סרטון כשל בסקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
נכשלתי היום ב105 לשלישייה כבר בחזרה השנייה למרות שכבר הצלחתי לעשות את זה ביום ראשון.
היה כשל רציני בטכניקה ועכשיו אני בטוח עושה ריסט ומנסה לתקן.
@OFEKHA001 רצית לראות מה קורה במשקלים כבדים.
בעיקרון בסט הזה הטכניקה הייתה גרועה מהרגיל וזאת הסיבה שנכשלתי,עד עכשיו הטכניקה הייתה רעה אבל הצלחתי לסיים את הסטים.

חמישייה עם 90

כשל עם 105

הראשונה הייתה טובה לדעתי והשנייה כבר אתה יודע שלא
אז פשוט תזכור להרים חזה חזק
כמה זמן אתה כבר תקוע על 100קג?

• פותח/ת השרשור
הראשונה הייתה טובה לדעתי והשנייה כבר אתה יודע שלא
אז פשוט תזכור להרים חזה חזק
כמה זמן אתה כבר תקוע על 100קג?
לא ממש נתקעתי,התקדמתי ברצף בחודש האחרון מ70 ל105 ועכשיו נכשלתי.
הבעיה זה לא לזכור להרים חזה אני פשוט לא מצליח.

לדעתי אתה לוקח מספיק אויר. לא נראה שאתה מכווץ. יכול להיות שחגורה תעזור.
דווקא בכשל רואים את הבעיה אתה מתרומם עם התחת לפני הרגליים. התחת מוביל את התנועה לא מייצר אותה
גם ב 90, התנועה לא ׳זורמת׳ נראה שאתה מתקפל למטה ואז מתיישר וזה כנראה קשור ללקיחת אויר, הרמת חזה ושמירה על הכיווץ
תשקול לקחת אימון אישי, אפילו אימון אחד יעזור לך

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה לוקח מספיק אויר. לא נראה שאתה מכווץ. יכול להיות שחגורה תעזור.
דווקא בכשל רואים את הבעיה אתה מתרומם עם התחת לפני הרגליים. התחת מוביל את התנועה לא מייצר אותה
גם ב 90, התנועה לא ׳זורמת׳ נראה שאתה מתקפל למטה ואז מתיישר וזה כנראה קשור ללקיחת אויר, הרמת חזה ושמירה על הכיווץ
תשקול לקחת אימון אישי, אפילו אימון אחד יעזור לך
אני לוקח הרבה אוויר לפני כל חזרה ומכווץ את הבטן.
הייתי הולך ממזמן לכמה אימונים אישיים אם זה היה תלוי בי.

אני לוקח הרבה אוויר לפני כל חזרה ומכווץ את הבטן.
הייתי הולך ממזמן לכמה אימונים אישיים אם זה היה תלוי בי.
יש לסרטוני טכניקה מגבלות.
אני לא יודע מה מגביל אותך לקחת אימון אישי. אבל בטווח של שעתיים נסיעה באוטובוס בטוח יש מישהו

אתה בן 16, לא? אתה יכול לעבוד בגיל הזה לדעתי תחפש עבודה ותעבוד בה גם אם זה איזה פעם או פעמיים בשבוע ככה יהיה לך כסף משלך

• פותח/ת השרשור
אתה בן 16, לא? אתה יכול לעבוד בגיל הזה לדעתי תחפש עבודה ותעבוד בה גם אם זה איזה פעם או פעמיים בשבוע ככה יהיה לך כסף משלך
אני לא רוצה ממש להכנס לזה כי זה לא הנושא של האשכול,אבל בקצרה-הבעיה היא לא הכסף אלא העובדה שהם פשוט אנטי לכל התחום הזה של הליפטינג אין לי מושג למה. יש מצב שאצליח לעשות אימון אישי אחד פשוט בלי שהם ידעו.

אני לא רוצה ממש להכנס לזה כי זה לא הנושא של האשכול,אבל בקצרה-הבעיה היא לא הכסף אלא העובדה שהם פשוט אנטי לכל התחום הזה של הליפטינג אין לי מושג למה. יש מצב שאצליח לעשות אימון אישי אחד פשוט בלי שהם ידעו.
הבנתי.
אותו דבר גם אמא שלי (אבא שלי להפך דווקא מעודד אותי), אני פשוט לא רב איתה וסיכמתי איתה שכל חודש היא תביא לי סכום מסויים של כסף, ושלא תתערב לי במה אני קונה או עושה עם זה.
מציע לך לנסות לעשות משהו כזה

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
אותו דבר גם אמא שלי (אבא שלי להפך דווקא מעודד אותי), אני פשוט לא רב איתה וסיכמתי איתה שכל חודש היא תביא לי סכום מסויים של כסף, ושלא תתערב לי במה אני קונה או עושה עם זה.
מציע לך לנסות לעשות משהו כזה
לא ילך,הם פעם גילו שקניתי אבקת חלבון מחבר והתייחסו לזה כאילו החבאתי סמים.

לא ילך,הם פעם גילו שקניתי אבקת חלבון מחבר והתייחסו לזה כאילו החבאתי סמים.
אני למשל ניסיתי הרבה פעמים לשכנע את אמא שלי ולשאול אותה למה היא כל כך אנטי למשהו שאני אוהב ונהנה ממנו ומשקיע בו,
והיא פשוט התעלמה או שהביא תשובה מפגרת חסרת הגיון וכששאלתי אותה מה הכוונה או מה ההגיון היא לא ענתה..
אז פשוט קבעתי איתה את ההסכם הזה וזהו

בסרטון של ה-95 יש שני דברים שקופצים לעין.
הראשון זה תנועה לא מבוטלת של המוט גם במישור האופקי וגם קדימה-אחורה. צד שמאל של המוט זז קדימה וימין זז אחורה, אחר כך מתחלפים, המוט זז קדימה בירידה ואחורה בעליה - בקיצור, שמח. כמו ש- @hanan אמר, תקפיד על אוויר ועל חזה מוחזק ותוודא שהמוט לא רוקד לך.
השני זה but wink. הגב התחתון לא מכווץ בתחתית ומתעגל פנימה. גם בכשל היתה התעגלות, יצאת ממנה בהיפ דרייב מוגזם והגעת לגוד מורנינג שסיים לך את הסט.
אתה צריך להקפיד על תנועה נשלטת של המוט ועל גב תחתון מכווץ כבר במשקלים קלים יותר. תעזוב כרגע את ה-105 קילו.

• פותח/ת השרשור
בסרטון של ה-95 יש שני דברים שקופצים לעין.
הראשון זה תנועה לא מבוטלת של המוט גם במישור האופקי וגם קדימה-אחורה. צד שמאל של המוט זז קדימה וימין זז אחורה, אחר כך מתחלפים, המוט זז קדימה בירידה ואחורה בעליה - בקיצור, שמח. כמו ש- @hanan אמר, תקפיד על אוויר ועל חזה מוחזק ותוודא שהמוט לא רוקד לך.
השני זה but wink. הגב התחתון לא מכווץ בתחתית ומתעגל פנימה. גם בכשל היתה התעגלות, יצאת ממנה בהיפ דרייב מוגזם והגעת לגוד מורנינג שסיים לך את הסט.
אתה צריך להקפיד על תנועה נשלטת של המוט ועל גב תחתון מכווץ כבר במשקלים קלים יותר. תעזוב כרגע את ה-105 קילו.
אני עושה ריסט אז אני בטוח עוזב את ה105.
עכשיו כשאני אעבוד עם משקלים קצת יותר קלים,כדאי לי להתאמן על לרדת לאט כדי לתקן את התנועה של המוט תוך כדי הסט?
חנן המליץ לי גם על חגורה,אתה מסכים עם זה?

יש לא מעט בעיות בטכניקה אבל לדעתי הכל נובע מהאגן דווקא, משהו שאף אחד לא ממש עלה עליו. אתה צריך לפתוח יותר ברכיים החוצה, מה שיגביל את הגלישה שלהם קדימה שמובילה לגב לקרוס גם כן. אני לא אוהב על הדרך במקרה שלך את הדגשי ריפטו (מבט למטה, מרפקים למעלה) אבל זאת לא הבעיה האמיתית.

• פותח/ת השרשור
יש לא מעט בעיות בטכניקה אבל לדעתי הכל נובע מהאגן דווקא, משהו שאף אחד לא ממש עלה עליו. אתה צריך לפתוח יותר ברכיים החוצה, מה שיגביל את הגלישה שלהם קדימה שמובילה לגב לקרוס גם כן. אני לא אוהב על הדרך במקרה שלך את הדגשי ריפטו (מבט למטה, מרפקים למעלה) אבל זאת לא הבעיה האמיתית.
אז אתה אומר שהבעיה העיקרית שלי זה שהברכיים קורסות פנימה?

השני זה but wink. הגב התחתון לא מכווץ בתחתית ומתעגל פנימה.
מצטער שאני נדחף פה אבל יש לי שאלה
סטיץ ישלך טיפים איך להיפטר מהbutwink? גם לי יש ואני פשוט לא מצליח להישאר מכווץ בתחתית
תודה מראש

מצטער שאני נדחף פה אבל יש לי שאלה
סטיץ ישלך טיפים איך להיפטר מהbutwink? גם לי יש ואני פשוט לא מצליח להישאר מכווץ בתחתית
תודה מראש
אין פה יותר מדי דברים, אתה צריך גמישות (דיי בסיסית) בהאמסטרינגס, להקפיד על כיווץ הגב התחתון בתחתית הסקוואט, ולהקפיד לשלוח ברכיים חזק החוצה כדי שלא יפריעו לטורסו לרדת.
אם יש גמישות והברכיים יוצאות ועדיין אתה לא מצליח לכווץ, תנסה לעשות קצת היפר אקסטנשן במכשיר ובשכיבה על הבטן, כדי להפעיל ולהרגיש את הזוקפים המותניים, ולדעת מה לכווץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית