אהלן חבר'ה.
החלטתי לכוון לריצת מרתון בפברואר (ת"א) , ולפניהחצי מרתון בנובמבר (חיפה).
כבר רצתי חצי בעבר בתוצאה סבירה וטובה בשבילי (קצב 05:03).
התחלתי רק באפריל, לראשונה בחיי, לעבוד בחדר כושר עם משקלים והתחלתי תהליך של חיטוב. ירדתי מ17 א.ש ל7.8 א.ש.
בחודשים האחרונים אני עובד ab לפני התוכנית של טנק שפורסמה פה ועם תפריט חיובי להעלות במסה.
בכל מקרה, רציתי לדעת איך לשלב את אימוני הכוח ברגע שאחזור לריצות הארוכות - צפוי בספטמבר. אם יש פה מישהו שרץ ויוכל לעזור, אשמח.
תוכנית ריצה יש לי לא מעט, והרשת עמוסה במידע, אבל בשילוב אימוני הכוח אין כלום. המטרה כמובן היא לאבד כמה שפחות מסת שריר. אני מודע שלא אצליח לשפר משקלים, למרות שמשקלי העבודה שלי נמוכים מאוד.
מאמין שארד ל3 אימוני כוח בשבוע fwb מאזור ספטמבר.
נתונים נוכחיים -
173 סמ
65.2 ק"ג
8.5-9 א.ש בקרוב (נמדד אצל תזונאי).
בחמישיות בתרגילים המורכבים -
סקווט 80
דדליפט 87.5
בנצ' פרס 60
מילטרי פרס 37.5
ומתח בלי משקל 7x4.
אשמח לעזרה!
החלטתי לכוון לריצת מרתון בפברואר (ת"א) , ולפניהחצי מרתון בנובמבר (חיפה).
כבר רצתי חצי בעבר בתוצאה סבירה וטובה בשבילי (קצב 05:03).
התחלתי רק באפריל, לראשונה בחיי, לעבוד בחדר כושר עם משקלים והתחלתי תהליך של חיטוב. ירדתי מ17 א.ש ל7.8 א.ש.
בחודשים האחרונים אני עובד ab לפני התוכנית של טנק שפורסמה פה ועם תפריט חיובי להעלות במסה.
בכל מקרה, רציתי לדעת איך לשלב את אימוני הכוח ברגע שאחזור לריצות הארוכות - צפוי בספטמבר. אם יש פה מישהו שרץ ויוכל לעזור, אשמח.
תוכנית ריצה יש לי לא מעט, והרשת עמוסה במידע, אבל בשילוב אימוני הכוח אין כלום. המטרה כמובן היא לאבד כמה שפחות מסת שריר. אני מודע שלא אצליח לשפר משקלים, למרות שמשקלי העבודה שלי נמוכים מאוד.
מאמין שארד ל3 אימוני כוח בשבוע fwb מאזור ספטמבר.
נתונים נוכחיים -
173 סמ
65.2 ק"ג
8.5-9 א.ש בקרוב (נמדד אצל תזונאי).
בחמישיות בתרגילים המורכבים -
סקווט 80
דדליפט 87.5
בנצ' פרס 60
מילטרי פרס 37.5
ומתח בלי משקל 7x4.
אשמח לעזרה!