עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשוב שתירגע מהמצב, זה קורה.זה מטמטם אותי אני מרגיש שאני תמיד עייף... תוספי הרגעה עוזרים? אני ינסה...
מלטונין צריך מרשם?
חשוב שתירגע מהמצב, זה קורה.
אתה לא הראשון שבמהלך הסייקל הרגלי השינה משתנים פתאום - בין אם לטובה או לרעה.
שימוש בחומרים, ובכלל טסטוסטרון בכמות מאוד גבוהה למול הייצור הטבעי של הגוף, עשוי להביא עימו תופעות לוואי בדמות קשיים בהירדמות, שנת לילה לא סדירה ומלאה וכדומה.
ראשית, תתסף באבץ ומגנזיום, כדרך קבע, לפני השינה. ללא קשר לשימוש בחומרים, זה מאוד חשוב.
שנית, נסה לקחת לתקופה קצרה סליפ אייד (סוג של אנטי-היסטמין). המלצה שניה שלי היא לנסות נרבן. האחרון עזר לי בתקופות של בעיות שינה ולחץ (עוד לפני תחילת שימוש בחומרים). אתה אמור להרגיש הקלה ושיפור בשינה. ברגע שהשינה מסתדרת, הפסק עם הסליפ אייד/נרבן, ותראה כיצד הגוף מתמודד עם חזרה לשגרה.
גם לאדם שלא מתאמן, ובעיקר לכזה שכן, תיסוף באבץ ומגנזיום עוזר לאין שיעור בהתאוששות על ידי מנגנונים שונים.למה כלכך חשוב אבץ ומגנזיום לפני השבע כדרך קבע?
קח בחשבון, שיש אנשים שמגנזיום עושה להם סיוטי לילה.. כמוני..גם לאדם שלא מתאמן, ובעיקר לכזה שכן, תיסוף באבץ ומגנזיום עוזר לאין שיעור בהתאוששות על ידי מנגנונים שונים.
השינה הופכת עמוקה יותר. סיוטים כבר קשורים לתת מודע. אצלי החלומות הזויים יותר מאי פעם מאז שאני מתסף במגנזיום ואבץ. אבל לא סיוטים...קח בחשבון, שיש אנשים שמגנזיום עושה להם סיוטי לילה.. כמוני..
בדיוק הכוונה שלי... ואז השינה לא איכותית..השינה הופכת עמוקה יותר. סיוטים כבר קשורים לתת מודע. אצלי החלומות הזויים יותר מאי פעם מאז שאני מתסף במגנזיום ואבץ. אבל לא סיוטים...
אולי נפתח פוסט חלומות הזויים ותינתן עדיפות למי שעל טרן?😱🤯השינה הופכת עמוקה יותר. סיוטים כבר קשורים לתת מודע. אצלי החלומות הזויים יותר מאי פעם מאז שאני מתסף במגנזיום ואבץ. אבל לא סיוטים...
אתה יכול בע!ף ט1פיק...אולי נפתח פוסט חלומות הזויים ותינתן עדיפות למי שעל טרן?😱🤯
רציני?קח בחשבון, שיש אנשים שמגנזיום עושה להם סיוטי לילה.. כמוני..
מגנזיום לא גורם לסיוטים.רציני?