הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע יצרן חלבון חדש?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
על הנייר, המרכיבים שלו נראים טוב יותר מהקאטלר שקניתי, בלי כל מני צבעי מאכל...
מעניין אותי אם יש צבעי מאכל גם ביצרניות הגדולות (אופטימום ודיימטייז).

אם מדברים על הISO שלהם זה חלבון גרוע
א. הוא מעורבב עם קזאין מה שהורס את המטרה של חלבון ISO להיות בעל ספיגה מהירה (עזוב קטע רגישות ללקטוז)
ב. הוא מכיל ל-גלוטמין כלומר החלבון עם אמינוספייקינג
ג. 4.3 גרם פחמימה בחלבון ISO נשמע לי מוגזם
ד. אחוז חלבון נמוך יחסית לISO
ה. חלבון לא אמור להכיל ויטמינים בתוכו

החלבון הרגיל שלהם
א. 64% חלבון ל100 גרם זה מעט זה אומר חצי חלבון בסקופ
ב. 8.5 גרם פחמימה בסקופ
ג. חלבון לא אמור להכיל ויטמינים בתוכו!!!!

הגיינר:
א. פחמימה מסוכר שלדעתי זה מינוס שיש לך גיינרים עם פחמימות יותר איכותיות
ב. זה 3 קילו כלומר אם תרצה לקצת סקופים אמיתיים כמו גיינר נורמלי כדי באמת לקבל קלוריות תהיה צריך לקחת יותר מ2 סקופים שרשום כלומר ישלך 10 מנות הגשה במוצר, גיינר סטנדרטי מכיל 16 מנות הגשה

קיצר אם אתה שואל אותי התוספים האלה בינוניים ומטה ואפילו לא צריך להכיר בקיומם

כל חברה שמייצרת אבקות למכונות קפה וכו
התחילו לייצר אבקות חלבון.
גם אני יכול לערבב סוכר עם שוקולית
בעד צמיחה כחול לבן אבל! בוא נשאיר את זה למקצוענים
דוגמא מהעולם שלי קרם לחות ישראלי לעולם לעולם לא יהיה כמו המותג העולמי ״לוריאל״
*בלי לפגוע במישירן באף אחד*

עם כל הכבוד למקצוענים, גם שם אני רואה מרכיבים מאוד מוזרים, באקטלר לדוגמא ראיתי 2 צבעי מאכל שנשמעי מאוד מסוכנים e 129 ו e 102
כל הכבוד לאמינו שופ שפרסמו ממש את כל הרכיבים על גבי המוצר
במוצרים מחול אין שום פירוט על המרכיבים וזה ממש מעצבן, מישהו יודע איך אפשר לראות פירוט של המרכיבים בשאר האבקות?

עם כל הכבוד לאדון קטלר זה שהוא זה באולמפיה,לא אומר שהמוצר שלו טוב,כנל המוצרים של היט,גספרי,וכל אותם בילדרים מפורסמים ששמים את שמם על הדלים.
שמות כמו אולטמיט נוטרישין,ווידר,מטריקס,eas. הם החלוצים בתחום.

קאטלר זה סתם שם, אני מבין זה שלא מבטיח שום איכות, אבל זה ליין של BPI והיא דווקא כן חברה עם שם טוב.
שאלתי את זה כי אני חושב שגם באופטימום יש את הצבע עליו דיברתי, לכן זה מעניין מה הם באמת כל המרכיבים ה'מוסתרים'.

• פותח/ת השרשור
מה שלי יותר מפריע זה העלות.
אם חלבון עולה בחו"ל 50$ הייתי מצפה שחלבון לא ממותג תוצרת הארץ יעלה סכום דומה (200 שקל) ולא קצת פחות מכמה שעולה להביא חלבון מחו"ל

מה שלי יותר מפריע זה העלות.
אם חלבון עולה בחו"ל 50$ הייתי מצפה שחלבון לא ממותג תוצרת הארץ יעלה סכום דומה (200 שקל) ולא קצת פחות מכמה שעולה להביא חלבון מחו"ל
זה לא ריאלי. כשכחנות כיום בארה"ב רוצה להביא חלבון לחנות שלה, היא יוצרת קשר עם איש המכירות של אותה חברת ייצור, משמע חסכת יבואן שרוצה להרוויח לערך 30% על כל דלי. תוסיף על זה מע"מ יחסית גבוה של 17% קיבלת מחיר גבוה יותר מארה"ב. אתה אמור להשוות את המחיר לאירופה ולא לארה"ב. כמו שאקסטרים נוטרישן עולה פה 200 וקצת לדלי, אם תביא אותו לארה"ב זה לא יעלה ככה אלא יותר. קוטג' לדוגמה ב LA של תנובה עולה לי 3.5 דולר לגביע - אני לא צריך לציין כנראה כמה עולה בישראל.

משה היקר
שנינו גרים בארץ ושנינו יודעים ישראל מהי
עד שהמוצר מגיע ללקוח הוא עובר אין ספור שינויים במחיר

מזה הערכים על הפנים ויש שם גם תוספת של חומצות אמינו. חלבון איזו עם כמות כזו של פחמימה ? למה מוספים אבקת חלב 64 אחוז חלבון
וואלה מעדיף את האקסטרים כבר 69% חלבון ועולה 200 ש״ח

איך אף אחד לא מדבר על זה שהמקור שלהם לחלבון קזאין הוא פשוט אבקת חלב?
אבקת חלב זה חלב מיובש שמכיל כמות פחמימות גבוהה, לכן גם אחוז החלבון בדלי נמוך מאוד.
ערכים די גרועים לעומת המתחרים הישראליים. פיור זול יותר וטוב יותר, אקסטרים גם כן. אפילו את סופר אפקט הייתי מעדיף.

התוויות מדברות בעד עצמן.

מזה הערכים על הפנים ויש שם גם תוספת של חומצות אמינו. חלבון איזו עם כמות כזו של פחמימה ? למה מוספים אבקת חלב 64 אחוז חלבון
וואלה מעדיף את האקסטרים כבר 69% חלבון ועולה 200 ש״ח
אקסטרים ליח עולה 229 ש״ח כזוג 399 ש״ח
וכמובן ללא תוספות של חומצות אמינו וקומבינות כאלו ואחרות.

איך אף אחד לא מדבר על זה שהמקור שלהם לחלבון קזאין הוא פשוט אבקת חלב?
אבקת חלב זה חלב מיובש שמכיל כמות פחמימות גבוהה, לכן גם אחוז החלבון בדלי נמוך מאוד.
ערכים די גרועים לעומת המתחרים הישראליים. פיור זול יותר וטוב יותר, אקסטרים גם כן. אפילו את סופר אפקט הייתי מעדיף.

אתה יכול לסביר קצת יותר על אבקת חלב ?
למה באמת הוסיפו שם ?

ועל חלבונים מחו"ל אתה סומך? כי לא נראה לי שבחו"ל חסרים נוכלים 🫤
למותגים מובילים מחו"ל יש יותר משתמשים אז הסיכוי שיעשו בדיקות מעבדה ויפיצו אותן הוא גדול יותר. תפסו הרבה מאוד חברות בצורה הזאת במשך השנים אז יש לחברות בינלאומיות הרבה יותר מה להפסיד.

למותגים מובילים מחו"ל יש יותר משתמשים אז הסיכוי שיעשו בדיקות מעבדה ויפיצו אותן הוא גדול יותר. תפסו הרבה מאוד חברות בצורה הזאת במשך השנים אז יש לחברות בינלאומיות הרבה יותר מה להפסיד.
ואם זאת, חברות בין לאומיות ממשיכות לעשות אמינוספייקינג, ולהכניס חלבונים זולים לתערובת, בזמן שחלבונים ישראלים כמו פיור קומפלקס ואקסטרים לא עושים את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית