הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול לשבועיים

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
אהלן חברה,
יש לי חבר שיודע שאני גולש כאן וקורא על סטרואידים וכאלה וביקש ממני להעלות בשמו שאלה. אז להלן:

״אהלן חברה,
אני בשלבי סיום של חיטוב ומאוד רוצה לתת לעצמי איזה קיק קטן לסיום.
אני 1.85/84 ק״ג/כ11% שומן/בן 29, מתאמן בחדכ בערך שלוש שנים.
אני צריך לציין שמעולם לא השתמשתי בסטרואידים כלשהם.
אני נורא סקרן להתנסות בסטרואידים ורציתי רק ״לטעום״ ולראות אם זה מתאים לי.

אז חשבתי להכנס לשבועיים של וינסטרול 50 מ״ג.
אני מודע לזה שיש אפשרות להשבתה ופגיעה בכבד, השאלה שלי אם שימוש למשך שבועיים הוא בעל תופעות לוואי כבדות שכאלו, או ששימוש בויני סולו למשך שבועיים הוא עדיין בגדר תקין?״

תודה לעונים.

א. שבועיים לא יניבו תוצאות
ב. הויני חייב להיות בליווי של טסט - מינימום 500 מ"ל
ג. כמו כל סייקל, תדרש ל PCT בתום הסייקל

אהלן חברה,
יש לי חבר שיודע שאני גולש כאן וקורא על סטרואידים וכאלה וביקש ממני להעלות בשמו שאלה. אז להלן:

״אהלן חברה,
אני בשלבי סיום של חיטוב ומאוד רוצה לתת לעצמי איזה קיק קטן לסיום.
אני 1.85/84 ק״ג/כ11% שומן/בן 29, מתאמן בחדכ בערך שלוש שנים.
אני צריך לציין שמעולם לא השתמשתי בסטרואידים כלשהם.
אני נורא סקרן להתנסות בסטרואידים ורציתי רק ״לטעום״ ולראות אם זה מתאים לי.

אז חשבתי להכנס לשבועיים של וינסטרול 50 מ״ג.
אני מודע לזה שיש אפשרות להשבתה ופגיעה בכבד, השאלה שלי אם שימוש למשך שבועיים הוא בעל תופעות לוואי כבדות שכאלו, או ששימוש בויני סולו למשך שבועיים הוא עדיין בגדר תקין?״

תודה לעונים.
שיוותר על העניין

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להוריד אותו מהעניין אבל הוא די נעול..
הוא שואל אם בשבועיים יש פוטנציאל לנזק עתידי?
והאם יש צורך בpct?..

אני מנסה להוריד אותו מהעניין אבל הוא די נעול..
הוא שואל אם בשבועיים יש פוטנציאל לנזק עתידי?
והאם יש צורך בpct?..
שימוש לשבועיים במינון הגיוני של 50mg ליום לא יפגע רבות בציר HPTA כך שPCT לא ידרש. גם הנזק לכבד יהיה מזערי, וכמובן שהגוף יתאושש אף מזה.

אבל הבעיה האמיתית היא לא בכך שמה שמתואר לא יסב נזק ממשי, אלא בכלל בלגיטימציה וההתעקשות לבצע משהו שגוי מההתחלה.

זה עלול להתחיל ברק וינסטרול לשבועיים ויסתיים בסייקל דיבול/אנאדרול מלא ל6 שבועות ללא טסט וPCT. וכן, רבים ביצעו סייקל אוראלי סולו טיפשי שכזה.

שלום
אני כרגע בסייקל של טסט +ויני (של בלקן)
היום זה הייה היום השני בסייקל, עכשיו מבחינת כוח אני לא מרגיש שחומר נותן לי, גם כן תופעות ליווי אני רק מרגיש תיפה של כאב קטן ממש בראש בקיצור אני די מפחד שהחומר יהיי מזויף, בדקתי באתר בלקן לפי הקוד ואמרו לי vaild product שזה לא מזויף עכשיו השאלה שלי האם עם זה יש סיכוי שיהיי מזויף?
וגם כן למה אני לא מרגיש תופעות ליווי וכוח בזמן אימון
משקל 78
איוז שומן בסיבות 19
גובה:1.68

זה כולה היום השני לסייקל, מה ציפית להרגיש? זה לא קוק
ובקשר לזיוף יש סיכוי שיהי מזויף. כי יש לי 4 קופסאת, עכשיו יש שתיים שמילת strombafort בצבע אדום,ושתיים בצבע סגול(התאריכים של הקופסאות שבצבע אדום שונות לתאריך של הצבע הסגול) אבל כולם הקוד שלהם נכון,יש סיכוי שהם שינו את הצבע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית