תמונה השינוי שלי לאורך 7 שנים - זריקת מוטיבציה חברים

MostMuscular

משתמש מתחיל
32
12
נק' מוניטין:
98
32
12
אהלן חברים 🤩
פעם ראשונה שאני משתף פה, אבל אם כבר אז החלטתי לעשות את זה כמו שצריך - 7 תמונות, 7 שנים (גיל 16 עד 22).
ביניהן הייתה שנה הפסקה מהאימונים ובגיל 18 טירונות קרבית שירדתי במהלכה 11 קילו. מעבר למצבים שהיו מחוץ לשליטתי, לא וויתרתי על אימון ולו אחד, גם שלא הרגשתי ממש טוב וגם שישנתי שעתיים בלילה דפקתי את האימון על הצד הרע ביותר שיכול להיות לאימון.
בצבא היו ימים שהייתי צריך לאכול קרוב לקילו גבינה לבנה ביום וים חלבון ביצים כי האוכל הנוראי והמפוצץ שמן בחדר אוכל לא בא בחשבון, הכל כדי שהערכים בסוף כל יום יהיו ON POINT.
שאני מסתכל על התמונה הזאת אני מבין כמה התהליך היה ארוך, מורכב וכמה שזה לא משהו שנבנה בכמה חודשים ואפילו שנים. הייתי חדור מוטיבציה ומפוקס על המטרה ולכן עשיתי את מה שעשיתי על הצד הטוב ביותר שלי בלי תרץ לעצמי ובלי לוותר אפילו אם זה היה להביא משקל אוכל לבסיס:sarcastic:
מקווה שהחדרתי בכם קצת מוטיבציה להמשיך, לא לוותר ובסוף זה ישתלם 🙃

משקל התחלה- 63, גובה- 1.68
משקל כרגע- 78 גובה- 1.73

aUYrZk1.jpg

אחלה תוצאות ! ישר כוח

מהי תוכנית אימונים? תפריט? טבעי ?

• פותח/ת השרשור
אחלה תוצאות ! ישר כוח

מהי תוכנית אימונים? תפריט? טבעי ?
התחלתי FBW בערך 3 חודשים ומאז רק AB שעם הזמן השתנתה פה ושם ועלתה בנפח ועצימות
כבוד.
מה אתה צורך בנוסף לאימונים ולאוכל רגיל ?
אבקת חלבון בצבא שלא היה ממש מאיפה
ויטמין C, אומגה 3, מולטי ויטמין וקריאטין
הוא בטח על אבקות, נראה לך שזה טבעי?
למה נראלך שזה לא טבעי
אבקת חלבון ברור.
Bcaa
.
.
אשמח לדעת מה מעבר ...
כלום מעבר. אין לי מראה של מוזרק, לא ברמה של קשיחות לא חיטוב וגם לא בגודל
סך הכל עלייה מתונה לאורך כל השנים שכללו גם ירידות בדרך, אין משהו חריג רק עבודה קשה
ואני הראשון שאודה אם אני אקח משהו, לא סובל פייק נאטיז
זה הניק שלי 😱😭
אני נרשמתי ראשון ניצחתי:jester:

התחלתי FBW בערך 3 חודשים ומאז רק AB שעם הזמן השתנתה פה ושם ועלתה בנפח ועצימות

אבקת חלבון בצבא שלא היה ממש מאיפה
ויטמין C, אומגה 3, מולטי ויטמין וקריאטין

למה נראלך שזה לא טבעי

כלום מעבר. אין לי מראה של מוזרק, לא ברמה של קשיחות לא חיטוב וגם לא בגודל
סך הכל עלייה מתונה לאורך כל השנים שכללו גם ירידות בדרך, אין משהו חריג רק עבודה קשה
ואני הראשון שאודה אם אני אקח משהו, לא סובל פייק נאטיז

אני נרשמתי ראשון ניצחתי:jester:
בציניות

אהלן חברים 🤩
פעם ראשונה שאני משתף פה, אבל אם כבר אז החלטתי לעשות את זה כמו שצריך - 7 תמונות, 7 שנים (גיל 16 עד 22).
ביניהן הייתה שנה הפסקה מהאימונים ובגיל 18 טירונות קרבית שירדתי במהלכה 11 קילו. מעבר למצבים שהיו מחוץ לשליטתי, לא וויתרתי על אימון ולו אחד, גם שלא הרגשתי ממש טוב וגם שישנתי שעתיים בלילה דפקתי את האימון על הצד הרע ביותר שיכול להיות לאימון.
בצבא היו ימים שהייתי צריך לאכול קרוב לקילו גבינה לבנה ביום וים חלבון ביצים כי האוכל הנוראי והמפוצץ שמן בחדר אוכל לא בא בחשבון, הכל כדי שהערכים בסוף כל יום יהיו ON POINT.
שאני מסתכל על התמונה הזאת אני מבין כמה התהליך היה ארוך, מורכב וכמה שזה לא משהו שנבנה בכמה חודשים ואפילו שנים. הייתי חדור מוטיבציה ומפוקס על המטרה ולכן עשיתי את מה שעשיתי על הצד הטוב ביותר שלי בלי תרץ לעצמי ובלי לוותר אפילו אם זה היה להביא משקל אוכל לבסיס:sarcastic:
מקווה שהחדרתי בכם קצת מוטיבציה להמשיך, לא לוותר ובסוף זה ישתלם 🙃

משקל התחלה- 63, גובה- 1.68
משקל כרגע- 78 גובה- 1.73

aUYrZk1.jpg
מוזרק נו בחייך מזה שווה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית