הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של פטריית הפלא או איך לעוף מקהילת הפאוורליפטינג הגדולה והחזקה בישראל

מצב
השרשור נעול

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אני בד"כ לא מגיב ב ipc בפייסבוק אבל כשראיתי שהדוקטור ממליץ על "סייקל" של "פטריית הפלא" כלשהי (שבמקרה זה מוצר שלו) וכל הנימוק שלו הוא בסגנון של "זה עובד עחי כי ככה אמרתי" ומתחמק משאלות על נימוק אמיתי, התעניינתי איך זה שונה מהמלצות של יוסי יד 50.
מי שתוהה בשביל מה הפוסט:
א. זה נראה מבחינתי בדיוק כמו שמעלים כאן את דור אקשטיין או את בום! חיים כהן שממליצים דברים הזויים בלי ביסוס אז מעלים בשביל הצחוקים.
ב. שיראו איך דברים עובדים שם, כשלא רוצים לענות אז יותר פשוט למחוק ולחסום. טוב שרציתי להראות את הפוסט לשני חברים שלי אז צילמתי מסך.
ג. אולי מישהו יגיד שיצאתי לא בסדר, מוכן לשמוע.

received_10155770360359559.png received_10155770360724559.png

מאוד ספורטיבי להוציא בנאדם מקבוצה של ספורט מסויים רק בגלל שמעירים על מוצר או מה שזה לא יהיה ששייך ליו״ר האגודה.

בדיחה

יבגני, כמוני כמוך.
אנשים שמביעים את דעתם בנועם אך לא בהתאם לאינטרסים מעיפים אותם מקבוצה זו.
על המוצר ומה אני חושבת עליו אני אפילו לא אכתוב כי זה די ברור 🤢
רק כואב לי על הקטינים שאוכלים את זה ועובדים עליהם כמו שעבדו עלי כשהייתי ילדה וחיפשתי פיתרונות פלא.
האדם הזה מנצל את עמדתו לרעה.
אני מעריכה אותך ואת מה שכתבת לו ואין ספק שהוא ימשיך בדרכו למחוק כל מי ש"מפריע" לפרנסתו.
מקווה שהחבר'ה הצעירים פה ייראו את הדיון וישכילו כי יש לבדוק כל מוצר שמוכרים לפני, בין אם זה אבקת חלבון, בין אם זה "חומר הפלא", או תנור לבית.
☝️

מגוחך לראות דברים מהסוג הזה, בטח ובטח כשזה מגיע מאדם במעמדו. הרצון שלו לעשות כסף מובן לגמרי, אבל לדעתי דוקטור בראש ובראשונה צריך להשים את קודש הידע לפני הכל ולא לספר סיפורים שאין להם שום הוכחה מחקרית.

בנוגע לחסימות והמחיקות, אני מאמין שזו גישה פחדנית שנועדה שוב - להשים את הכסף במקום הראשון, רק חבל שזה בא על חשבון אינטליגנציה של אחרים או מתאמנים שבאמת יקנו את המוצר.

מדובר בתופעה פסולה ובזויה. כמובן שמר דר' רשאי לפרסם כראות עיניו, אך לכל הפחות שיגבה זאת בהפניות מקצועיות ולא בסיפורי מעשיות.

מסתבר שבסופו של דבר אותו דר' נכבד הגיב "לגופו של עניין" וצירף 2 צילומי מסך כתגובה. האם היו אלה קישורים למחקרים פורצי דרך או למטא אנליזות של הספרות?

לצערנו, או יותר נכון לצערה של "קהילת הפאוורליפטינג הישראלית", היו אלה פרסומת ל"פטריית הפלא" ודף אחד מתוך מחקר או סקירה שבוצעה במגזין ijppr, מיותר לציין שלא מצאתי אותו בדירוג 50 כתבי העת המובילים בתחום הפרמקולוגיה.

להביא טקסט פרסומי וסיפורי מעשיות כסימוכין זו התנהלות שבעיני לא פחות ממבזה את תוארו האקדמי לכאורה של אותו דר' נכבד וזאת אני אומר כאחד שמכיר דבר או שניים במחקר האקדמי ההנדסי והרפואי.
זאת ועוד, הצגת עמוד תלוש מאמצע מחקר או מאמר, ללא שום הקשר, זה להוסיף חטא על פשע. מדובר כאן או על רשלנות, או על חובבנות או על הבאת מידע חלקי ומוטה בכוונת מכוון.

להלן שני צילומי הפרסומת והעמוד מתוך המחקר:

Screenshot_2017-09-14-02-34-33.png Screenshot_2017-09-14-02-34-27.png Screenshot_2017-09-14-02-51-12.png Screenshot_2017-09-14-02-34-19.png

לא רק שאין זה מפתיע, אלא שזה אירוני במיוחד לאור זה שמקורביו כאן דאגו לומר כי הוא פועל באלטרואיזם מוחלט, תוך הפסדים כספיים וכיוצב. המציאות מצידה מוכיחה לנו פעם אחר פעם שהטענות הללו רחוקות ממנה שנות אור.

לאור כל מה שנידון בפוסטים הקודמים אודות הקהילה הזו, זה לא צריך להפתיע אותנו כלל וכלל ולמעשה זה מצטרף לצילומי המסך הבאים שמקורם באותה הקבוצה:

1. מדובר בקטע וידאו "סאטירי" אודות "חשיבות" הגב הישר בדדליפט שפורסם על ידי מר אושר סופטי. בסרטון מככבת מיודעתנו yaelsh שבימים כתיקונם נוהגת להדגים גרפים של פונקציות קעורות על ידי ביצוע דדליפט עם גב שמיותר להכביר עליו במילים. כאן היא מבצעת דדליפט עם גב ישר במשקל מינימלי כבדיחה.
פה בפורום הם דואגים להתנסח בממלכתיות ולטעון שטכניקה טובה היא דבר בעל חשיבות עליונה, אך שם בקבוצת הבית שלכאורה אמורה לייצג את "קהילת הפאוורליפטינג הישראלית" אפשר להוריד את המסכות ולומר את דעתם האמיתית. גניבת דעת במיטבה.
על התגובות כמובן מיותר להכביר במילים, משום שכל המוסיף גורע.

2. מר jenyashapira שאוהב להתהדר ב"ניטראליות" על דפי פורום זה, מתגלה במערומיו כהרגלו. לבקשתו, אפנה את מר "נדב" קרוספיטר לפוסט זה, כי מי אני שלא אכבד בקשות כה יפות ומנומסות @Crossfiter .
מיודעתנו הנכבדה yaelsh שהוזכרה קודם, גם היא מככבת לה בתגובות, כהרגלה.

Screenshot_2017-09-14-02-25-48.png Screenshot_2017-09-14-02-25-54.png Screenshot_2017-09-14-02-25-42.png

לאור כל זאת, יש חשיבות ממדרגה ראשונה דווקא כאן בפורום הזה שמושמץ שם חדשות לבקרים, להמשיך ולהוקיע את ההתנהלות הנלוזה של אותה קהילת גנבי דעת.
קהילה שלא רק ששמה את ההישגים הרבה לפני הטכניקה והבריאות של המתאמנים, אלא גם לכאורה מפרנסת את כבוד היו"ר על גבם (תרתי משמע) ומשווקת להם מוצר שיעילותו היא לכל היותר מוטלת בספק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רק כואב לי על הקטינים שאוכלים את זה ועובדים עליהם כמו שעבדו עלי כשהייתי ילדה וחיפשתי פיתרונות פלא.
האדם הזה מנצל את עמדתו לרעה.
בדיוק. יש מלא ילדים מושפעים שיקשיבו למישהו גדול וחזק, אז חבל שבמקום לנצל את המעמד בשביל באמת להרים אותם, ללמד אותם, מעדיפים לנצל את זה בשביל לעשות רווח בצורה גועלית.

בדיוק כמו מאור זרדז.. תעשייתי שמנצל אהדה/הערצה של אלפי אנשים עקב הישגיו.

בשביל זה יש פרייארים חסרי עמוד שידרה שהולכים שבי אחרי בן אדם ויהי מה שיפרנסו את האנשים האלה.

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: Ger
ועוד לא אמרנו מילה על "המוצר".

כל חאפר היום מוציא מוצרים מפוקפקים, החל מ"תחליף פחממה" ועד פרו הורמונים, כמובן שכל תגובה נגדית פוגשת מטח קללות ואיומים מצד אותם חאפרים ועוזריהם, אבל מה אפשר לצפות מאנשים שהשקיעו 90% מהזמן שלהם בחדר כושר ולא במעבדת מחקר, ועכשיו הם גורואים לתזונה

איזה דוקטור מדבר ככה בכלל?
ורושם "הסגים" במקום השגים
צריך להיות שבור רציני בשביל להאמין לחרטוטים כאלה
גם אם זה עובד זה אפקט פלסבו
כבר עדיף לקנות סוכריות ולשכנע את עצמך שזה סוכריות אנאבוליות, ייצא פחות כסף ואותו אפקט

מסר לילדים שצופים בנו כרגע:
אין פתרונות קסם שלא פוגעים בגוף
תאכל אוכל טוב תישן ותתאמן כמו שצריך

צריך להיות שבור רציני בשביל להאמין לחרטוטים כאלה
הוא יכול להיות דיסלקט ברמה מסויימת, דווקא זה לא משהו שבגללו הייתי פוסל בנאדם כזה או אחר.
יש לי חברים מפתחים ברמה מאוד גבוהה שלא חזקים באנגלית וגם דיסלקטים, ועדיין עובדים יפה מאוד.

ההתנשאות הזאת מעל אנשים אחרים, פירסום של מוצר כלשהו (שבספק אם עבר אישורים של משרד הבריאות), מבלי בכלל להסביר על המרכיבים ורק לתת כתגובה ש "לכולם זה עובד פצצה אז מה זה משנה מה שמתי בפנים".. זה פשוט מבזה.

אני לא יודע אם זו סוג של אינפנטיליות או סתם זלזול.

אני בד"כ לא מגיב ב ipc בפייסבוק אבל כשראיתי שהדוקטור ממליץ על "סייקל" של "פטריית הפלא" כלשהי (שבמקרה זה מוצר שלו) וכל הנימוק שלו הוא בסגנון של "זה עובד עחי כי ככה אמרתי" ומתחמק משאלות על נימוק אמיתי, התעניינתי איך זה שונה מהמלצות של יוסי יד 50.
מי שתוהה בשביל מה הפוסט:
א. זה נראה מבחינתי בדיוק כמו שמעלים כאן את דור אקשטיין או את בום! חיים כהן שממליצים דברים הזויים בלי ביסוס אז מעלים בשביל הצחוקים.
ב. שיראו איך דברים עובדים שם, כשלא רוצים לענות אז יותר פשוט למחוק ולחסום. טוב שרציתי להראות את הפוסט לשני חברים שלי אז צילמתי מסך.
ג. אולי מישהו יגיד שיצאתי לא בסדר, מוכן לשמוע.

צפה בקובץ המצורף 40912 צפה בקובץ המצורף 40913

לאחר שביררתי והבנתי גם מגל שזו הסיבה שחסם אותך,
אני מודיע כאן שאני לא אהיה חלק מהרודנות הזו.
ועד שגל לא היכנס לכאן ויפרסם התנצלות אמיתית,
לא אני ולא המתחרים שלי נתמוך בתחרויות.

הוא יכול להיות דיסלקט ברמה מסויימת, דווקא זה לא משהו שבגללו הייתי פוסל בנאדם כזה או אחר.
יש לי חברים מפתחים ברמה מאוד גבוהה שלא חזקים באנגלית וגם דיסלקטים, ועדיין עובדים יפה מאוד.

ההתנשאות הזאת מעל אנשים אחרים, פירסום של מוצר כלשהו (שבספק אם עבר אישורים של משרד הבריאות), מבלי בכלל להסביר על המרכיבים ורק לתת כתגובה ש "לכולם זה עובד פצצה אז מה זה משנה מה שמתי בפנים".. זה פשוט מבזה.

אני לא יודע אם זו סוג של אינפנטיליות או סתם זלזול.
דוקטור שכותב
"חחחח",
צורת התבטאות שמזכירה מישהו שמתיימר להשמע חכם אבל לא יוצא לו כל כך טוב,
דיסלקציה קלה,
מאמין בתוצאות שבראש ולא במעבדה,
שולח אנשים לבדוק את המקורות שלו
ועוד ועוד..
לא נשמע לי כמו אדם רציני, יכול להיות שאני פוסל על זוטות, אבל כמו שאומרים אין שני לרושם ראשוני.
את התעודה הוא קיבל בקזחסטן במקרה הטוב,
סביר להניח שהוא עשה קורס תעודה בתזונה אלטרנטיבית במכללת שקר כלשהו
ובמקרה הרע כנראה שהוא מינה את עצמו לדוקטור מטעם איגוד המרכולים האורגניים בישראל (אין דבר כזה אל תחפשו)

דוקטור שכותב
"חחחח",
צורת התבטאות שמזכירה מישהו שמתיימר להשמע חכם אבל לא יוצא לו כל כך טוב,
דיסלקציה קלה,
מאמין בתוצאות שבראש ולא במעבדה,
שולח אנשים לבדוק את המקורות שלו
ועוד ועוד..
לא נשמע לי כמו אדם רציני, יכול להיות שאני פוסל על זוטות, אבל כמו שאומרים אין שני לרושם ראשוני.
את התעודה הוא קיבל בקזחסטן במקרה הטוב,
סביר להניח שהוא עשה קורס תעודה בתזונה אלטרנטיבית במכללת שקר כלשהו
ובמקרה הרע כנראה שהוא מינה את עצמו לדוקטור מטעם איגוד המרכולים האורגניים בישראל (אין דבר כזה אל תחפשו)
שוב, לא אמרתי שאני לא מסכים עם צורת ההתבטאות הזאת.
רק בנוגע לזה שכתב "הסגים" במקום "הישגים".

אגב מישהו שם הוסיף מקור שמציין שלחומר הפעיל הזה אין שום תוצאות..

לאחר שביררתי והבנתי גם מגל שזו הסיבה שחסם אותך,
אני מודיע כאן שאני לא אהיה חלק מהרודנות הזו.
ועד שגל לא היכנס לכאן ויפרסם התנצלות אמיתית,
לא אני ולא המתחרים שלי נתמוך בתחרויות.
כל הכבוד. זה ראוי להערכה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית