ייעוץ עזרה pct

• פותח/ת השרשור Niv390
  • פורסם בתאריך

Niv390

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני בסייקל אנאבר 7 שבועות . אולי הוסיף כמה שבועות פרימו רציתי לדעת לגבי פוסט סייקל תראפי . בבקשה שמישו שמבין יסביר לי איך כמה ולמה גם למקרה שאני מוסיף כמה זריקות וגם למקרה שאני ממשיך רק עם האנאבר אם אפשר לתת לי את הפיסיטי המיטבי לשתי הסיטואציות

נתחיל כך:
1. חבל שביצעת סייקל של אנאבר סולו, ללא שימוש במקביל בטסטוסטרון
2. בהתאם לסעיף 1, זריקות של פרימובולן הם לא מה שיש להוסיף לסייקל (הלא נכון גם ככה), ואף אם ברצונך "לתקן" את העוול, לא הייתי ממליץ ומנחה אותך להזריק, בשלב זה, טסטוסטרון.
3. לגבי PCT- תלוי במינון האנאבר שלקחת. מהו?

חשוב מעל לכל (מקווה שהבנת עד כה): סייקל של אוראלי סול והוא מעשה לא נכון ולא בריא לביצוע. חשוב מאוד להיות סבלני, ורגע לפני שמחליטים להשתמש בסטרואידים (יהיו אשר יהיו), ללמוד לעומק את הנושא ולהבין את מונחי הבסיס לפחות לשימוש הראשוני.
התחל לקרוא כאן בפורום נושאים רלוונטיים וכן את הנעוץ שמופיע בראשית הפורום.

מקווה שתשכיל להבא ולא תחזור על טעויות של מתחילים תמימים

• פותח/ת השרשור
כרגע אני שבוע שני 70 מג ביום מתכנן פקחת שבע שבועות אני מבקש איך לעשות פוסט סייקל תראפי לסייקל אוראלי הבנתי ממשו רציני שאיהיה צריך לעשות pct כמו שצריך עכשיו אני שואל איזה חומרים לקחת לאותו פוסט סייקל תודה

אם אתה רק בשבוע שני לאנאבר 2 אופציות יעילות:
1. הפסק
2. התחל להשתמש בטסט במקביל לאורך הסייקל

• פותח/ת השרשור
קשה לתת תשובה עניינית עם אני רוצה לעשות רק אנאבר מבקש תשובה ענינית לגבי פיסיטי

קשה לתת תשובה עניינית עם אני רוצה לעשות רק אנאבר מבקש תשובה ענינית לגבי פיסיטי
מה זאת תשובה עניינית?
אמרו לך שזה לא בריא, שזה לא נכון ולא הדרך שבה צריך להתנהל כאשר נכנסים לסייקל בטח שלא בראשון.
אתה רוצה עצות שנוגדות את הדברים שהפורום מאמין בו?

• פותח/ת השרשור
כן אני מבקש עזרה מה שאתה אומר אני לא אוהב את מה שאתה עושה ולא נותן לי תשוב אני רוצה לדעת איך לעשות קל ומיד נולבה ? עוד משהו ? אם אין תשובה לעניין אז לא לענות

חבל שאתה באמת מתעקש.
אני הייתי בכייף נועל את האשכול ונותן לך לשלם לבד על הטעויות שלך, אבל חשוב לי להסביר מה הבעיה (וגם מהסיבה שיש משתמשים אחרים שקוראים וחשוב שישכילו).

ובכן, כפי שאמרתי, סייקל כזה או אחר של אוראלי לבד אינו יעיל לשום מטרה. את איכות החיטוב שתראה מהאנאבר כנראה ותאבד די מהר בתום הסייקל. מדוע? כי לגוף אין יכולת גבוהה לשמור על הישגים המתקבלים בשימוש באוראלי לבד. זה שאנאבר הפך להיות, לצערי, אוראלי אידיאלי להרצה סולו ול"חיטוב", לא אומר שזה לגיטימי לעשות כך. נכון, יש רבים שמצבעים את הסייקל הזה ואף מספר פעמים, אל הדבר לא הופך לכדאי ונכון.

אם נפתח את העניין, בוא נחשוב מה אדם שלא מוכן להישמע לכללים, שבאים סך הכל לטובתו, עלול לעשות בהמשך השימוש בחומרים: הרצת אוראלי כבד יותר כמו דיבול או אנאדרול לבד/לא לקחת פרגניל במהלך הסייקל/לא לצאת לPCT נכון ומסודר בזמן וכו'. הבנו את הרעיון - מי שמתחיל ברגל שמאל ומתעקש להמשיך כך, צפוי לו עתיד לא מזהיר בתחום, קל וחומר שמדובר בבריאות שלך.

הייתי יכול לכתוב לך ישר איזה PCT כדאי למצב של הרצת אוראלי כמו אנאבר לבד, אבל במקום זאת בחרתי לנסות ולהסביר לך מדוע מה שאתה עושה הוא לא נכון. באמת חשוב לי שגם אתה, וכל מי שקורא, יבין שישנם הרבה מיתוסים וטעויות בשימוש בחומרים. אחר מהם ודי נפוץ גם הוא השימוש באוראלי לבד.

אחרי כל זה, שוב, באם תחליט כן לדבוק במעשייך השגויים, בצע Pct של שבועיים כלומיד בלבד במינון קבוע של 50mg ליום. את ה-PCT תתחיל כיומיים לאחר סיום הסייקל

אני בסייקל אנאבר 7 שבועות . אולי הוסיף כמה שבועות פרימו רציתי לדעת לגבי פוסט סייקל תראפי . בבקשה שמישו שמבין יסביר לי איך כמה ולמה גם למקרה שאני מוסיף כמה זריקות וגם למקרה שאני ממשיך רק עם האנאבר אם אפשר לתת לי את הפיסיטי המיטבי לשתי הסיטואציות
הPCT הטוב ביותר עבורך הוא לא להשתמש בכלל בסטרואידים 🙁

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית