עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לך גם גבר .. ואם אשלב בין שניהם קלן ואנאבר זה יותר טוב או שזה בזבוז כסף? עדיף רק קלן? הבעיה שאני בלימודים העניין עם הרעידות מטריד אותי קצת חלק אומרים תופעות לוואי רק שבוע ראשוןשלום נרגילה (Hookah)
אנאבר הוא לא שורף שומן. הוא סטרואיד לכל דבר ועניין (מקווה שאתה מבין מה זה אומר). מעבר לכך, שימוש נטו באנאבר לא יהיה יעיל ועדיף, כמובן, להשתמד בטסטוסטרון במקביל.
לעומת זאת, קלן אינו סטרואיד, וככזה, אינו דורש שימוש בסטרואידים במקביל. פרוטוקול שימוש בקלן מצוי בנעוץ.
מה שחשוב כמובן זו תזונה נכונה ואימונים נכונים, בלי קשר למה שהוחלט.
תוצאות טובות זה עניין יחסי - כל עוד תעשה הכל נכון, אתה תוכל למקסם את התוצאות ברמה האישית
אתה קורא בכלל מה שכותבים לך?!שלום לך גם גבר .. ואם אשלב בין שניהם קלן ואנאבר זה יותר טוב או שזה בזבוז כסף? עדיף רק קלן? הבעיה שאני בלימודים העניין עם הרעידות מטריד אותי קצת חלק אומרים תופעות לוואי רק שבוע ראשון
אפדרין נחשב ל"שורן שומן" חלש יותר מקלן.@Daniel Barack
האפדרין יועיל כמו קלן? אם אקח אותו במקום הקלן יחד עם האנאבר
עוד שאלה כמה כדורים צריך בשביל סייקל טוב של אנאבר עצמו?
לגבי האנאבר כמה זמן אמור לקחת ? לפי משקל שלי יוצא 7 כדורים ליום והחרא הזה לא זול בכלל הרפואיאפדרין נחשב ל"שורן שומן" חלש יותר מקלן.
יש 2 בעיות מרכזית עם אפדרין:
1. יקר בארצנו הקטנה (כמובן ולא אציין מחיר).
2. לא חוקי וכלול בפקודת הסמים האסורים. אם תיתפס בעת שימוש בו (או לאחר השימוש - באם תהיינה שאריות) - אתה עלול להסתבך.
מינון יעיל של אנאבר יהיה 0.8-0.9 מ"ג לכל קילו משקל גוף. אדם השוקל 100 ק"ג יצטרך לקחת כ-80 עד 90 מ"ג אנאבר בכדי לקבל אפקט הולם
בין 6 ל8 שבעות. אין אנאבר רפואי.לגבי האנאבר כמה זמן אמור לקחת ? לפי משקל שלי יוצא 7 כדורים ליום והחרא הזה לא זול בכלל הרפואי