הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בקשר לשריר שהושג עם שימוש בסטרואידים

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
בעקבות האשכול הנ"ל
ייעוץ - סייקל אנאבר לבד אפשרי?
והתגובה הזאת של דניאל ברק
"המכאניזם של אוראלי, הוא כזה שלא יאפשר לשמור על התוצאות שהושגו לאור זמן - מקצתן או כולן."

הייתי בטוח ששריר זה שריר ולא "כתוב" בגוף שריר זה בא מסטרואידים או לא אז למה זה בעיה לשמר אותם?
אם לא הייתי ברור אז הנה דוגמה
נגיד תאומים זהים אחד הגיע ל80 קילו בלי חומרים השני כן שניהם עכשיו ממשיכים לאכול ותהאמן אותו דבר בלי חומרים זה שהשתמש יאבד שריר?

ללפני שמישהו כותב לי שאני לא צריך להשתמש או משהו אני לא מתשמש סתם מעניין אותי לדעת
תשובה מישהו?

שמע שרירים לא נשארים לנצח אם אתה לא ממשיך להתאמן אתה תהיה איפה שהיית בהתחלה ולא משנה איזה סטריואידים תקח.
חוץ מ hgh שיכול לפתח תגוף למשהו קבוע ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע שרירים לא נשארים לנצח אם אתה לא ממשיך להתאמן אתה תהיה איפה שהיית בהתחלה ולא משנה איזה סטריואידים תקח.
חוץ מ hgh שיכול לפתח תגוף למשהו קבוע ..
ברור שצריך לאמן אבל למה כותבים כאילו שרירים שהושגו במהל סקייל ירדו מהר יותר
@Daniel Barack

אנסה קצת להסביר, יתקנו אותי הגדולים אם טעיתי 😃
תחשוב על סטרואידים כמו שיפור למכונית.
נגיד אתה עושה עדכון תוכנה, מוסיף 40 כוחותץ סוס, האוטו מגיב מהר, מאיץ מהר, טס, והרבה יותר כייפי.
תסיר את עדכון התוכנה, הרכב שומר על אותם נתונים? ממש לא, חוזר למצב קודם, כמו שיצא מהחברה - במקרה גרוע האצת את הבלאי.
אותו דבר בסטרואידים, הגירוי גדל, הגדילה מכפילה את עצמה פי כמה וכמה, התאוששות מהירה, אין סוף אנרגיה וכוח.
סיימת את הסייקל? איך אתה מצפה לשמור על אותה רוטינה? על אותו כוח? על אותו גירוי וגדילה?
וקח בחשבון, כשהגירוי קטן אז השריר יקטן קצת, לכיוןן המצב הקודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית