ייעוץ PCT האם צריך וכיצד לבצע אותו נכון ובכללי

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום, כמו שכבר רשמתי בעבר אני בסייקל ראשון שלי, כרגע אני בדיוק שבועיים בסייקל ואני עליתי מי 80 קילו ל 85 דיי נקי ( הצטבר לי נוזלים שממש מעצבנים אותי).
בכל מקרה אני על פרופ 500 בשבוע + 60 מ"ג וויני + פרווירון 50 מ"ג( התחלתי עם הפרווירון רק בשבוע השני לסייקל).
מרגיש התקדמות יפה ודיי מבסוט חוץ מהקטע שאני מרגיש שפחות רואים לי את הקוביות עכשיו בגלל הנוזלים לאומת מקודם שהייתי ממש חטוב אבל עם פחות מסת שריר כנראה.
השאלה הראשונה : אחרי 6 שבועות אפסיק עם הוויני לפי המלצות פה של החברה בפורום ואחרי 8 שבועות אסיים את הסייקל, לדעתכם כדי לעשות PCT אפילו שזה סייקל ראשון ? ואם כן כיצד לבצע אותו ? אילו חומרים מומלץ לשלב ובדיוק מתי כדי להתחיל אותו ?
שאלה שניה : כמו שרשמתי אני דיי מנוזל אפילו שהוויני אמור לאזן את העיניין אבל אני מרגיש שהתנזלתי ממש וזה מציק לי, איך אני יכול להוריד את זה ?
חשוב לציין שאני שומר תזונה ועושה אירובי של חצי שעה 4 פעמים בשבוע לפחות ( לפעמים גם 5 ו 6 ).
מתחיל השבוע הורדתי מלח לגמרי ומשתדל להוריד בעגבניות, מבחינת חלבי אני אוכל כל בוקר קופסא של קוטג' או גבינה לבנה 5 % מה דתעכם להפסיק עם זה לגמרי וזה יעזור בעניין ?
תודה, וחג עצמאות שמח לכולם !!!

1. עליה של 5 קילו בשבועיים הגיונית בהחלט. רובה נוזלים.
2. PCT יחל כשבוע לאחר הזריקה האחרונה של טסט בפרוטוקול סטנדרטי (קרא בנעוץ)
3. מלבד מה שאתה מבצע כרגע, אין דרך נוספת ומיוחדת להורדת הנוזלים. הנוזלים אפילו חיוניים ולא תרצה שהם לא יצטברו
4. אין צורך לקצץ רבות נתרן. גם הורדת מאכלי חלב אינה מתבקשת.

שלום, כמו שכבר רשמתי בעבר אני בסייקל ראשון שלי, כרגע אני בדיוק שבועיים בסייקל ואני עליתי מי 80 קילו ל 85 דיי נקי ( הצטבר לי נוזלים שממש מעצבנים אותי).
בכל מקרה אני על פרופ 500 בשבוע + 60 מ"ג וויני + פרווירון 50 מ"ג( התחלתי עם הפרווירון רק בשבוע השני לסייקל).
מרגיש התקדמות יפה ודיי מבסוט חוץ מהקטע שאני מרגיש שפחות רואים לי את הקוביות עכשיו בגלל הנוזלים לאומת מקודם שהייתי ממש חטוב אבל עם פחות מסת שריר כנראה.
השאלה הראשונה : אחרי 6 שבועות אפסיק עם הוויני לפי המלצות פה של החברה בפורום ואחרי 8 שבועות אסיים את הסייקל, לדעתכם כדי לעשות PCT אפילו שזה סייקל ראשון ? ואם כן כיצד לבצע אותו ? אילו חומרים מומלץ לשלב ובדיוק מתי כדי להתחיל אותו ?
שאלה שניה : כמו שרשמתי אני דיי מנוזל אפילו שהוויני אמור לאזן את העיניין אבל אני מרגיש שהתנזלתי ממש וזה מציק לי, איך אני יכול להוריד את זה ?
חשוב לציין שאני שומר תזונה ועושה אירובי של חצי שעה 4 פעמים בשבוע לפחות ( לפעמים גם 5 ו 6 ).
מתחיל השבוע הורדתי מלח לגמרי ומשתדל להוריד בעגבניות, מבחינת חלבי אני אוכל כל בוקר קופסא של קוטג' או גבינה לבנה 5 % מה דתעכם להפסיק עם זה לגמרי וזה יעזור בעניין ?
תודה, וחג עצמאות שמח לכולם !!!
אתה מנוזל?... ווינסטרול לא קשור לחיטוב, מאידך, פחמימה ומלח כן...

איך שומרים על המאסה שצברת בסייקל במהלך הפיסיטי ?
עוברים בהדרגה למאזן קלורי של 100-200 מעל הנייטרלי (חלבון פי 2 לפחות למ"ג, שומן ופחמימה בחלוקה נוחה לפי החלטתך)
שומרים על אימונים עצימים וכבדים ככל הניתן, חותכים בנפח משלים בתרגילים מבודדים
במידת הצורך משנים גם את כמות האירובי (אחרי חיטוב אפשר מעט להוריד, אחרי מאסה אפשר מעט להעלות)
משתדלים לנוח כמה שניתן, בעיקר שנת לילה
ומבצעים PCT כנדרש - הכי חשוב

עוברים בהדרגה למאזן קלורי של 100-200 מעל הנייטרלי (חלבון פי 2 לפחות למ"ג, שומן ופחמימה בחלוקה נוחה לפי החלטתך)
שומרים על אימונים עצימים וכבדים ככל הניתן, חותכים בנפח משלים בתרגילים מבודדים
במידת הצורך משנים גם את כמות האירובי (אחרי חיטוב אפשר מעט להוריד, אחרי מאסה אפשר מעט להעלות)
משתדלים לנוח כמה שניתן, בעיקר שנת לילה
ומבצעים PCT כנדרש - הכי חשוב

מה עם פרופסיה למי שחושש מהתקרחות הבנתי שזה משפיע לרעה על ההורמונים ועושה לא טוב לסייקל ?

מה עם פרופסיה למי שחושש מהתקרחות הבנתי שזה משפיע לרעה על ההורמונים ועושה לא טוב לסייקל ?
שימוש קצר וזמני בפרופסיה לא יעזור בזמן הסייקל.
אנשים שלוקחים פרופסיה, לוקחים את התרופה שנים על גבי שנים. זה משהו שצריך להתמודד איתו.
בכל מקרה, אם בחרת לקחת פרופסיה ולהקיץ סייקל, השתדל להמנע מחומרים נגזרות DHT

שימוש קצר וזמני בפרופסיה לא יעזור בזמן הסייקל.
אנשים שלוקחים פרופסיה, לוקחים את התרופה שנים על גבי שנים. זה משהו שצריך להתמודד איתו.
בכל מקרה, אם בחרת לקחת פרופסיה ולהקיץ סייקל, השתדל להמנע מחומרים נגזרות DHT
אוקי אוותר עליו בסייקל. בקשר לכוריגון והפיסיטי איזה חברות מומלצות לחפש ? או שזה לא משנה החברה כמו בטסט?

אוקי אוותר עליו בסייקל. בקשר לכוריגון והפיסיטי איזה חברות מומלצות לחפש ? או שזה לא משנה החברה כמו בטסט?
כוריגון ותרופות PCT - אך ורק רפואי מבית מרקחת
כוריגון יהיה של חברת MSD
טמוקסיפן וכלומיד ניתן למצוא של טבע

כוריגון ותרופות PCT - אך ורק רפואי מבית מרקחת
כוריגון יהיה של חברת MSD
טמוקסיפן וכלומיד ניתן למצוא של טבע

אוקי תודה.׳טסט של באייר או אורגון יהיה טוב ?
ובקשר לסייקל אפשרי ללכת על 750מג לסייקל ראשון או שאתה לא ממליץ ?

אוקי תודה.׳טסט של באייר או אורגון יהיה טוב ?
ובקשר לסייקל אפשרי ללכת על 750מג לסייקל ראשון או שאתה לא ממליץ ?
באייר הוא הרפואי היחידי בארץ
אורגנון סוסטנון כבר לא נמצא בארץ - אם מציעים לך - תתרחק
סייקל ראשון מספיק 500mg שבועי

באייר הוא הרפואי היחידי בארץ
אורגנון סוסטנון כבר לא נמצא בארץ - אם מציעים לך - תתרחק
סייקל ראשון מספיק 500mg שבועי
אוקיי..
אנטט 500 מג כל שבוע מחולק לפעמיים כל 3.5 ימים
בסוף השבוע השני נכנס הכוריגון 500 יחידות מחולק ל2 זריקות בשבוע גם כל 3.5 ימים.
פיסיטי נכנס 20 יום אחריי הזריקה האחרונה למשך 4שבועות
כלומיד שבועיים ראשונים 100מג כל יום - שבוע 3-4 יורד ל50מג
טמוקסיפן שבועיים ראשונים 40מג כל יום - שבוע 3-4 יורד ל 20מג

יש OK ?

אוקיי..
אנטט 500 מג כל שבוע מחולק לפעמיים כל 3.5 ימים
בסוף השבוע השני נכנס הכוריגון 500 יחידות מחולק ל2 זריקות בשבוע גם כל 3.5 ימים.
פיסיטי נכנס 20 יום אחריי הזריקה האחרונה למשך 4שבועות
כלומיד שבועיים ראשונים 100מג כל יום - שבוע 3-4 יורד ל50מג
טמוקסיפן שבועיים ראשונים 40מג כל יום - שבוע 3-4 יורד ל 20מג

יש OK ?
בדיוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית