הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עזרה בבחירת סייקל

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום לכולם אני חרשתי על הפורום על מאמרים ועל מליון אתרים לגבי חומרים מעוניין להתחיל סייקל השאלה היא איזה אתם ממליצים?
קניתי דיאנבול לפני כחודש 200 כדור שלא היו בשימוש אחרי שאמרתם לי שאני עושה טעות לגבי אוראלי בלבד עכשיו אני רוצה להתחיל סייקל של טסט אנטט עם הדיאנבול 30 מג ביום שכבר רכשתי ולא רוצה לזרוק אותם עם PCT מסודר וHCG הכל לפי הספר
כמה בערך העלה בסייקל כזה? העם זה סייקל מומלץ ? והעם אפשר המלצה לסייקל חיטוב לאחר הסייקל הזה {ברור שעם הפסקה של לפחות 3 חודש בין הסייקלים}. שוקל 87 גובה 1.9 עוד שאלה יכול להיות שבסיום הסייקל הטסט טוטאל שלי לא יחזור למצבו הקודם כי הוא יחסית נמוך לגילי 10.8N\mol גיל 20 כי אני מרגיש על שהוא על הגבול ומפחד לעשות טעות .רקע כללי בריא .

באם מדובר בסייקל ראשון שלך, אזי יש לבצע הכל "לפי הספר".
קרא שוב כאן:
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

בגדול, ניתן לשלב אוראלי לסייקל ראשון, אך זו אינה המלצה גורפת.

באם תבחר לשלב, דווקא דיבול היא ההמלצה הפחות המועדפת עלי, בשל הנטייה שלו לארומטיזציה גבוהה (המרה לאסטרוגן ביתר קלות), ולהובלה לתופעות לוואי, שלא כל משתמש מתחיל מכיר וידע איך להגיב ולהתנהל עימן. בנוסף, הוא די מכביד על הכבד, ועשוי לגרום לצרבות/בחילות/כאבי ראש/עייפות, ויש לדעת כיצד להתמודד עימן מראש (ולא לייחס להן פירוש אחר ממה שהן באמת).

על כל זאת, אני ממליץ לבצע סייקל ראשון עם טסט אנתת בלבד, במינון התחלתי וסביר של 500mg בלבד לשבוע (מחוקת ל-2 זריקות כמובן, 250mg כל אחת).

באם תתעקש להשתמש באוראלי, ההמלצה היא לאוראלי יחסית יבש ו"קל" יותר על הגוף. טורינבול/אפיסטן/מתיל-סטנבולון עשויים להתאים בהחלט.

מעבר לכך, מאוד חשוב לתכנן ולהבין את יתר שלבי הסייקל, לרבות: שימוש בפרגניל (HCG), ביצוע PCT, התאמת תפריט תזונה ואימונים.
לא ניתן לנבא מראש כמה תעלה - אך ניתן לקבוע כי תעלה, כמובן, גם במאסת נוזלים, מאסת שומן ושריר.
ככל שתצבור יותר שריר ופחות שומן, כך עדיף. זה תלוי בתכנון וביצוע המפורט של כלל שלבי הסייקל שציינתי בתחילת הפסקה.

לגבי סייקל חיטוב - יש עוד זמן, ולא חושב שכבר בשלב זה אתה אמור להתעסק בכך (שלא "יפריע" לך מנטאלית).

בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית