אז הסייקל הראשון (מסה) היה טסט אנטט 1-12 שבועות 500EW ו40 מג דיבול בשבועות 7~9 (רק 3 שבועות עקב פשלה בכמות הכדורים)
כמובן פרגניל מהשבוע השני לפי הספר, וPCT גם.
משקל התחלתי 70, כרגע אני בשבוע ה11 (נותר עוד שבוע לסייקל) שוקל 87.
אחוז שומן קשה לי להעריך בגלל הנוזלים אבל משער 18~17, גובה 1.85.
בדיקות דם אני עושה שבוע לאחר סוף הPCT, אולי שבועיים.
כמה שאלות שאשמח למענה ממנוסים פה,
אני מתכנן להכניס קלן עם קטיטו למשך הPCT על מצב נייטרלי (כדי לשמר על איכות האימונים וליעל את הורדת הנוזלים) מה דעתכם? והאם זה ישפיע על בדיקות הדם?
ולשאלה הכי חשובה בעצם..
מה הייתם ממליצים לבצע בסייקל השני? (מסה כמובן)
כרגע אני מתכנן טסט (מברנד אחר, יותר אמין) 500EW ודקה מהיר (npp), לגבי המינון לא סגור על זה עדיין (אשמח לדעתכם בקשר לכמה ואיזה שבועות)
מה אתם חושבים? אולי כיוון אחר לגמרי? אשמח לעוד חוות דעת 😃
**בלי תגובות כמו תנוח יותר אחרי הסייקל חודשיים לא מספיק או חכה עדיין לא ראית את הבדיקות דם איך כבר סייקל שני וכו'.. אשמח פשוט למענה ולדעתכם על התכנון עצמו לסייקל הבא**
תודה רבה רבה לעונים!
@ashasher
@Daniel Barack
@BigOfer
@Tom
@Mike772
@DoctorProp
כמובן פרגניל מהשבוע השני לפי הספר, וPCT גם.
משקל התחלתי 70, כרגע אני בשבוע ה11 (נותר עוד שבוע לסייקל) שוקל 87.
אחוז שומן קשה לי להעריך בגלל הנוזלים אבל משער 18~17, גובה 1.85.
בדיקות דם אני עושה שבוע לאחר סוף הPCT, אולי שבועיים.
כמה שאלות שאשמח למענה ממנוסים פה,
אני מתכנן להכניס קלן עם קטיטו למשך הPCT על מצב נייטרלי (כדי לשמר על איכות האימונים וליעל את הורדת הנוזלים) מה דעתכם? והאם זה ישפיע על בדיקות הדם?
ולשאלה הכי חשובה בעצם..
מה הייתם ממליצים לבצע בסייקל השני? (מסה כמובן)
כרגע אני מתכנן טסט (מברנד אחר, יותר אמין) 500EW ודקה מהיר (npp), לגבי המינון לא סגור על זה עדיין (אשמח לדעתכם בקשר לכמה ואיזה שבועות)
מה אתם חושבים? אולי כיוון אחר לגמרי? אשמח לעוד חוות דעת 😃
**בלי תגובות כמו תנוח יותר אחרי הסייקל חודשיים לא מספיק או חכה עדיין לא ראית את הבדיקות דם איך כבר סייקל שני וכו'.. אשמח פשוט למענה ולדעתכם על התכנון עצמו לסייקל הבא**
תודה רבה רבה לעונים!
@ashasher
@Daniel Barack
@BigOfer
@Tom
@Mike772
@DoctorProp
נערך לאחרונה: