ייעוץ רקוטן עם חדר כושר

• פותח/ת השרשור OmerD11
  • פורסם בתאריך

OmerD11

משתמש מתחיל
98
5
נק' מוניטין:
5
98
5
שלום, יש לי אקנה והרופא רוצה לתת לי רקוטאן. אני יודע שאחד מהשפעות של התרופה הזו היא פירוק שריר(השפעה נדירה).. מה אומרים,כדאי ללכת לחדר כושר בזמן שימוש ברקוטאן? רוצה להשתמש במינון הכי נמוך (20מג) בשביל שכמה שפחות יפגע לי בחדר כושר(כרגע במסה ועוד חודש וחצי עובר לחיטוב)..

'פירוק שריר' היא לא תופעת לוואי נדירה כלל. מוגדרת כמעט בכל מקרה של נטילת רקוטן עלייה במדד CPK, שהוא מהווה מדד לפירוק שריר בבדיקות דם ותפקודי כבד.
אין זה אומר שבהכרח תפרק מסת שריר בקורלציה עם העלייה ב-CPK, אלא רק מהווה לנו סיכון לפגיעה מוגברת בתפקודי הכבד.
כל נבדק מתחיל מ-20 מ"ג ומעלה בהתאם לתופעות הלוואי ולבדיקות הדם. אם לאחר חודש לא תהיינה תופעות לוואי ובדיקות הדם תופענה תקינות תוכל גם להעלות מינון. התייעץ עם הרופא האם לדעתו מינון של 20 מ"ג יהיה אפקטיבי ללא חשש שבסיום הטיפול תתפרץ שוב האקנה. אני מכיר שמינון כזה אינו אפקטיבי. המינון המינימלי לטיפול יעיל הוא 0.5 מ"ג רקוטן לכל קילוגרם משקל גוף, משמע אם משקלך 80 קילוגרמים עליך לצרוך לפחות 40 מ"ג רקוטן.

אם אתה תעלה במשקל גוף אין סיבה שתפרק שריר יותר מאשר תיצור
Insert guy pointing the head meme

• פותח/ת השרשור
'פירוק שריר' היא לא תופעת לוואי נדירה כלל. מוגדרת כמעט בכל מקרה של נטילת רקוטן עלייה במדד CPK, שהוא מהווה מדד לפירוק שריר בבדיקות דם ותפקודי כבד.
אין זה אומר שבהכרח תפרק מסת שריר בקורלציה עם העלייה ב-CPK, אלא רק מהווה לנו סיכון לפגיעה מוגברת בתפקודי הכבד.
כל נבדק מתחיל מ-20 מ"ג ומעלה בהתאם לתופעות הלוואי ולבדיקות הדם. אם לאחר חודש לא תהיינה תופעות לוואי ובדיקות הדם תופענה תקינות תוכל גם להעלות מינון. התייעץ עם הרופא האם לדעתו מינון של 20 מ"ג יהיה אפקטיבי ללא חשש שבסיום הטיפול תתפרץ שוב האקנה. אני מכיר שמינון כזה אינו אפקטיבי. המינון המינימלי לטיפול יעיל הוא 0.5 מ"ג רקוטן לכל קילוגרם משקל גוף, משמע אם משקלך 80 קילוגרמים עליך לצרוך לפחות 40 מ"ג רקוטן.
tמה זאת אומרת? פירוק שריר זה לא פירוק מסת שריר? זה יפגע לי בתהליך של המסה לדעתך?

אתה תוכל להמשיך להתאמן אבל תהיה חייב להוריד הילוך.
הסיכוי שלך להפצע/ להגיע לאימון יתר כשאתה על רקוטן יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
אתה תוכל להמשיך להתאמן אבל תהיה חייב להוריד הילוך.
הסיכוי שלך להפצע/ להגיע לאימון יתר כשאתה על רקוטן יותר גבוה.
אניי אנסה כמה שפחות להעלות משקלים ויעשה אימונים יותר קלים...
אבל אני פשוט מפחד לרדת במסת שריר בגלל ברקוטן במיוחד שאני במסה עוד חודש חודש וחצי ואז עובר לחיטוב....

אניי אנסה כמה שפחות להעלות משקלים ויעשה אימונים יותר קלים...
אבל אני פשוט מפחד לרדת במסת שריר בגלל ברקוטן במיוחד שאני במסה עוד חודש חודש וחצי ואז עובר לחיטוב....
אולי בחיטוב יהיה קשה יותר ואתה תאבד יותר שריר מאשר במצב טבעי בלי רקוטן.
אני מניח שכן

בכמה חודשים שאתה תיקח את התרופה המעצבנת הזאת אני ממליץ לך להיות פחות או יותר בנייטרלי עם טיפה פלוס.
תנסה לשמור משקלי עבודה ואולי לשפר חלק מהם קצת.
לדעתי זה ללכת על הכי בטוח.
בסך הכל כמה חודשים להיות בסוג של סטנד ביי..

• פותח/ת השרשור
בכמה חודשים שאתה תיקח את התרופה המעצבנת הזאת אני ממליץ לך להיות פחות או יותר בנייטרלי עם טיפה פלוס.
תנסה לשמור משקלי עבודה ואולי לשפר חלק מהם קצת.
לדעתי זה ללכת על הכי בטוח.
בסך הכל כמה חודשים להיות בסוג של סטנד ביי..
מתחיל לקחת עוד שבוע. אני צריך לעלות בחודש וחצי 3 קילו ואז לעשות חיטוב של חודש-חודשיים ככה.. זה בסדר? זה לא יפריע כ"כ? חוץ מהמשקלי עבודה כמובן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית