ייעוץ וויניסטרול

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
כרגע בפיסיטי מהסייקל מסה הקודם.
מתכנן בפברואר סייקל חיטוב של טרן וטסט קצרים וקלן.
הרעיון הוא גם להוסיף בשבועות האחרונים (נגיד 6-10) וויניסטרול, בשביל למצק יותר ולהגיע למראה קשיח יותר לאחר שאני ארד באחוזי שומן.

אין נסיון עם וויניסטרול ולכן אני צריך:
•שמות של בראנדים עם וויני טוב
•מינון אידיאלי לשימוש ראשוני

תודה למי שיעזור

מינון 50 מיליגרם אני מניח שאתה מדבר על אוראלי
התנסתי בבלקן ואלפא פארמה היו מצויינים לדעתי
אלפה פארמה המקורי שווה כל שקל!! גם עם בלקן מקורי לא אמורות להיות בעיות..
חבר הולך לבצע סייקל חיטוב בעוד חודש עם אסיה פארמה אם תרצה אעדכן אותך לגבי איכות הויני שלהם
באופן אישי לא מכיר ולא התנסיתי בויני..זה לא חומר שמעניין אותי
אבל וויני כמו סספנשן זה לא שמנים..אלה חומרים שאם לא תקנה מחברה איכותית אתה עשוי לסבול מאוד

נערך לאחרונה:
כרגע בפיסיטי מהסייקל מסה הקודם.
מתכנן בפברואר סייקל חיטוב של טרן וטסט קצרים וקלן.
הרעיון הוא גם להוסיף בשבועות האחרונים (נגיד 6-10) וויניסטרול, בשביל למצק יותר ולהגיע למראה קשיח יותר לאחר שאני ארד באחוזי שומן.

אין נסיון עם וויניסטרול ולכן אני צריך:
•שמות של בראנדים עם וויני טוב
•מינון אידיאלי לשימוש ראשוני

תודה למי שיעזור
וינסטרול יכול בהחלט לעזור בתור סיומת לסייקל חיטוב.
יעזור ויתן מראה טיפה יבש יותר, מוצק ו-ורידי.
מינון הוא 50mg/ed (לאנשים מעל 100kg, ניתן להעלות מעט את המינון) וכדאי להריץ לא יותר מ-6 שבועות.
יש מידע נרחב בפורום על וינסטרול - תתחיל לחפש, ורכוש ידע באופן עצמאי.

מה המינונים ומשך השיומש ביתר החומרים לסייקל?

נ.ב
חשוב מאוד, לאור הסייקל הקודם שלך, וכפי שהערתי, להיסגר מראש על כלל החומרים לסייקל: האנאבוליים והתומכים (פרגניל, PCT) מראש. כמו כן חשוב לדעת בכל שלב ושלב מה וכמה נלקח מכל דבר. סייקל "שכונתי" מועד פורענות

• פותח/ת השרשור
וינסטרול יכול בהחלט לעזור בתור סיומת לסייקל חיטוב.
יעזור ויתן מראה טיפה יבש יותר, מוצק ו-ורידי.
מינון הוא 50mg/ed (לאנשים מעל 100kg, ניתן להעלות מעט את המינון) וכדאי להריץ לא יותר מ-6 שבועות.
יש מידע נרחב בפורום על וינסטרול - תתחיל לחפש, ורכוש ידע באופן עצמאי.

מה המינונים ומשך השיומש ביתר החומרים לסייקל?

נ.ב
חשוב מאוד, לאור הסייקל הקודם שלך, וכפי שהערתי, להיסגר מראש על כלל החומרים לסייקל: האנאבוליים והתומכים (פרגניל, PCT) מראש. כמו כן חשוב לדעת בכל שלב ושלב מה וכמה נלקח מכל דבר. סייקל "שכונתי" מועד פורענות
תודה על התשובה.
מינון טסט יהיה 150 מ״ג ומינון טרן יהיה 100 מ״ג. הזרקות EOD.
כמובן שבסייקל הנוכחי אסגר על הכל לפני תחילתו.
חשוב לציין שהפעם החומרים שאקח יהיו ברמה הרבה יותר גבוהה מבסייקל הקודם (אלפא פארמה כנראה).
מתלבט עדיין אם לזרוק גם מסטרון פנימה, אולי במקום הוויניסטרול. חבר אמר שטרן ומסטרון עובדים מאוד טוב ביחד. מה דעתך?
שבת שלום..

תודה על התשובה.
מינון טסט יהיה 150 מ״ג ומינון טרן יהיה 100 מ״ג. הזרקות EOD.
כמובן שבסייקל הנוכחי אסגר על הכל לפני תחילתו.
חשוב לציין שהפעם החומרים שאקח יהיו ברמה הרבה יותר גבוהה מבסייקל הקודם (אלפא פארמה כנראה).
מתלבט עדיין אם לזרוק גם מסטרון פנימה, אולי במקום הוויניסטרול. חבר אמר שטרן ומסטרון עובדים מאוד טוב ביחד. מה דעתך?
שבת שלום..
הסייקל שציינתי בנוכחותו המקורית בהחלט יעשה את העבודה (טסט, טרן, וינסטרול, קלן)
אפשר להוסיף מסטרון, אפשר להחליף אותו במקום הוינסטרול. השאלה מה הערך המוסף?
לדעתי, אם אתה באחוז שומן נמוך ומתכנן להגיע לאחוז שומן חד-ספרתי, כדאי להכניס מאסטרון במקום וינסטרול (לא שמאסטרון "לא עובד" בכל אחוז שומן אחר - הוא טוב בפני עצמו עם יתר התכונות החיוביות שלו במאסה או חיטוב). כי דווקא באחוז שומן נמוך תהנה מתוצאות ויזואליות טובות יותר איתו, מאשר עם הוינסטרול. אחרת, תדבוק ותשאר עם הוינסטרול.

• פותח/ת השרשור
הסייקל שציינתי בנוכחותו המקורית בהחלט יעשה את העבודה (טסט, טרן, וינסטרול, קלן)
אפשר להוסיף מסטרון, אפשר להחליף אותו במקום הוינסטרול. השאלה מה הערך המוסף?
לדעתי, אם אתה באחוז שומן נמוך ומתכנן להגיע לאחוז שומן חד-ספרתי, כדאי להכניס מאסטרון במקום וינסטרול (לא שמאסטרון "לא עובד" בכל אחוז שומן אחר - הוא טוב בפני עצמו עם יתר התכונות החיוביות שלו במאסה או חיטוב). כי דווקא באחוז שומן נמוך תהנה מתוצאות ויזואליות טובות יותר איתו, מאשר עם הוינסטרול. אחרת, תדבוק ותשאר עם הוינסטרול.
אם הבנתי, אתה אומר בעצם שווינסטרול יהיה עדיף לאחוז שומן גבוה יחסית והמסטרון יתאים יותר באחוז שומן נמוך?
הוויניסטרול אני קצת חושש להשתמש בו בגלל ששילבתי אוראלי גם בסייקל מסה הנוכחי.
2 סייקלים ברצף עם אוראלי יעמיס יותר מדי, לא?

אם הבנתי, אתה אומר בעצם שווינסטרול יהיה עדיף לאחוז שומן גבוה יחסית והמסטרון יתאים יותר באחוז שומן נמוך?
הוויניסטרול אני קצת חושש להשתמש בו בגלל ששילבתי אוראלי גם בסייקל מסה הנוכחי.
2 סייקלים ברצף עם אוראלי יעמיס יותר מדי, לא?
לא הבנת נכון.
גם וינסטרול וגם מאסטרון יתאימו לכל תהליך וכל אחוז שומן.
המכאניקה שלהם לא משתנה בהתאם להרכב הגוף.
כל מה שאני אומר, שאספקטים ואפקטים ספציפיים של כל אחד מהחומרים, יבואו לידי ביטוי בהינתן הרכב גוף אחר.
יהיה הגיוני יותר לקחת ויסטרול בחיטוב ולא במאסה. למאסה יש אוראליים עוצמתיים וחזקים יותר, והמה גם שיעילים יותר בצבירת מאסה וכוח.
מאסטרון ניתן לקחת לכל תהליך, אך בחיטוב, ובעיקר ככל שאחוז השומן יהיה נמוך יותר, יהיה ניתן לראות ממנו אספקטים ויזואלים נאים (קשיחות, וסקוליות).
מאסטרון כשלעצמו הוא סטרואיד נפלא לכל תהליך, זה לא סותר את העובדה שבחיטוב הוא בא לידי ביטוי באספקטים נוספים.

עלייך לבצע בדיקות דם מקיפות, ובין היתר לתפקודי כבד, בכדי לדעת האם, לקראת תחילת הסייקל, יהיה לך כדאי להכניס ויסטרול בהמשכו.
באם תפקודי הכבד יהיו גבוהים, אז כך או כך תהיה עדיפות למסטרון.
באם לאו, ואינך מתכנן להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך ואינך מחפש את המראה הקשיח והורידי ביותר (זה לא אומר שבחיטוב כזה או אחר לא תשיג אותו), אזי דבוק בוינסטרול.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת נכון.
גם וינסטרול וגם מאסטרון יתאימו לכל תהליך וכל אחוז שומן.
המכאניקה שלהם לא משתנה בהתאם להרכב הגוף.
כל מה שאני אומר, שאספקטים ואפקטים ספציפיים של כל אחד מהחומרים, יבואו לידי ביטוי בהינתן הרכב גוף אחר.
יהיה הגיוני יותר לקחת ויסטרול בחיטוב ולא במאסה. למאסה יש אוראליים עוצמתיים וחזקים יותר, והמה גם שיעילים יותר בצבירת מאסה וכוח.
מאסטרון ניתן לקחת לכל תהליך, אך בחיטוב, ובעיקר ככל שאחוז השומן יהיה נמוך יותר, יהיה ניתן לראות ממנו אספקטים ויזואלים נאים (קשיחות, וסקוליות).
מאסטרון כשלעצמו הוא סטרואיד נפלא לכל תהליך, זה לא סותר את העובדה שבחיטוב הוא בא לידי ביטוי באספקטים נוספים.

עלייך לבצע בדיקות דם מקיפות, ובין היתר לתפקודי כבד, בכדי לדעת האם, לקראת תחילת הסייקל, יהיה לך כדאי להכניס ויסטרול בהמשכו.
באם תפקודי הכבד יהיו גבוהים, אז כך או כך תהיה עדיפות למסטרון.
באם לאו, ואינך מתכנן להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך ואינך מחפש את המראה הקשיח והורידי ביותר (זה לא אומר שבחיטוב כזה או אחר לא תשיג אותו), אזי דבוק בוינסטרול.
אם אשלב מאסטרון, מינון של 100 מ״ג כל יום אחר מספיק? תודה

• פותח/ת השרשור
הסייקל מתוכנן להתחיל כשלושה וחצי שבועות לאחר סוף הפיסיטי..
כרגע אני חושב על מבנה כזה:
טסט פרופ 150 מ״ג EOD , שבוע 1-8
טרן אצטט 100 מ״ג EOD, שבוע 1-8
וויניסטרול 50 מ״ג ED, שבוע 1-5
מסטרון 100 מ״ג EOD, שבוע 4-8
קלן שבוע 3-8
הרעיון הוא לשלב את המסטרון משבוע 4 לאחר שאני ארד לאחוז שומן 12 בערך..
ירידה מ18-19 אחוז שומן ל-9 או 10 אחוז שומן הגיונית לסייקל כזה? דיאטה תיהיה פי 3 חלבון, 0.8 שומן כל השאר פחמימה.. קלוריות יקוצצו רק מהפחמימה ככל שהאחוז שומן יירד. הורדת חלבון ושומן תהיה בהתאם לירידה במשקל.
תודה למי שיענה, שבוע טוב

אתה יורד במשקל עקב משחק בפחמימות במקרה שלך אתה מוריד אותם. כמות חלבון נשארת קבוע לאורך כל הסייקל. הרי מהחלבון אתה בונה שריר

• פותח/ת השרשור
אתה יורד במשקל עקב משחק בפחמימות במקרה שלך אתה מוריד אותם. כמות חלבון נשארת קבוע לאורך כל הסייקל. הרי מהחלבון אתה בונה שריר
אבל אתה מתחטב, אתה לא בונה שריר.
ככל שיורדים במשקל המאזן הקלורי שלך משתנה, צריך לעקוב ולהתאים את הערכים של השומן חלבון בהתאם.

בחיטוב שבו מעורבים כל כך הרבה חומרים אתה גם רוצה לשמור על מסת שריר, אם היא קיימת. בלי זה , התהליך נקרא להרזות .

• פותח/ת השרשור
בחיטוב שבו מעורבים כל כך הרבה חומרים אתה גם רוצה לשמור על מסת שריר, אם היא קיימת. בלי זה , התהליך נקרא להרזות .
נכון אני מסכים איתך, אפשר גם להעלות מסה בסייקל כזה.
היחס של החלבון ושל השומן צריך להשתנות לפי משקל הגוף, אם אתחיל במשקל של 100 ק״ג ותוך שבועיים ירדו הנוזלים, למשל 10 ק״ג (סתם זרקתי מספר). לא הגיוני שכמות החלבון והשומן תשאר אותו הדבר כמו שהייתה במשקל של 100 ק״ג.
בדיוק כמו שבסייקל מסה כאשר עולים במשקל מעלים ערכים פה זה אותו הדבר רק הפוך.

אולי לא הבנתי אותך בהתחלה. אתה מתכוון להישאר על פי 3 גרם חלבון לקילו, ורק לעדכן כמות לפי הורדה במשק? אם כן, אז הבנתי אותך לא נכון.

הסייקל מתוכנן להתחיל כשלושה וחצי שבועות לאחר סוף הפיסיטי..
כרגע אני חושב על מבנה כזה:
טסט פרופ 150 מ״ג EOD , שבוע 1-8
טרן אצטט 100 מ״ג EOD, שבוע 1-8
וויניסטרול 50 מ״ג ED, שבוע 1-5
מסטרון 100 מ״ג EOD, שבוע 4-8
קלן שבוע 3-8
הרעיון הוא לשלב את המסטרון משבוע 4 לאחר שאני ארד לאחוז שומן 12 בערך..
ירידה מ18-19 אחוז שומן ל-9 או 10 אחוז שומן הגיונית לסייקל כזה? דיאטה תיהיה פי 3 חלבון, 0.8 שומן כל השאר פחמימה.. קלוריות יקוצצו רק מהפחמימה ככל שהאחוז שומן יירד. הורדת חלבון ושומן תהיה בהתאם לירידה במשקל.
תודה למי שיענה, שבוע טוב
לא כדאי להריץ ויני לזמן קצר/מאסטרון לזמן קצר
אתה מנסה להנות מכל העולמות; בפועל אתה לא תהנה מאף אחד מהם.
תחליט:
1. ויני ל-6 שבועות אחרונים של החיטוב
2. מאסטרון לאורך כל הסייקל

דיאטה של חיטוב הייתי מעלה את החלבון ל-3.3-3.5 גרם לכל קילו מ"ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית