פלאפון חדש

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
רציתי לדעת אם יש למישהו פלאפון שהוא ממליץ עליו? אני מחפש פלאפון חדש ( לא אייפון) חשבתי על One Plus 3 החדש שיצא או על Nexus 6p אם יש למישהו עצות או הבנה בנושא אשמח לשמוע

• פותח/ת השרשור
Oneplus 3 תזמין מgearbest או aliexpress, תתפלל שלא יקחו לך מכס (רוב הסיכויים שלא יקחו), ויש לך פלאפון משוגע שאוכל תS7 ב1650 שקל במקום 3000 שעולה הS7

קראתי שהם חברה זולה ולא אמינה, מחפש משהו יותר איכותי מזה אבל תודה בכל מקרה

ממי שמעת את הבולשיט הזה ? לחבר מהלימודים יש אותו ושבוע שעבר עוד חבר קיבל אותו בדואר והוא מבסוט ממנו רצח. עלה לו 800,900 שקל הכל כולל הכל

מזאת אומרת "חברה זולה" ? אז יעשה לך טוב לשלם 4000 רק כדי להצדיק את האיכות של המכשיר ? מה גם שלשיאומי יש יבואן רשמי בארץ.

• פותח/ת השרשור
ממי שמעת את הבולשיט הזה ? לחבר מהלימודים יש אותו ושבוע שעבר עוד חבר קיבל אותו בדואר והוא מבסוט ממנו רצח. עלה לו 800,900 שקל הכל כולל הכל

מזאת אומרת "חברה זולה" ? אז יעשה לך טוב לשלם 4000 רק כדי להצדיק את האיכות של המכשיר ? מה גם שלשיאומי יש יבואן רשמי בארץ.
קודם כל ברור לי שלא צריך לשלם כל כך הרבה בשביל פלאפון וזה הסיבה שאני לא קונה samsung או iphone שלדעתי זה בזבוז, אני מכיר כמה אנשים שקנו את המכשירים של שיאומי וברור שבשבוע הראשון וגם בחודשיים הראשונים הם היו טובים אבל מבחינת איכות ואמינות של הפלאפון לאורך זמן הרבה מתלוננים שהמכשיר מתחיל לעשות בעיות בכל מקרה אני לא הולך לשלם 4000 שקל אבל 2000 שקל +- נשמע לי סביר ועדיף לקנות פלאפון יותר טוב

קראתי שהם חברה זולה ולא אמינה, מחפש משהו יותר איכותי מזה אבל תודה בכל מקרה

שמעתי עליו הרבה דברים טובים

זולה ולא אמינה? הם מקום ראשון בסין כבר כמעט שלוש שנים, אגב 2016 ל27% מסין היה מדגם mi ורק 8% של אפל

• פותח/ת השרשור
זולה ולא אמינה? הם מקום ראשון בסין כבר כמעט שלוש שנים, אגב 2016 ל27% מסין היה מדגם mi ורק 8% של אפל
אין לי כוונה לבזבז כסף סתם ואני גם לא צריך פלאפון פסיכי פשוט אני לא רוצה לקנות פלאפון שאני אתבאס עליו אם הוא לא יעבוד אחרי חצי שנה או שיתחיל להתקע, היום אני הולך לקנות פלאפון עדיין לא החלטתי איזה, נבדוק שם גם את האפשרות שלו,נראה אם אפשר להשתמש בו להרגיש אותו קצת אבל תודה בכל מקרה

אין לי כוונה לבזבז כסף סתם ואני גם לא צריך פלאפון פסיכי פשוט אני לא רוצה לקנות פלאפון שאני אתבאס עליו אם הוא לא יעבוד אחרי חצי שנה או שיתחיל להתקע, היום אני הולך לקנות פלאפון עדיין לא החלטתי איזה, נבדוק שם גם את האפשרות שלו,נראה אם אפשר להשתמש בו להרגיש אותו קצת אבל תודה בכל מקרה

זה ממש לא בעיה, בודקים מחיר מול מפרט [מהירות סוג מסך גודל סוללה ] וזהו
יש לי נסיון עם oneplus huawei xiaomi והם לא רואים שום סמסונג או LG לדעתי

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא בעיה, בודקים מחיר מול מפרט [מהירות סוג מסך גודל סוללה ] וזהו
יש לי נסיון עם oneplus huawei xiaomi והם לא רואים שום סמסונג או LG לדעתי
בדקתי כבר הרבה השוואות במיוחד על השתיים שכתבתי למעלה, השתמשת ב Oneplus 3?

נקסוסים כבר לא כמו שהיו פעם, הם גם הפכו למסחרה
עוד לא יצא לי להשתמש ב OP3 אבל יש לי OPO כבר שנתיים ואם הוא מתקלקל אני קונה עוד אחד חדש ב1000 שקל מחנות[לא רואה שום צורך למהירות גבוהה יותר ממה שכרגע יש לי]

• פותח/ת השרשור
קניתי את ה OnePlus 3 פלאפון ממש טוב ממליץ בחום תודה לכולם בכל מקרה, 🤩

מה הסיכוי הקלוש שמישו כאן היה ביפן ?

בודק את האופציה של קניית השיאומי שם עם קבלת החזר מס.

קנה NEXUS 5X ב1500 שקל ותחסוך כסף.
אם אתה יכול לקנות מחו"ל אפשר לדבר על הONEPLUS 3, אבל לדעתי אין למה להוציא יותר מ2000 על טלפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית