מידע סרטון מעניין של alan thral מודד א"ש

• פותח/ת השרשור
11:55
איך ...? 95% שהייתה טעות בבדיקה של השמאלי, והימני לדעתי לא מדויק, לא נראה לי שהוא ירד מ11-12.
אני מסכים איתך, גם לדעתי הוא בערך 11-12
upload_2016-4-24_11-0-11.png

אני מסכים איתך, גם לדעתי הוא בערך 11-12
צפה בקובץ המצורף 34044
והימני , באמת לדעתך הוא 9.8 ? השמאלי יותר חטוב ממנו ורשום שהוא 16.8%.
חייבים להפסיק להסתכל על בדיקות מוזרות כאלה, לעשות חיטוב כשלדעתך צריך ומסה כשלדעתך צריך, לגבי רלוונטיות של כל אחד מהתהליכים האלה אפשר לפנות לייעוץ כלשהו אבל להסתמך על בדיקות כאלה לדעתי זה מפגר..

• פותח/ת השרשור
והימני , באמת לדעתך הוא 9.8 ? השמאלי יותר חטוב ממנו ורשום שהוא 16.8%.
חייבים להפסיק להסתכל על בדיקות מוזרות כאלה, לעשות חיטוב כשלדעתך צריך ומסה כשלדעתך צריך, לגבי רלוונטיות של כל אחד מהתהליכים האלה אפשר לפנות לייעוץ כלשהו אבל להסתמך על בדיקות כאלה לדעתי זה מפגר..
לא, לדעתי פשוט בלבלו בין הבדיקות של שניהם, הסיבה שהעלתי את הסרטון היא בידוק בגלל שהבדיקה הזו היא המדויקת.

לא, לדעתי פשוט בלבלו בין הבדיקות של שניהם, הסיבה שהעלתי את הסרטון היא בידוק בגלל שהבדיקה הזו היא המדויקת.
לא יודע, אולי אני לא מבין גדול אבל ראיתי אנשים 15-16 אחוז שומן והאיש ב11:15 לא יורד מ18 לדעתי.

קח בחשבון שלחלקם מסת שריר גבוהה\נמוכה וזה משפיע על חישוב האחוזים
מסת שריר גבוהה או נמוכה זה לא משנה.
זה היה משנה אם היו מדברים פה על אחוזים זהים כמו 15% אבל משקל גוף שונה, אז המסת שריר יכולה להשפיע בצורה ניכרת על המראה.
הם לוקחים פה מקרים שבהם יש משקל דומה (נאמר בהתחלה) אך אחוזי שומן שונים.
לכן מסת השריר על הגוף של כל אחד מהאנשים בכל קטגוריה לא כלכך משנה כי המשקל שלהם דומה, ואז אפשר להסתכל כמו שצריך על אחוז השומן.

מסת שריר גבוהה או נמוכה זה לא משנה.
זה מאוד משנה, אנחנו מדברים פה על אחוז מסת השומן אל מול מסת השריר הרזה.
אם אתה נמצא ב 15% שומן ויצא שעלית בכ 5 ק"ג מסת שריר רזה - היחס משתנה ואתה יורד באחוזי השומן.

זה מאוד משנה, אנחנו מדברים פה על אחוז מסת השומן אל מול מסת השריר הרזה.
אם אתה נמצא ב 15% שומן ויצא שעלית בכ 5 ק"ג מסת שריר רזה - היחס משתנה ואתה יורד באחוזי השומן.
אבל הם לא מראים פה תהליכים...
הם מראים מצב קיים של אנשים. אין צורך להסביר לי את זה בכל זאת למדתי בכיתה ח' יחסים.

שמתי לב שבדרך כלל בהערכות אחוז השומן בפורומים מגזימים למעלה. אני חושב שזה בגלל שהנוסחאות של הקאליפר והטניטה לא מותאמות לאחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוהה אז הן לרוב מגזימות עם הערכת אחוז השומן למעלה ואנשים רגילים לכך.

לגבי הרזים שהיה להם אחוז שומן גבוה, יש אנשים שיש להם הרבה שומן ויסקראלי בין האיברים הפנימיים. אנשים כאלה גם אם הם נראים רזים הם ממש בצרות מבחינה בריאותית.

שמתי לב שבדרך כלל בהערכות אחוז השומן בפורומים מגזימים למעלה. אני חושב שזה בגלל שהנוסחאות של הקאליפר והטניטה לא מותאמות לאחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוהה אז הן לרוב מגזימות עם הערכת אחוז השומן למעלה ואנשים רגילים לכך.

לגבי הרזים שהיה להם אחוז שומן גבוה, יש אנשים שיש להם הרבה שומן ויסקראלי בין האיברים הפנימיים. אנשים כאלה גם אם הם נראים רזים הם ממש בצרות מבחינה בריאותית.
בנוסף אנשים עם אותו אחוז שומן יכולים להראות שונה לגמרי מבחינה אסטתית.
מישהו במשקל 100 קילו על 15% שומן ייראה חטוב למדי ואז ההערכה תהיה פחות מ 15 אבל במשקל 60 קילו ו 15% שומן ייראה סקיני פאט והערכה תהיה גבוהה יותר.
ויש גם שונות בהתאם למבנה הגוף (נטייה לכרס או לא), פיזור מסה בין חלק גוף עליון לתחתון
וזה עוד לפני הטעיות בגלל זוית צילום, תאורה וכדומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית