עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל סייקל לא מתוכנן טוב מבחינת מינונים , בולדנון תעלה ל 800 מג ולא 400מג כמו שתיכננו לך . אני בכלל הייתי ממליץ לך להחליף את הבולדנון בטרן או בדקה קצר .רציתי לדעת האם זה סייקל חיטוב שהוא טוב ושגם יעלה אותי בשריר במקביל.
שני זריקות בשבוע: כל זריקה היא 1 מיל של סוסטנון ו1 מיל של בולדנון כל זה פעמיים בשבוע.
בנוסף לזה אני מוסיף לזה כדורים של קלן.
אתה ממליץ לאדם שאתה לא מכיר את היסטוריית הסייקלים שלו, בנוסף הוא מציג את המינונים במ"ל ולא במ"ג וגם לא רשם שום מילה על pct או hcg לקפוץ לטרן?קודם כל סייקל לא מתוכנן טוב מבחינת מינונים , בולדנון תעלה ל 800 מג ולא 400מג כמו שתיכננו לך . אני בכלל הייתי ממליץ לך להחליף את הבולדנון בטרן או בדקה קצר .
הוא לא רשם שזה סייקל 1 אלא סייקל חיטוב , לא חושב שכדאי לו לקחת בולדנון כי הוא התאכזב ולא יראה כל כך הרבה תוצאות מבולד , מי שמקצועי ייסתפק בטסט אנטט ובולדנון מה גם שצריך להריץ אותו 16 שבועות , אם זה לא סייקל ראשון שלו יכול לעשות טרן אבל במינון ממש נמוך 50מג יום כן יום לא , יש גם אלטרנטיבות אחרות כמו דקה קצר או וויניאתה ממליץ לאדם שאתה לא מכיר את היסטוריית הסייקלים שלו, בנוסף הוא מציג את המינונים במ"ל ולא במ"ג וגם לא רשם שום מילה על pct או hcg לקפוץ לטרן?
הפוטנציאל ש"משהו" שיעלה אותך בשריר ויוריד שומן - גם בסייקל - אפסירציתי לדעת האם זה סייקל חיטוב שהוא טוב ושגם יעלה אותי בשריר במקביל.
שני זריקות בשבוע: כל זריקה היא 1 מיל של סוסטנון ו1 מיל של בולדנון כל זה פעמיים בשבוע.
בנוסף לזה אני מוסיף לזה כדורים של קלן.