ייעוץ לקראת סיום סייקל ראשון

קרם עוגיות

משתמש פעיל
331
43
נק' מוניטין:
-38
331
43
אהלן אני לקראת סיום סייקל ראשון נשארו לי עוד כשבועיים. עשייתי הכל לפי הספר אודות לפורום הנהדר הזה.
עד כה עליתי כ15 קילו לשמחתי לא השמנתי הרבה.
מה האופציות שיש לי אחרי סיום הסייקל חוץ מ PCT ?

אהלן אני לקראת סיום סייקל ראשון נשארו לי עוד כשבועיים. עשייתי הכל לפי הספר אודות לפורום הנהדר הזה.
פשש 15 קילו ??? איזה ספר מדובר ?? טסט סולו או פלוס דיבול ? לשאלתך יש אופציות לשימור ורב השיטות הם לאכול נכון ולהקפיד באימונים , תוספי תזונה לא כל כך מכיר משהו שכן יכול לשמר לך מהתוצאות חוץ מתיסוף gh או igf 1 . תלוי עד כמה אתה מוכן להקריב את עצמך ...

• פותח/ת השרשור
פשש 15 קילו ??? איזה ספר מדובר ?? טסט סולו או פלוס דיבול ? לשאלתך יש אופציות לשימור ורב השיטות הם לאכול נכון ולהקפיד באימונים , תוספי תזונה לא כל כך מכיר משהו שכן יכול לשמר לך מהתוצאות חוץ מתיסוף gh או igf 1 . תלוי עד כמה אתה מוכן להקריב את עצמך ...

היה דיבול ל 3.5 שבועות...
חשבתי על להמשיך את הסייקל עוד כמה שבועות השאלה כמה זה אפקטיבי
לא בא לי לסיים אותו אני עדין יכול לעלות אני לא על אחוז שומן גבוהה

אם אתה מרגיש שאתה עוד לא מיצית את הסייקל אז תמשוך אותו עד 15 שבועות.
מעבר לזה כבר די מוגזם ומאבד מהאפקטיביות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם על התגובות..
איכותית מאוד רואים שינוי יפה מאוד מאוד מרגיש שיש לי עוד מה לתת בסייקל
מדבר על ההשלכות להאריך את הסייקל בעוד 4-5 שבועות לא יגרום לנזק בלתי הפיך נכון ?
ובקשר לפרגניל במידה והחלטתי להאריך את הסייקל אז גם אותו אני מאריך כן ?

איכותית מאוד רואים שינוי יפה מאוד מאוד מרגיש שיש לי עוד מה לתת בסייקל
תמונות לפני הסייקל ובמהלכו יעזרו להחליט עד כמה מה שצברת באמת איכותי, וכמובן יהווה גם אינדיקציה להאם כדאי להמשיך

מדבר על ההשלכות להאריך את הסייקל בעוד 4-5 שבועות לא יגרום לנזק בלתי הפיך נכון ?
בלתי הפיך לא, מאוד קשה (אבל אפשרי) "לדפוק" לחלוטין את המערכת בסייקל שכזה ועוד סייקל ראשון. אבל שלא תטעה, ככל שהסייקל נמשך יותר זמן, כך פוטנציאל צבירת השריר קטנה ותופעת הלוואי, השבתת הציר והפגיעה במערכות האחרות מתגברת. זה מקשה על ההתאוששות שלאחר מכן, מה שעלול לגרום לאיבוד חלק לא מבוטל מההישגים שהושגו מההתחלה בסייקל עצמו. וזה יהפוך את ההחלטה להארכת הסייקל ללא משתלמת בדיעבד
ובקשר לפרגניל במידה והחלטתי להאריך את הסייקל אז גם אותו אני מאריך כן ?
כמובן שממשיכים להשתמש בפרגניל

לא, מורידים בהדרגה קלוריות ונפח מהאימונים. דובקים בעצימות גבוהה ולנסות לשמור על משקלי העבודה בתרגילים המורכבים כמה שיותר

וואוו כל הכבוד שהעלית כ"כ! כמה זמן לקח לך?

כמעט חודשיים

@Simon777
אפשר דעה ? ראיתי שאתה בעל ידע נרחב

היי.
שמע... אתן לך תגובה אמיתית ולא תגובה "נכונה".
סייקל ראשון שלי עליתי 13 קילו. בחודשיים וחצי התחלתי מטסט ותוך כדי הוספתי בולד ודיבול. משם המשכתי רצוף שנתיים. בדרך גם עשיתי ילד.... בצורה לא צפויה. וכן החומרים היו פיקס... בדיקות שעשיתי הראו שאני מופגז.
יש פה סיכון ויש פה מרכיב גנטי. יכול להיות שתסכן את עצמך ולא תתאושש ויכול להיות שלא יזיז לך.
אני מאמין במחזור של שנה. 9 חודשים סייקל. 3 התאוששות. פרוצדורה מקובלת מאוד אצל ה תחרותיים.
במידה ואתה לא בחתך הזה... ומתכנן להשאר ב סייקלים און אוף.... תהינה מהחוויה. צא להפסקה... 3 חודשים אפילו חצי שנה. תלטש את מה ששמת. תוריד תנוזלים ולחטב קצת. הגוף שלך יגיב מצויין כשתחזור. והכי חשוב ההרגשה הכללית תהיה טובה. לא הכל זה כמה אתה חזק. הכי חשוב זה איך אתה מרגיש. הצלחתי להכניס קצת הגיון?

• פותח/ת השרשור
היי.
שמע... אתן לך תגובה אמיתית ולא תגובה "נכונה".
סייקל ראשון שלי עליתי 13 קילו. בחודשיים וחצי התחלתי מטסט ותוך כדי הוספתי בולד ודיבול. משם המשכתי רצוף שנתיים. בדרך גם עשיתי ילד.... בצורה לא צפויה. וכן החומרים היו פיקס... בדיקות שעשיתי הראו שאני מופגז.
יש פה סיכון ויש פה מרכיב גנטי. יכול להיות שתסכן את עצמך ולא תתאושש ויכול להיות שלא יזיז לך.
אני מאמין במחזור של שנה. 9 חודשים סייקל. 3 התאוששות. פרוצדורה מקובלת מאוד אצל ה תחרותיים.
במידה ואתה לא בחתך הזה... ומתכנן להשאר ב סייקלים און אוף.... תהינה מהחוויה. צא להפסקה... 3 חודשים אפילו חצי שנה. תלטש את מה ששמת. תוריד תנוזלים ולחטב קצת. הגוף שלך יגיב מצויין כשתחזור. והכי חשוב ההרגשה הכללית תהיה טובה. לא הכל זה כמה אתה חזק. הכי חשוב זה איך אתה מרגיש. הצלחתי להכניס קצת הגיון?

שילבתי דיבול בהתחלה לאיזה 3 שבועות נתן פוש יפה.. איך אני מרגיש מבחינת תופאות לוואי ? לא מרגיש אותם ולא רואה אותם
אני מרגיש שיש לי עוד כמה שבועות לתת ואז אפשר להפסיק אבל לא לשלושה חודשים זה נשמע הרבה.. אני אוהב את זה זה מכניס אותי למשמעת יומיומית כפדנית.. מתוך כל הסייקל רק יום אחד לא אכלתי לפי התפריט. מעבר לכמה שבועות אני לא רואה שיש טעם למשוך את הסייקל עוד.. הגדילה נהיית איטית כבר וגם צריך להוריד נוזלים קצת

שילבתי דיבול בהתחלה לאיזה 3 שבועות נתן פוש יפה.. איך אני מרגיש מבחינת תופאות לוואי ? לא מרגיש אותם ולא רואה אותם
אני מרגיש שיש לי עוד כמה שבועות לתת ואז אפשר להפסיק אבל לא לשלושה חודשים זה נשמע הרבה.. אני אוהב את זה זה מכניס אותי למשמעת יומיומית כפדנית.. מתוך כל הסייקל רק יום אחד לא אכלתי לפי התפריט. מעבר לכמה שבועות אני לא רואה שיש טעם למשוך את הסייקל עוד.. הגדילה נהיית איטית כבר וגם צריך להוריד נוזלים קצת
טוב, אתה נמצא בפלונטר הפסיכולוגי.... 15 קילו היו צריכים כבר להרגיע אותך חחח. אבל זה חלק מהבעיה של השימוש. אם אתה הולך לצאת לפיסיטי אז תצא וזהו. לא יתן כלום להמשיך. עכשיו צריך להיות בוגרים.
אם בכל זאת. והכבד פיקס.... תוריד דיבול, תוסיף וויני וקלן. זה יכין אותך יפה לסוף הסייקל... יעשה לך אחלה שטיפה.

• פותח/ת השרשור
טוב, אתה נמצא בפלונטר הפסיכולוגי.... 15 קילו היו צריכים כבר להרגיע אותך חחח. אבל זה חלק מהבעיה של השימוש. אם אתה הולך לצאת לפיסיטי אז תצא וזהו. לא יתן כלום להמשיך. עכשיו צריך להיות בוגרים.
אם בכל זאת. והכבד פיקס.... תוריד דיבול, תוסיף וויני וקלן. זה יכין אותך יפה לסוף הסייקל... יעשה לך אחלה שטיפה.

דיבול היה מזמן. כבר איננו.
אופציה שניה שהצעת זה בעצם חיטוב לא ?
אם כן לכמה שבועות אתה מציע ?

דיבול היה מזמן. כבר איננו.
אופציה שניה שהצעת זה בעצם חיטוב לא ?
אם כן לכמה שבועות אתה מציע ?
תראה חיטוב או לא זה תלוי בך. כלומר גרעון קלורי וכל מה שמוביל לשריפת שומן. אני מכוון יותר לקשיחות שיתן לך הוויני והאנאבוליות. הוא גם מייבש. הקלן יהיה מצויין פה לייבוש גם. דווקא פה הייתי מחליף חומרים ולא משנה כלום בתזונה והאימון, אם החומרים טובים זה עקרה לבד ובקלות.
הייתי אומר 4 שבועות וויני, 50 מג ליום עד 80. קלן.... 120 מק"ג לרוב מספיק. אישית מעדיף סולבטמול, יותר נעים אותה תוצאה.

• פותח/ת השרשור
תראה חיטוב או לא זה תלוי בך. כלומר גרעון קלורי וכל מה שמוביל לשריפת שומן. אני מכוון יותר לקשיחות שיתן לך הוויני והאנאבוליות. הוא גם מייבש. הקלן יהיה מצויין פה לייבוש גם. דווקא פה הייתי מחליף חומרים ולא משנה כלום בתזונה והאימון, אם החומרים טובים זה עקרה לבד ובקלות.
הייתי אומר 4 שבועות וויני, 50 מג ליום עד 80. קלן.... 120 מק"ג לרוב מספיק. אישית מעדיף סולבטמול, יותר נעים אותה תוצאה.

שוב תודה על התגובה.. אני אצטרף בסוף הסייקל חיטוב אבל הוא יהיה קצר ממש מאמין ששבועיים וחצי שלוש גג יספיקו לי
אם אני זוכר נכון רשמת בעבר שPCT אחריי סייקל ראשון הוא לא חובה והגוף יתאושש גם בלעדיו.
אני אלך על הרעיון של הוויני עם הקלן וישאיר את התזונה והאימונים רגילים ויצא לפיסיטי

נערך לאחרונה:
אני העלה תמונה של לפני ואמצע התהליך ואחרי הפיסיטי שזה מה שקובע באמת
לא
אל תנסה להתחמק
15 קילו זה 15 קילו (לטענתך)
אז בוא שים תמונה של לפני וסוף הסייקל
מה שישאר אחרי ה-PCT זה נטו עניין אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית