תמונה חיטוב או מסה ?

whatever

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת ותודה מראש לעוזרים!. (אתם לא חייבים לענות על כל השאלות. 1-2 חשובות)
תקציר: גובה 1.77 , משקל 80, אחוזי שומן משוערים- 20% לפחות על פי מחשבון הערכת שומן מהאינטרנט- סביר להניח שזה לא מדוייק?.
(מתאמן שלוש חודש עליה מ- 70 במסה מלוכלכת ללא תפריט. כאשר בשבועיים האחרונים הורדתי הילוך ואוכל בצורה מתונה יותר.)

כמה שאלות:

1) האם זה נכון שמעל 20% שומן עדיף לעשות חיטוב כי העלאה בשומן בהמשך המסה תהיה גבוהה משמעותית?
אשמח להסבר מדעי מאחורי זה.
2) כמה אחוז שומן אני נראה ומה לדעתכם כדי לי לעשות במצב זה על פי התמונות? (אני מרגיש שאני עולה די טוב במסת שריר
ומתבעס בשלב כל כך מוקדם לעשות חיטוב)
3) האם במסה נקייה אפשרי להעלות במסת השריר ולא לעלות יותר באחוז שומן- האם לקחת את האפשרות הזאת בחשבון?
4) צריך טיפים ממאכלים שכדאי להימנע מהם בחיטוב ומה רצוי להוסיף או לאכול בתקופה זו + אשמח למדריך טוב שאתם יכולים להמליץ עליו באופן אישי
פרט לכתוב בלינקיה

כמו שאפשר לראות נהייתי קציצה במרכז הגוף (בטן ,צדדים, טוסיק, ירכיים.)

IMG_20160917_142355.jpg
IMG_20160917_142841.jpg
IMG_20160917_143226.jpg

1) כן כי על אחוז שומן גבוה ההורמון הנשי אסטרוגן עולה והטסטוסטרון יורד ויהיה עלייה יותר בשומן מעלייה במסת שריר.
2) 16-17%
3) כן, תלוי בפלוס הקלורי ובעיקר בגנטיקה.
4) זה אינדיבידואלי.

1. נכון אחאי 16 אחוז עדיך לא להמשיך לעלות .

2. אצה עכשיו 16-18 מתאומר שהייתי מציע לך להתחיל להעיף איזה ז5-6 קילו מיותרים ורק אחרי זה לעלות .

3. במאסה נקייה אם תזונה נקייה והעלאה הדרגתית של פחמימה אפשר לעלות נקי אבל לא לגמרי תמיד יעלה קצת שומן .

4. תעיף סוכרים פשוטים ממתקים סוכר בקפה לחמניות ציטים וכולי ... אחרכך תעבור לפחמימות מורכבות ותקצץ מהם בהדרגה , מוצאי חלב וגבינות וםסטכמןת ואוכל מעובד גם צריך להעיף .

יחסית למסה של 10 קילו לא נראה שצברת הרבה שריר.. חבל.
אני הייתי מחטבת ומתחילה מסה נקייה יותר ואיכותית יותר

ובעניין אחוזי שומן אתה בערך 16 לדעתי.
מסה או חיטוב זה שיקול שלך.
אם אתה ממשיך להתקדם אז פשוט הורד את הפלוס הקלורי לנמוך יותר ונסה להמשיך להתקדם.
מסה נקייה זה פקטור של פלוס קלורי נמוך, וכמעט תמיד רוב העלייה תהיה שומן תרצה או לא כך שהמסת שריר לא תגדל בהרבה אבל אלה שיקולים שלך.
ובעניין מאכלים לחיטוב.. תגיע לערכים החשובים של פי 2 חלבון ושומן של לפחות 0.8 והשאר פחמימה, קצת בהתאם לירידה מהפחמימה.
אין משהו מועדף לחיטוב, אבל מוצרי חלב מכילים נתרן גבוה ולכן יש ספיחה של נוזלים אבל זה לא קריטי.

• פותח/ת השרשור
ובעניין אחוזי שומן אתה בערך 16 לדעתי.
מסה או חיטוב זה שיקול שלך.
אם אתה ממשיך להתקדם אז פשוט הורד את הפלוס הקלורי לנמוך יותר ונסה להמשיך להתקדם.
מסה נקייה זה פקטור של פלוס קלורי נמוך, וכמעט תמיד רוב העלייה תהיה שומן תרצה או לא כך שהמסת שריר לא תגדל בהרבה אבל אלה שיקולים שלך.
ובעניין מאכלים לחיטוב.. תגיע לערכים החשובים של פי 2 חלבון ושומן של לפחות 0.8 והשאר פחמימה, קצת בהתאם לירידה מהפחמימה.
אין משהו מועדף לחיטוב, אבל מוצרי חלב מכילים נתרן גבוה ולכן יש ספיחה של נוזלים אבל זה לא קריטי.

מה זאת אומרת תהיה עליה יש יותר שומן משריר, אתה מתכוון במצב שלי או באופן כללי? ולמה?.

המטרה של פלוס קלורי נמוך זה בדיוק למנוע מצב כזה לא?
לא.
זה לא ישנה את המכניזם של הגוף, והוא נוטה לצבור יותר שומן משריר אלא במקרים של גנטיקה שונה (מטאבוליזם מהיר יותר) או חומרים.
מה שכן, בגלל שהפלוס נמוך העלייה בשומן תהיה גם נמוכה בהתאם. אבל אי אפשר לצפות שמעלייה של קילו בחודש - 500-700 גרם יהיה שריר נקי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית