ייעוץ סייקל שלישי חיטוב

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך

Fire

משתמש פעיל
630
242
נק' מוניטין:
305
630
242
שלום לכם,

אני כרגע לפני תחילת סייקל חיטוב. זה יהיה הסייקל השלישי שלי.
לפני 7 חודשים סיימתי סייקל מאסה ויצאתי לPCT מסודר. זה האשכול לסייקל השני ייעוץ - מידע - סייקל שני: רשמים והתייעצות להמשך
סך הכל מאוד מרוצה מההתקדמות שהשגתי והצלחתי לשמור על חלק גדול ממנה.
אני מטבעי מרים כבד נוטה יותר לכיוון פאוורליפטינג למרות שלא התחרתי מעולם.

נתונים כרגע:
107 ק"ג
בערך 20 א.ש
תפריט נייטרלי שומר על המשקל הזה כבר כמה חודשים

מטרות לסייקל הקרוב:
ירידה מקסימלית בשומן לצד שמירת מאסת שריר רזה כמה שניתן.
מקווה לשמור על משקלי עבודה כמה שאפשר לפחות בבנץ' סקוואט ודדליפט
שואף לרדת לפחות אחוז שומן אחד כל שבוע
מתכוון להריץ סייקל ל-12 שבועות ולסיים על 10 אחוז שומן, אולי זה יהיה קשה אבל לשם אני מכוון

תכנון הסייקל יהיה:
12 שב' - טסט פרופ 150מג כל יומיים
10 שב' - טרן אצטט 100מג כל יומיים
10 שב' אחרונים - מאסטרון פרופ 150מג כל יומיים
ואולי ב5 שבועות אחרונים גם ויניסטרול 60 מג כל יום
פרגניל החל משבוע שני ועד סוף סייקל 500iu לשבוע מפוצל ל-2
PCT כמו בנעוץ סטנדרטי

הערה: טרן ומאסטרון ניסיון ראשוני שלי איתם

מבחינת תזונה ואימונים אני די מבין ומסודר (קראתי כאן בפורום הרבה ולמדתי) וגם ממה שכבר ביצעתי על עצמי, אז נשאיר את הנושא הזה כסגור

כמה שאלות:
1. האם המינונים בסדר?
2. האם משך זמן הסייקל בסדר? 12 שב' הבנתי די הרבה אבל אני מתחיל מאחוז שומן גבוה וזה ייקח זמן עד שארד טוב
3. האם תכנון החומרים נכון? אני מתלבט אם לשלב מאסטרון או לא. מקריאה כאן הבנתי שהוא טוב גם למי שלא חטוב ועל א.ש יחסית גבוה
4. כדאי לשלב קלן? אני מתכוון לרדת לדל פחימימה לקראת הסוף.
5. הציעו לי כמה חברות - וורטקס (בלי קוד זה מישראל), באלקן באמפולות (יש קוד) וזנקו בויאלים. ב2 הסייקלים הקודמים השתמשתי בבלו דראגון היה אחלה חבל שנסגר :(

יש לי תמונה של החומרים של זנקו קראתי שהם טובים בינתיים. מה אומרים?

חומרים.jpg

סך הכל רשמת את כל הפרטים די מסודר - כל הכבוד (לא הרבה רושמים כך, זה מקל על ההבנה)

תכנון הסייקל נראה די טוב מכל הכיוונים, כמה תשובות לשאלותייך:

1. המינונים בהחלט סבירים. אם כי אני לא בטוח שכדאי לפעם הראשונה להעמיס ולהשתמש גם במאסטרון. אבל זה לשיקולך. כמובן ויש לו ערך טוב ומוסף גם בא.ש גבוה, אבל בהנחה ויתר החומרים הם Legit ובמינון הנקוב, הטרן בהחלט יתן ערך מוסף ויהווה שמן משני הולם מספק לטסט. לגבי הוינסטרול - יש מקום לשלבו, אך קח בחשבון שתצטרך גם לתסף ב-TUDCA במקביל לשימוש בו בכדי להגן על הכבד.
2. אפשרי בהחלט, השתדל לא לעבור אותו.
3. ראה סעיף 1.
4. קלן הוא שורף השומן המועדף עלי. אם זה הוא או אפדרין ו-DNP, אני אבחר בקלן בכל פעם. יחס העלות:תועלת שלו מאוד גבוה, וזה מה שצריך לחפש. בהנחה ותיכנס לתזונה דלת פחמימה, בהחלט ניתן לשלבו. הייתי ממליץ להריצו לפחות 4 שב' אם לא עד 6 תוך כדי שימוש בקטוטיפן במקביל.
5. מכלל החברות שציינת יש לי ניסיון אישי מוצלח מאוד עם זנקו. תוכל גם לקרוא על הרשמים שלי בלוג (קישור בחתימה שלי). מעוד דעות שרצות כאן בפורום ומחוצה לו, עושה הרושם שהחברה בינתיים מוכיחה את עצמה ומספקת את הסחורה.
השמנים של וורטקס תוצרת ישראל יכולים להיות טובים, רק בהנחה והדילר שלך קיבל כאלה. קיימים בשוק שמנים של וורטקס שלא היו ממש מוצלחים.
על באלקן הדעות חלוקות אך יש רשמים חיוביים גם להם.

מעבר לכך, למרות שציינת כי אתה בקיא בתחום, חשוב להתאים תוכנית תזונה הולמת ונכונה. הפחת את הקלוריות בהדרגה על לגרעון הרצוי, ושמור על כמות חלבון סבירה של 3גרם לפחות לכל קילו מ"ג.

• פותח/ת השרשור
סתם מתוך עיניין (ציינת שאתה פאוורליפטר), מה משקלי השיא בשלוש ההרמות?
סקוואט (אני הכי חלש בו יחסית) לנפח 200x5x5
דדליפט לנפח 2205x5
בנץ 135x5x5
בבנץ' חזרה אחת הצלחתי 165 בסוף סייקל שני כעת 155
בדדליפט 270 בסייקל וכעת 260
סך הכל רשמת את כל הפרטים די מסודר - כל הכבוד (לא הרבה רושמים כך, זה מקל על ההבנה.

1. המינונים בהחלט סבירים. אם כי אני לא בטוח שכדאי לפעם הראשונה להעמיס ולהשתמש גם במאסטרון. אבל זה לשיקולך. כמובן ויש לו ערך טוב ומוסף גם בא.ש גבוה, אבל בהנחה ויתר החומרים הם Legit ובמינון הנקוב, הטרן בהחלט יתן ערך מוסף ויהווה שמן משני הולם מספק לטסט. לגבי הוינסטרול - יש מקום לשלבו, אך קח בחשבון שתצטרך גם לתסף ב-TUDCA במקביל לשימוש בו בכדי להגן על הכבד.
3. ראה סעיף 1.
4. קלן הוא שורף השומן המועדף עלי. אם זה הוא או אפדרין ו-DNP, אני אבחר בקלן בכל פעם. יחס העלות:תועלת שלו מאוד גבוה, וזה מה שצריך לחפש. בהנחה ותיכנס לתזונה דלת פחמימה, בהחלט ניתן לשלבו. הייתי ממליץ להריצו לפחות 4 שב' אם לא עד 6 תוך כדי שימוש בקטוטיפן במקביל.
5. מכלל החברות שציינת יש לי ניסיון אישי מוצלח מאוד עם זנקו. תוכל גם לקרוא על הרשמים שלי בלוג (קישור בחתימה שלי). מעוד דעות שרצות כאן בפורום ומחוצה לו, עושה הרושם שהחברה בינתיים מוכיחה את עצמה ומספקת את הסחורה.
השמנים של וורטקס תוצרת ישראל יכולים להיות טובים, רק בהנחה והדילר שלך קיבל כאלה. קיימים בשוק שמנים של וורטקס שלא היו ממש מוצלחים.

מעבר לכך, למרות שציינת כי אתה בקיא בתחום, חשוב להתאים תוכנית תזונה הולמת ונכונה. הפחת את הקלוריות בהדרגה על לגרעון הרצוי, ושמור על כמות חלבון סבירה של 3גרם לפחות לכל קילו מ"ג.
תודה על התגובה המפורטת.

אני די נוטה ללכת על זנקו, ה"בעיה" היא שאין הרבה תגובות אולי כי היא יחסית חדשה. בכל מקרה אני מבין ממך שמבין כל מה שהוצע לי היא העדיפה. אני אחשוב עוד קצת כי אני מתחיל את הסייקל רק בעוד 3 שבועות מהיום. אגב, האם לזנקו יש קלן? כי הדילר שממנו לקחתי הצעה לא ציין זאת. אשאל אותו בכל מקרה.

לגבי טרן ומאסטרון - אני רוצה לבצע סייקל חיטוב מאוד חזק ואנדרוגני "לפי הספר" זו בעיקר הסיבה ששקלתי להוסיף מאסטרון לסוף כדי לחזק אנדרוגנית את הסייקל ולשרוף יותר שומן. יש תחליף טוב אחר למאסטרון? מה לגבי פרווירון האם כדאי לשלב עם או בלי קשר? את הטרן אשאיר בלי קשר כמובן אני מבין שהוא עושה פלאים בכל הקשור לכוח/מאסה/חילוף חומרים וכד'.

סקוואט (אני הכי חלש בו יחסית) לנפח 200x5x5
דדליפט לנפח 2205x5
בנץ 135x5x5
בבנץ' חזרה אחת הצלחתי 165 בסוף סייקל שני כעת 155
בדדליפט 270 בסייקל וכעת 260

תודה על התגובה המפורטת.

אני די נוטה ללכת על זנקו, ה"בעיה" היא שאין הרבה תגובות אולי כי היא יחסית חדשה. בכל מקרה אני מבין ממך שמבין כל מה שהוצע לי היא העדיפה. אני אחשוב עוד קצת כי אני מתחיל את הסייקל רק בעוד 3 שבועות מהיום. אגב, האם לזנקו יש קלן? כי הדילר שממנו לקחתי הצעה לא ציין זאת. אשאל אותו בכל מקרה.

לגבי טרן ומאסטרון - אני רוצה לבצע סייקל חיטוב מאוד חזק ואנדרוגני "לפי הספר" זו בעיקר הסיבה ששקלתי להוסיף מאסטרון לסוף כדי לחזק אנדרוגנית את הסייקל ולשרוף יותר שומן. יש תחליף טוב אחר למאסטרון? מה לגבי פרווירון האם כדאי לשלב עם או בלי קשר? את הטרן אשאיר בלי קשר כמובן אני מבין שהוא עושה פלאים בכל הקשור לכוח/מאסה/חילוף חומרים וכד'.
קודם כל סחתיין על המשקלים.

לגבי מה שרשמת - פרווירון הוא אנדרוגן טהור ולו יכולות אנדרוגניות בלבד. הוא לא תחליף למאסטרון או אף סטרואיד אחר. לא חושב שגם אותו צריך לצרף. כך או כך, כבר רשמתי לך - החלטה שלך אם להריץ מאסטרון. לדעתי פשרה תהיה להריצו ל-8 שבועות אחרונים, או שפשט תחכה איתו לסייקל הבא (חיטוב או מאסה - לא משנה).

לזנקו יש קלן, וקלן טוב.

סך הכל רשמת את כל הפרטים די מסודר - כל הכבוד (לא הרבה רושמים כך, זה מקל על ההבנה.

3. ראה סעיף 1.

שאלה-הבחור מתכוון להריץ חיטוב 12 שבועות..אז למה לא להריץ אנתת? טסט זה טסט...

כנ"ל לגבי הטרן -יכול לקחת טרן ארוך ולחסוך לעצמו דקירות מיותרות...
דבר אחר לגבי הקלן שכתבת עלי באופן אישי לא ממש משפיע בשריפת שומן..ולא ניתן בכלל להשוות בינו ל dnp ..

דבר אחר לגבי הקלן שכתבת עלי באופן אישי לא ממש משפיע בשריפת שומן..ולא ניתן בכלל להשוות בינו ל dnp ..
מבחינת אפקטיביות DNP עדיף לשריפת שומן, כמובן. הבעיה היא שהוא מביא עימו תופעות לוואי הרבה יותר לא נעימות מאשר קלן, וגם התזונה עימו צריכה להיות מותאמת יותר. ביחס עלות:תועלת הקלן יהיה עדיף, לצד גם תופעות מופחתות.

לגבי האסטרים - אפשרי להריץ ארוכים אין פסול בזה ואף רצוי מבחינת תדירות הזריקות. אולי פותח האשכול מחפש לעקוב ולשלוט טוב יותר על תופעות לוואי

מבחינת אפקטיביות DNP עדיף לשריפת שומן, כמובן. הבעיה היא שהוא מביא עימו תופעות לוואי הרבה יותר לא נעימות מאשר קלן, וגם התזונה עימו צריכה להיות מותאמת יותר. ביחס עלות:תועלת הקלן יהיה עדיף, לצד גם תופעות מופחתות.

לגבי האסטרים - אפשרי להריץ ארוכים אין פסול בזה ואף רצוי מבחינת תדירות הזריקות. אולי פותח האשכול מחפש לעקוב ולשלוט טוב יותר על תופעות לווואי

הרצת פעם dnp?
מתכוון לנסות בשבועיים הקרובים עם לוג מפורט ואעלה אותו כאן.

ניסיתי לשבועיים וזה היה מתיש. ברמה כזו שהרגשתי בוער בלי הספקה, שלא נדבר על זמן האימון.
עשיתי פירמידה מ-125mcg עד 500mcg, זה לא עזר.
אני אוהב קלן ודובק בו בחיטובים.
אגב אם תריץ DNP אשמח שתשתף את הפורום יהיה מעניין 😃

ניסיתי לשבועיים וזה היה מתיש. ברמה כזו שהרגשתי בוער בלי הספקה, שלא נדבר על זמן האימון.
עשיתי פירמידה מ-125mcg עד 500mcg, זה לא עזר.
אני אוהב קלן ודובק בו בחיטובים.
אגב אם תריץ DNP אשמח שתשתף את הפורום יהיה מעניין 😃
ברור שאשתף בפורום,מקווה לפרט במיוחד על הפרוטוקול והתוספים וסוג האימונים..

אגב ראית תוצאות טובות מהdnp?

מתחיל DNP? ואגב זה נכון מה שכתוב בפרופיל אתה באמת משם? נראה לי אנחנו צריכים לדסקס 🙄

כן זה היה שבועיים אחרונים לחיטוב. סבלתי המון, אבל היה משתלם ויזואלית. להגיד לך שאחזור על זה עוד פעם? לא נראה לי, אני מעדיף להיות רעב שבעתיים ולא בוער כל היום

• פותח/ת השרשור
במידה והנפח לסקוואט בוצע ללא רצועות, אז אתה ממש לא "הכי חלש בו יחסית".
ללא רצועות
העניין הוא שהסט האחרון לא היה הכי "כשר"
היה לי סרטון אבל איכשהו בטיפשותי נמחק
רציתי להעלות גם לפורום גם קבל חוות דעת על טכניקה מהמבינים

החשש הוא רק מהטרן לכן אסטר קצר בדיוק כמו שדניאל אמר- לשלוט בתופעות לוואי, ואם כבר אז אני אזריק פרופ כדי לא לבלבל את עצמי עם תדירות הזרקה אחרת

ה לי סרטון אבל איכשהו בטיפשותי נמחק
רציתי להעלות גם לפורום גם קבל חוות דעת על טכניקה מהמבינים
במידה ואתה מעוניין בקבלת חוות דעת על טכניקה, אתה יכול לצלם אימון הבא (גם אם לא משקלי שיא) ולהעלות לפורום PL.

שלום לכם,

אני כרגע לפני תחילת סייקל חיטוב. זה יהיה הסייקל השלישי שלי.
לפני 7 חודשים סיימתי סייקל מאסה ויצאתי לPCT מסודר. זה האשכול לסייקל השני ייעוץ - מידע - סייקל שני: רשמים והתייעצות להמשך
סך הכל מאוד מרוצה מההתקדמות שהשגתי והצלחתי לשמור על חלק גדול ממנה.
אני מטבעי מרים כבד נוטה יותר לכיוון פאוורליפטינג למרות שלא התחרתי מעולם.

נתונים כרגע:
107 ק"ג
בערך 20 א.ש
תפריט נייטרלי שומר על המשקל הזה כבר כמה חודשים

מטרות לסייקל הקרוב:
ירידה מקסימלית בשומן לצד שמירת מאסת שריר רזה כמה שניתן.
מקווה לשמור על משקלי עבודה כמה שאפשר לפחות בבנץ' סקוואט ודדליפט
שואף לרדת לפחות אחוז שומן אחד כל שבוע
מתכוון להריץ סייקל ל-12 שבועות ולסיים על 10 אחוז שומן, אולי זה יהיה קשה אבל לשם אני מכוון

תכנון הסייקל יהיה:
12 שב' - טסט פרופ 150מג כל יומיים
10 שב' - טרן אצטט 100מג כל יומיים
10 שב' אחרונים - מאסטרון פרופ 150מג כל יומיים
ואולי ב5 שבועות אחרונים גם ויניסטרול 60 מג כל יום
פרגניל החל משבוע שני ועד סוף סייקל 500iu לשבוע מפוצל ל-2
PCT כמו בנעוץ סטנדרטי

הערה: טרן ומאסטרון ניסיון ראשוני שלי איתם

מבחינת תזונה ואימונים אני די מבין ומסודר (קראתי כאן בפורום הרבה ולמדתי) וגם ממה שכבר ביצעתי על עצמי, אז נשאיר את הנושא הזה כסגור

כמה שאלות:
1. האם המינונים בסדר?
2. האם משך זמן הסייקל בסדר? 12 שב' הבנתי די הרבה אבל אני מתחיל מאחוז שומן גבוה וזה ייקח זמן עד שארד טוב
3. האם תכנון החומרים נכון? אני מתלבט אם לשלב מאסטרון או לא. מקריאה כאן הבנתי שהוא טוב גם למי שלא חטוב ועל א.ש יחסית גבוה
4. כדאי לשלב קלן? אני מתכוון לרדת לדל פחימימה לקראת הסוף.
5. הציעו לי כמה חברות - וורטקס (בלי קוד זה מישראל), באלקן באמפולות (יש קוד) וזנקו בויאלים. ב2 הסייקלים הקודמים השתמשתי בבלו דראגון היה אחלה חבל שנסגר 😭

יש לי תמונה של החומרים של זנקו קראתי שהם טובים בינתיים. מה אומרים?

צפה בקובץ המצורף 34395
לזנקו יש חומרים מצויינים , אומנם לא ניסיתי את כולם אבל בהחלט הסטריליות והמינונים מורגשים כמו שצריך , אפילו בהשוואה שהם ug בייחס לרפואי אני מעדיף זנקו (ניסיתי לשלב רק סוסטנון של אורגנון מבית מרקחת לפני שהתחלתי עם הסוסטנון של זנקו) הרג אותי מכאבים וגוש חם שלא יכולתי לזוז יומיים .

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה מעוניין בקבלת חוות דעת על טכניקה, אתה יכול לצלם אימון הבא (גם אם לא משקלי שיא) ולהעלות לפורום PL.
הטכניקה די טובה.
אחד ממנהלי פורום PL היה מתאמן באותו מכון איתי (לא אציין מי בינתיים)
עבדנו כמה פעמים יחד על טכניקה
העניין הוא שבשיא הסייקל השני כל מה שעניין אותי זה לבוא לשבור PRs וה-200 לנפח היה גריינד קשה. סט אחרון לא שברתי לדעתי אפילו בחזרה אחת הכל התפקשש אבל המשכתי בכל זאת. כיום הנפח הוא 180 יציב כבר כמה חודשים
לזנקו יש חומרים מצויינים , אומנם לא ניסיתי את כולם אבל בהחלט הסטריליות והמינונים מורגשים כמו שצריך , אפילו בהשוואה שהם ug בייחס לרפואי אני מעדיף זנקו (ניסיתי לשלב רק סוסטנון של אורגנון מבית מרקחת לפני שהתחלתי עם הסוסטנון של זנקו) הרג אותי מכאבים וגוש חם שלא יכולתי לזוז יומיים .
בלו דראגון היה אחלה לא כאב לי באף זריקה. רק בפעמים הראשונות שהזרקתי לאתר מסויים אז הייתה תופעה של כאב "שריר בתול". כל שאר הזרקות נוחות. מאוד חשוב לי שהחומרים יהיו נוחים כי להזריק 2 או 3 זריקות כל יומיים זה עסק רציני.
ניסית טרן ומאסטרון של זנקו? אם כן מה הרשמים שלך?
קודם כל סחתיין על המשקלים.

לגבי מה שרשמת - פרווירון הוא אנדרוגן טהור ולו יכולות אנדרוגניות בלבד. הוא לא תחליף למאסטרון או אף סטרואיד אחר. לא חושב שגם אותו צריך לצרף. כך או כך, כבר רשמתי לך - החלטה שלך אם להריץ מאסטרון. לדעתי פשרה תהיה להריצו ל-8 שבועות אחרונים, או שפשט תחכה איתו לסייקל הבא (חיטוב או מאסה - לא משנה).

לזנקו יש קלן, וקלן טוב.
אוקיי תודה. אני חושב שאריץ מאסטרון לכמה שבועות אחרונים. 8 שבועות זה לא קצת מידי? למרות שזה אסטר קצר. קראתי קצת בלוג שלך והבנתי שהרצת מאסטרון במאסה ל12 שבועות האם הואסקוליות והקשיחות היו לאורך כל הזמן או שלא?

הטכניקה די טובה.
אחד ממנהלי פורום PL היה מתאמן באותו מכון איתי (לא אציין מי בינתיים)
עבדנו כמה פעמים יחד על טכניקה
העניין הוא שבשיא הסייקל השני כל מה שעניין אותי זה לבוא לשבור PRs וה-200 לנפח היה גריינד קשה. סט אחרון לא שברתי לדעתי אפילו בחזרה אחת הכל התפקשש אבל המשכתי בכל זאת. כיום הנפח הוא 180 יציב כבר כמה חודשים

בלו דראגון היה אחלה לא כאב לי באף זריקה. רק בפעמים הראשונות שהזרקתי לאתר מסויים אז הייתה תופעה של כאב "שריר בתול". כל שאר הזרקות נוחות. מאוד חשוב לי שהחומרים יהיו נוחים כי להזריק 2 או 3 זריקות כל יומיים זה עסק רציני.
ניסית טרן ומאסטרון של זנקו? אם כן מה הרשמים שלך?

אוקיי תודה. אני חושב שאריץ מאסטרון לכמה שבועות אחרונים. 8 שבועות זה לא קצת מידי? למרות שזה אסטר קצר. קראתי קצת בלוג שלך והבנתי שהרצת מאסטרון במאסה ל12 שבועות האם הואסקוליות והקשיחות היו לאורך כל הזמן או שלא?
הרצתי מאסטרון במאסה וממש נהנתי. הוא מעין All Around Player אם נתן לתארו כך. אפשר לשלבו לכל מטרה, ממש כמו הטרן, רק עם ממש מעט תופעות לוואי ואפקט קטן
לפני כן היו לי ספקות לגבי כדאיותו במאסה, אבל לאחר התייעצות עם אנשים שניסו נתתי לזה צ'אנס - ואני לא מתחרט
יש בו הרבה תכונות חיוביות שכדאי לחפש, מלבד האפקט האנאבולי שהוא זעיר (ולא מעיב לרעה) - עזרה בשימור מאזן נוזלים תקין, הערלת רמות טסט חופשי בדם לצד הורדת SHBG, מתן מראה וסקולי וקשיח, בוסט אנדרוגני שנותן כוח וטירוף באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית