הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אנאבר

• פותח/ת השרשור Niv390
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Niv390

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום התחלתי סייקל אנאבר zydex pharma 25 מג לא קיבלתי יותר מדי תשובה ברחבי הרשת שמעתי שיכול להיות ויני יכול להיות אנרדוס שקלתי אותם 17 מג אני לוקח 3 בערך 52 מג כבר שבוע הזמנתי 3 חבילות פארמקום 10 מג +נולבדקס 20מג שאחותי הן כאלה אני מתחנן לקחת 7 שבועות סייקל אוראלי האם כדאי לשלב בשבוע שבועיים אחרונים במקום אנאבר טורנבול אוראלי והאם אני צריך לקחת נולבדקס אחרי בסייקל הזה תודה חברים

הכתיבה שלך עשתה לי קצת מיגרנה. סליחה על הישירות
חבל שאתה קופץ לביצוע, במקום להיות סבלני ולקרוא כאן בפורום. היית מבין שסייקל של אוראלי בלבד הוא דבר לא יעיל וטוב
אם אתה שואל אותי - הפסק את הסייקל מיד (בלי צורך ב-PCT וכדומה)

• פותח/ת השרשור
בקיצור התחלתי את הסייקל אני לא אפסיק מה אפשר לשלב זריקות אבל חומר הכי בטוח עדין טוב שיש במינון עדין איך כמה ולמה לעזור בבקשה
סייקל ראשון אין בעיה להשקיע בחומרים אכותיים

בקיצור התחלתי את הסייקל אני לא אפסיק מה אפשר לשלב זריקות אבל חומר הכי בטוח עדין טוב שיש במינון עדין איך כמה ולמה לעזור בבקשה
סתם טיפ קטן, רצוי לשים סימני פיסוק כשכותבים באינטרנט ובכלל. זה עוזר להבין מה אתה רוצה.
בהצלחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית