ייעוץ חייל, מתלבט בין גיינר לאבקת חלבון פלוס משהו

yoyo1a1

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אהלן

אני חייל קרבי שתמיד היה לו קשה לעלות במשקל, לפני הגיוס הצלחתי לעלות קרוב ל10 קילו אבל מאז ירדתי משהו כמו 8 קילו
סיימתי מסלול וחזרתי לאכול יותר טוב ככה שאני לא ממשיך לרדת, אבל אני גם לא עולה
בעבר הצלחתי לעלות בעזרת תפריט שאין מצב לעמוד בו בצבא פלוס תוספת קטנה של גיינר

עכשיו אני מתלבט מה לעשות- אני יודע בוודאות ששלושת הארוחות בבסיס לא יספיקו לי- כי אני לא מצליח לדחוף מספיק אוכל בשלוש ארוחות וצריך לחלק למשהו כמו 6-5
לכן רציתי לחזור לגיינר שישלים לי. בחיפושים אחרי איזה גיינר לקנות ראיתי יותר ויותר פוסטים על מלטודקסטרין שקצת הורידו לי מהגיינרים למרות שידעתי כבר שגיינר זו לא הפחמימה הכי איכותית

לכן אני מחפש פתרון- לטחון שיבולת שועל בלתי אפשרי בבסיס, אולי אוכל לטחון בפעם הבאה שאצא הביתה ולהכין מנות בשקיות
חוץ מזה אני שואל אם אבקת חלבון בתוספת חלב יצליחו לספק לי ערכים דומים בלי שהחלב יעשה לי בעיות במערכת ( אין רגישות ידועה ללקטוז אבל מניח שמכמות מסויימת חלב בעייתי לכולם)

בנוסף בגלל האופי של השירות אני נמצא כמה ימים בשבוע בשטח מוגבל יחסית למנ"קים, אם למישהו יש רעיון שאפשרי גם לשטח זה יעזור לי מאוד

בקיצור, מחפש פתרונות כלשהם כל מה שעולה לכם
חיילים שהתמודדו עם סיטואציה דומה אשמח לשמוע מכם

טיפים לגדול בצבא, בסדר עדיפות יורד, מפי נגביסט שחיף:
-להתקמבן על מקרר.
-לקחת אוכל מהמטבח. לשים במקרר.
-לרכוש פק"ל קפה וסיר קטן ולבשל לעצמך קצת מדי פעם. דברים פשוטים כמו קוסקוס ופסטה יכולים להיות פרקטים. אם אתה ברמה גבוהה אתה יכול לשרוף 4 טונות ולבשל מעליהן את היפרח המשומר (;
-לנשנש מהפריסה במידה והיא איכותית [לא חומי ולחם אלא גבינת סקי וביצים קשות וכו']
-לקחת קופסאות טונה\שעועית\חומוס\יפרח מהמנות קרב במידה ויש שאריות מתרגילים בשטח. לצאת עם הספיירים שנשארו מהתרגיל הקודם לתרגיל הבא.
-לקנות שקדים, אגוזים, בוטנים, חמאת בוטנים, קשיו וכו' - מתאים לשטח.

**
קודם לכן רצוי שתפרט כמה קלוריות אתה נדרש לאכול ביום, יש מצב שתוכל להגיע לכך בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית