל כי הם לא טבעיים,הבעיה שאני מפחד להיות תלותי בהם,זה להיות מאושרvs תלותי..
דכאון / חוסר מוטיבציה מאי הגעה ליעדים, דורש טיפול.
לא עוד 5 קילו שרירים / 8 קוביות זה מה שישנה לך את תפיסת העולם.

בכל תחום בחיים תמיד יהיו אנשים מוצלחים יותר ממך וצריך ללמוד לתעל את האנרגיות לכיוון חיובי.
שום דבר לצערי לא יעזור,אני חושב על זה ככה,מה שווה החיים אם אני לא מגשים את החלום שלי? אני עדיין צעיר והימים האלה לא יחזרו,לוותר זה לא אופציה,אתה מבין איך אני רואה את זה? אני לא רואה את זה "עוד קוביות"

מאוד מעריך את הדעה שלך,אתה צודק,אבל לא לגמרי,אני קורע תתחת שלי בשביל x וכל החברים שלי נראים כמו פסל כי הם לא טבעיים,הבעיה שאני מפחד להיות תלותי בהם,זה להיות מאושרvs תלותי.
שוב, הבעיה נובעת ממקום נפשי/מנטלי, כי אתה לא אמור להשוות את עצמך לחברים שלך. עצם זה שאתה עושה את ההשוואה הזו ומאפשר לזה להשפיע עלייך זו בעיה, וזו הבעיה שאתה צריך לטפל בה.

• פותח/ת השרשור
שוב, הבעיה נובעת ממקום נפשי/מנטלי, כי אתה לא אמור להשוות את עצמך לחברים שלך. עצם זה שאתה עושה את ההשוואה הזו ומאפשר לזה להשפיע עלייך זו בעיה, וזו הבעיה שאתה צריך לטפל בה.
יש בזה משו,אבל מה זה פשע להיות פרפקטציוניסט? לא באתי לעולם כדי להיות בינוני,תאמת דיברתי על זה עם ההורים אתמול. באמת שאין לי מושג מה לעשות,אני באמת בחור יפה,ומתאמן המון זמן טבעי כדי להשיג קשיחות ובגרות שריר וגוף מושלם,וזה לא מגיע,זה גוף שרק סטרואידים ומזרקים לתחת גורמים להגיע אליו.

@Davidlaid מה בדיוק החלום שלך?
פרפקציוניזם זה לא לרצות להיות מושלם אלא לעשות דברים בצורה נכונה כדי להשתפר בדרך לשלמות.
כדי להשיג חלום/מטרה, צריך תוכנית ויעדים ברורים.
אתה עובד עם מתאמן/תזונאי?
איזה שיפור היה לך בשנה האחרונה?

• פותח/ת השרשור
@Davidlaid מה בדיוק החלום שלך?
כדי להשיג חלום/מטרה, צריך תוכנית ויעדים ברורים.
אתה עובד עם מתאמן/תזונאי?
איזה שיפור היה לך בשנה האחרונה?
פיטנס מודל,לא עובד עם אף אחד כרגע,בעבר היה תזונאי שלא אציין את שמו,ואללה תסתכל את הנוער בחול איזה גוף יש להם,גנטיקה וסוגי חומרים משחקים תפקיד גדול בתחום החרא הזה שנשאבתי אליו,מטרה ספציפית זה איכות כמו של דיוויד לאיד דילן מקיין.

יש בזה משו,אבל מה זה פשע להיות פרפקטציוניסט? לא באתי לעולם כדי להיות בינוני,תאמת דיברתי על זה עם ההורים אתמול. באמת שאין לי מושג מה לעשות,אני באמת בחור יפה,ומתאמן המון זמן טבעי כדי להשיג קשיחות ובגרות שריר וגוף מושלם,וזה לא מגיע,זה גוף שרק סטרואידים ומזרקים לתחת גורמים להגיע אליו.
זה לא פשע להיות פרפקטציוניסט, זה לפעמים לא בריא.
אני לא אומר לך להיות בינוני, אני אומר לך להיות בריא ושמח בנפש קודם כל.
יכול להיות שאחרי טיפול עדיין תחליט להשתמש, יכול להיות שלא, בכל מקרה אני מאמין שההחלטה תהיה חכמה יותר ושקולה יותר.
אתה מדבר על להיות פיטנס מודל ומשווה את עצמך לדבריך לאנשים מחו"ל שלוקחים סטרואידים, אבל אולי שווה לך לקחת צעד אחורה ולחשוב האם באמת יש ערך ברדיפה אחרי נעורי נצח ואידיאל היופי השקרי של החברה שלנו?
אולי אתה יכול למשוך אנשים גם בלי להראות כמוהם?
אולי יש עוד דברים בחיים שלך שהזנחת ויכולים למלא את החלל הריק שיש בך?

גבר, אני מבין למה אתה מתכוון, אני כמוך רוצה להגיע לגוף מכובד (לא כמו של ג'יף סייד וכול אלו, בוא נהיה ריאלים)
אבל יש לי קרוהן שמנע ממני לעשות את זה, הוריד אותי למשקל קיצוני ביותר (כמו של אנורקס) ועליתי איזה 25 קילו מאז בכמה חודשים
ואני כרגע נראה כמו אחד שמתאמן, אבל לא איזה משהו וואו אבל רק כמה חודשים (מתקדם ממש טוב), מה אתה חושב? שזה לא צובט לי בלב? שאני לא חושב על זה? שלפעמים לא בא לי להגיד זין שלי הכול אני פורש? שאני לא מצטער טיפה שנכנסתי לכל זה? חושב ועוד איך חושב.
התאמנתי וירדתי במשקל, איבדתי הכל, פשוט הכל הלך לפח, ובמקום להגיד ''אני נכנע'' אני איך שהבראתי אחרי תקופה של כאבי בטן מאין כמוהם של 24/7 במשך חצי שנה, וגם הייתה תקופה קצרה של בית חולים הרגשתי כמו עכבר מעבדה עם כול הבדיקות, הלכתי לחדר כושר והתחלתי להתאמן ולאכול כמו שצריך, לא התבכיינתי.

אתה אדם בריא, אין לך את הדברים האלו, וזה ממש כואב לי להגיד את זה, כאילו כואב לי להגיד את זה לאנשים כאילו אני איזה נכה
אבל רק אומר שתבין עם מה אנשים מתמודדים, אתה יכול לעשות את זה, אתה רק צריך לצבור ידע והתמדה, יש לך פשוט מטרה
ואתה יותר מתרכז בה מאשר בתהליך, אתה יותר מידי מסתכל קדימה, אתה חושב כבר על המטרה במקום לחשוב על הדרך.
ביום שפחות תסתכל על הדבר הזה ''המטרה'' ותסתכל על ה''דרך'' אתה תגיע למטרה שלך.

אל תקשיב לכול אלו שאומרים לך פסיכולוג, יש לך משהו שאתה רוצה להשיג ואתה תשיג אותו (רק תהיה טיפה יותר ריאלי)
הם זורקים לך פה פסיכולוג כאילו זה ללכת לקיוסק, אני טוען שללכת לפסיכולוג דופק לא פחות מהבעיה עצמה, אל תכנס לזה.
פשוט תגיד לעצמך שאתה תעשה את זה, תתחיל לקרוא, תגיד לעצמך שאתה בריא, לך למכון עם רעל בעיניים, תשקיע בתזונה תמצא
מישהו שיעזור לך, לא יודע מה.

אין לך מה לחשוב על הסייקלים האלו, לפחות לא לפני שאתה נראה מכובד יחסית אם אתה רוצה בכלל להזריק אתה צריך להיראות כמו אחד שיכול לעשות את זה, ככה שגם אם תהיה שחיף אתה לא תהיה אחד שיכול להזריק (כדי שזה ישתלם) לכן אני אומר לך אל תתעסק בשטויות ועם הראש בבוץ.
אתה מכניס את עצמך לסרטים, נותן לרגשות להשתלט עליך במקום שאתה תשלוט עליהם.

אני מכיר את זה, בגלל זה אני ככה רציני איתך לעומת אחרים פה שהם ''לך לפסיכולוג'' ''לך תטפל בעצמך'' ועוד כול מיני תירוצים
כאלו ואחרים כדי שתוריד את העיניים שלך מהמטרה, זה הכי קל להגיד את זה, מי שיש לו מטרה לא צריך לוותר עליה.
ואם יש קשיים אז מאוכזבים, אבל תמשיך הלאה, תרים את הראש, מה שאתה עברת ליד מה שאני עברתי (בהקשר הזה) הוא ההבדל
בין קייטנה לגיהנום.

FFS אתה יותר גדול ממני, אני בן 20, תתעשת על עצמך בן אדם,

אל תקשיב לו, זכותי לומר שאני חושב שזו עצה גרועה ביותר, איכס פשוט איכס, כן זרוק את הבן אדם לפסיכולוג כי הוא רוצה
להשיג גוף טוב ויש לו קשיים עם זה ''הפתרון הוא טיפול פסיכולוגי'' בחלק מהמקרים כן, במקרה הזה לא - תירוץ של חלשים ב90% מהזמן.

אגב - לך לפסיכולוג בעצמך

נערך לאחרונה:
אני לא יודע איזה ניסיון שלילי יש לך עם פסיכולוגים, אבל אני מציע לך לא להשליך אותו לאחרים.
ולהבא תקרא עד הסוף את הדיון ותבין שיש יותר ממה שכתבתי בתגובה שבה ציטטת אותי מאחורי מה שאני אומר.
כשהמטרות שלו כבן אדם נובעות מהשוואה אל אחרים, והמטרות האלו עלולות לפגוע בו, יש פה בעיה.
כל מה שאתה עשית זה לתת פה נאום ארוך שמסתכם ב-אל תשתמש עחי, גם לי יש חיים קשים, תמשיך בחיים כאילו הבעיות שיש לך יפתרו מעצמן.
סלח לי אבל אני מנסה להיות קצת יותר יעיל ויותר פרקטי.

אני לא יודע איזה ניסיון שלילי יש לך עם פסיכולוגים, אבל אני מציע לך לא להשליך אותו לאחרים.
ולהבא תקרא עד הסוף את הדיון ותבין שיש יותר ממה שכתבתי בתגובה שבה ציטטת אותי מאחורי מה שאני אומר.
כשהמטרות שלו כבן אדם נובעות מהשוואה אל אחרים, והמטרות האלו עלולות לפגוע בו, יש פה בעיה.
כל מה שאתה עשית זה לתת פה נאום ארוך שמסתכם ב-אל תשתמש עחי, גם לי יש חיים קשים, תמשיך בחיים כאילו הבעיות שיש לך יפתרו מעצמן.
סלח לי אבל אני מנסה להיות קצת יותר יעיל ויותר פרקטי.

אין לי ניסיון שלילי עם פסיכולוגים, יש לי ניסיון שלילי עם אנשים חלשי אופי כמוך, צריך להתרחק מהם כמו מאש, מאש אני מתרחק מאנשים בסגנון שלך.

Back
למעלה תחתית