הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקה אחרונה של סייקל ראשון (זקוק לתשובה עד יום רביעי -!- 😃 )

חיין

מושעה
380
137
נק' מוניטין:
212
380
137
ליל"ט.
קצת דחוף מאחר ונשארו יומיים, להלן השאלה:
הרצתי סייקל ראשון (בשעה טובה) שכולל רק טסט רפואי פעמיים בשבוע (ימים א' ו-ה') אמפולה של 250 כל פעם,
ופרגניל החל משבוע 2 ועד הסוף (כמו בספר).
השבוע הזה הוא העשירי והאחרון, (לא מוצא עניין להמשיך ל12 שבועות..)
ויום חמישי זאת הזריקה האחרונה..
הבעיה היא, שיום חמישי אני נוסע לחופשה קצרה של 3 ימים וחוזר במוצ"ש.
ספק אם ייצא לי להתאמן בבית מלון, וגם אם כן, לא יהיה כזה רציני כי זה נופש.

יש טעם לתת שפיץ או לא ?
ובנוסף, האם כדאי להמשיך עם הפרגניל עד לפיסיטי? (בשבועיים הריקים שאחרי הזריקה האחרונה הכוונה)

מודה מראש לכל העונים (כמובן תשובה מנומקת תתקבל בברכה)
🥰

1. כמובן, תן זריקה אחרונה כמתוכנן. אין קשר אם תצליח להתאמן בסופ"ש או לא.
2. פרגניל ממשיכים לקחת גם לאחר תום הזריקה האחרונה לסייקל, וחודלים כשבוע לפני תחילת ה-PCT.

ליל"ט.
קצת דחוף מאחר ונשארו יומיים, להלן השאלה:
הרצתי סייקל ראשון (בשעה טובה) שכולל רק טסט רפואי פעמיים בשבוע (ימים א' ו-ה') אמפולה של 250 כל פעם,
ופרגניל החל משבוע 2 ועד הסוף (כמו בספר).
השבוע הזה הוא העשירי והאחרון, (לא מוצא עניין להמשיך ל12 שבועות..)
ויום חמישי זאת הזריקה האחרונה..
הבעיה היא, שיום חמישי אני נוסע לחופשה קצרה של 3 ימים וחוזר במוצ"ש.
ספק אם ייצא לי להתאמן בבית מלון, וגם אם כן, לא יהיה כזה רציני כי זה נופש.

יש טעם לתת שפיץ או לא ?
ובנוסף, האם כדאי להמשיך עם הפרגניל עד לפיסיטי? (בשבועיים הריקים שאחרי הזריקה האחרונה הכוונה)

מודה מראש לכל העונים (כמובן תשובה מנומקת תתקבל בברכה)
הזריקה האחרונה ממילא תתן את מירב האפקט שלה לקראת היום העשירי שלאחר הזריקה אז מה זה מפריע לך?? תשמור על רצף
תשתדל למצוא את הזמן לפחות לאימון אחד במהלך החופשה..שעה וחצי במכון במלון לא תגזול ממך זמן איכות..אל תהיה עצלן!

איך היה הסייקל? אתה מרוצה מבחינת משקל, מסה וכוח ?
מה לקחת? באייר?

הזריקה האחרונה ממילא תתן את מירב האפקט שלה לקראת היום העשירי שלאחר הזריקה אז מה זה מפריע לך?? תשמור על רצף
תשתדל למצוא את הזמן לפחות לאימון אחד במהלך החופשה..שעה וחצי במכון במלון לא תגזול ממך זמן איכות..אל תהיה עצלן!

איך היה הסייקל? אתה מרוצה מבחינת משקל, מסה וכוח ?
מה לקחת? באייר?
מצטרף
סכם את הסייקל מבחינתך:
1. נתונים התחלתתים (גובה, משקל, א.ש)
2. נתונים סופיים (כנ"ל)
3. התקדמות במשקלי עבודה
4. הרגשה כללית
5. תופעות לוואי
6. מטרות לסייקל הבא (?)?

• פותח/ת השרשור
מצטרף
סכם את הסייקל מבחינתך:
1. נתונים התחלתתים (גובה, משקל, א.ש)
2. נתונים סופיים (כנ"ל)
3. התקדמות במשקלי עבודה
4. הרגשה כללית
5. תופעות לוואי
6. מטרות לסייקל הבא (?)?
כן של באייר. נו נראה אם אצליח כי נוסעים עם הילד :\ נקווה לטוב.
בכל מקרה רציתי לעשות כמו מן עמוד סיכום כזה בסוף 😃
אז התחלתי ב 79ק"ג על 14 א"ש גובה 178.
היום (10 שבועות אחרי) אני מאמין שאחוז השומן עלה אבל באמת בצורה זניחה, אולי 16. לא יותר. המשקל עומד על 87ק"ג. (בערך קילו לשבוע).
משקלי העבודה עלו פלאים (20 ו-30 אחוז עליה!), מה שהספקתי בשנה, עליתי בשבוע שבועיים שזה מדהים. לא ידעתי שיכול להיות לי כח כזה..
הפחד האמיתי שלי (כי אני פחדן) היה שהרגשתי שאני יכול יותר 😃 אבל דאגתי אמרתי אולי יקרה איזהשהו נזק בלתי הפיך, אמרתי נירגע...
ההרגשה הכללית היתה כמו שכתוב בספר, בהתחלה עצבנות, חרמנות, שיער שומני, כל מה שמאפיין טסט.
ולאט לאט זה התמתן, אבל עדיין היה שם. עדיין היו התפרצויות זעם קלות, מצח שמנוני, וימי 👉👌 ללא הפסקה..
הרגשתי בגדול בן 17 שוב 😃 בכל המובנים.
תופעות הלוואי היו לטובתי, איבדתי שיער בכמויות זה כן, אבל לא היה אקנה (אולי חצ'קון אחד שזה גם היה בלי החומר 😃 )
לא היה ג'ינו 🤘. לא שעירות יתר. וקצת התעבה לי הקול, אבל זה סקסי (ככה אומרים) אז תופעות לוואי - הסתדרתי.
הסייקל הבא כמובן יהיה לפחות בעוד 3-4 חודשים. וצריך לחקור ולבדוק מה יהיה הכי פחות רעיל והכי מתאים למאסה נקייה ככה האפשר.
על חיטוב נעבוד בלי זריקות, אולי ניתן חודשיים בקיץ, בשביל הבטן והעיצוב.
בגדול מרוצה, אפילו מאד 👑
והכי מת על התגובות של כל המסביב 👏 רק בשביל זה היה שווה 😇

היום (10 שבועות אחרי) אני מאמין שאחוז השומן עלה אבל באמת בצורה זניחה, אולי 16. לא יותר. המשקל עומד על 87ק"ג. (בערך קילו לשבוע).
משקלי העבודה עלו פלאים (20 ו-30 אחוז עליה!), מה שהספקתי בשנה, עליתי בשבוע שבועיים שזה מדהים. לא ידעתי שיכול להיות לי כח כזה..
הפחד האמיתי שלי (כי אני פחדן) היה שהרגשתי שאני יכול יותר 😃 אבל דאגתי אמרתי אולי יקרה איזהשהו נזק בלתי הפיך, אמרתי נירגע...
ההרגשה הכללית היתה כמו שכתוב בספר, בהתחלה עצבנות, חרמנות, שיער שומני, כל מה שמאפיין טסט.
ולאט לאט זה התמתן, אבל עדיין היה שם. עדיין היו התפרצויות זעם קלות, מצח שמנוני, וימי 👉👌 ללא הפסקה..
תופעות הלוואי היו לטובתי, איבדתי שיער בכמויות זה כן, אבל לא היה אקנה (אולי חצ'קון אחד שזה גם היה בלי החומר 😃 )
לא היה ג'ינו 🤘. לא שעירות יתר. וקצת התעבה לי הקול, אבל זה סקסי (ככה אומרים) אז תופעות לוואי - הסתדרתי.
הסייקל הבא כמובן יהיה לפחות בעוד 3-4 חודשים. וצריך לחקור ולבדוק מה יהיה הכי פחות רעיל והכי מתאים למאסה נקייה ככה האפשר.
בגדול מרוצה, אפילו מאד 👑
והכי מת על התגובות של כל המסביב 👏 רק בשביל זה היה שווה 😇
סך הכל נשמע שהצלחת בסייקל וזה מה שחשוב. עקבת אחת ההתקדמות הפיזית, תופעות הלוואי ומה שמסביב. למדת להכיר את גופך בעת מתן טסט ממקור חיצוני צא לpct, התאושש, בצע בדיקת דם, ותשוב להתייעץ כאן לגבי ההמשך.

אני יכול לומר לך שגם חיטוב "קטן" שנעשה עם חומרים הוא בהחלט הבדלי שמיים וארץ לעומת חיטוב ללא. אבל מה שתבחר, אתה יכול לנסות לחטב טבעי, אני חושב שלאחר תקופת מאסה בסייקל לא כדאי לחטב טבעי.

בכל מקרה יש לך זמן להחליט.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
סך הכל נשמע שהצלחת בסייקל וזה מה שחשוב. עקבת אחת ההתקדמות הפיזית, תופעות הלוואי ומה שמסביב. למדת להכיר את גופך בעת מתן טסט ממקור חיצוני וזה חשוב. צא לpct, התאושש, בצע בדיקת דם, וחשוב.

אני יכול לומר לך שגם חיטוב "קטן" שנעשה עם חומרים הוא בהחלט הבדלי שמיים וארץ לעומת חיטוב ללא. אבל מה שתבחר, אתה יכול לנסות לחטב טבעי, אני חושב שלאחר תקופת מאסה בסייקל לא כדאי לחטב טבעי.

בכל מקרה יש לך זמן להחליט.

בהצלחה
סייקל מאסה סייקל חיטוב ?
ברור לי שחיטוב על חומרים נותן תוצאות יותר מרשימות ועם הבדלים גדולים.
אני דואג מתופעות לוואי (אין אונות וזה..)
שכנע אותי 😃
(או לינק לנעוצים משהו)

סייקל מאסה סייקל חיטוב ?
ברור לי שחיטוב על חומרים נותן תוצאות יותר מרשימות ועם הבדלים גדולים.
אני דואג מתופעות לוואי (אין אונות וזה..)
שכנע אותי 😃
(או לינק לנעוצים משהו)
סייקל חיטוב לא חייב להיות משבית, כל עוד מינון הטסט מספיק גבוה למול חומרים בעלי בפוטנציאל להורדת ליבידו (NOR-19 בעיקר)

בגדול מרוצה, אפילו מאד 👑
והכי מת על התגובות של כל המסביב 👏 רק בשביל זה היה שווה
קודם כל כייף לקרוא שעל טסט רפואי יש תוצאות יפות...
אני בסייקל האחרון עשיתי שימוש באלפה מקורי שזה אמנם UG אבל מאוד איכותי והתוצאות לא איחרו לבוא!
בהחלט מסכים איתך שבמהלך סייקל מוצלח יש מבטים מסוימים שגם אם לא אומרים לך בפועל כלום הם מדברים בעד עצמם וזה כייף כי הגוף מגיב שונה לגמרי לאימונים כאשר החבר האהוב שלנו (החומר) נכנס למשוואה
רק שלא רוצה לאכזב אותך אבל כדאי שתיקח כמה דברים בחשבון לקראת הסייקל הבא ובכלל
  1. עד כמה שאני זוכר עשית שימוש בפרופסיה ואם 500mg ew גרם לך לנשירה חמורה (בין אם שילבת עם פינסטריד ובין אם לאו )אתה בבעיה אלא אם כן אתה בונה על להיות קוז'אק בעתיד הקרוב..בד"כ מינון של עד 500 מ"ג טסט גם בלי פינסטריד לא גורם כמעט לנשירה בכלל גם לאלה שיש להם נטיה להקריח
  2. קח בחשבון שישנם חומרים שאלימים פי 10 ויותר לשיער כמו ווינסטרול, טרן, אנדרול..(בעיקר וינסטרול!!) גם דיבול יכול לעשות לך צרות אם יש לך רגישות גבוהה ודקה שדווקא ידידותי לשיער ואינו מומר לDHT הוא NOR19 ולכן שילוב של סייקל כזה עם פינסטריד יביא לנשירה חמורה יותר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כבר הזכרתי את זה שאני בייביסיטר מוסמך?
😆 דפוק
קודם כל כייף לקרוא שעל טסט רפואי יש תוצאות יפות...
אני בסייקל האחרון עשיתי שימוש באלפה מקורי שזה אמנם UG אבל מאוד איכותי והתוצאות לא איחרו לבוא!
בהחלט מסכים איתך שבמהלך סייקל מוצלח יש מבטים מסוימים שגם אם לא אומרים לך בפועל כלום הם מדברים בעד עצמם וזה כייף כי הגוף מגיב שונה לגמרי לאימונים כאשר החבר האהוב שלנו (החומר) נכנס למשוואה
רק שלא רוצה לאכזב אותך אבל כדאי שתיקח כמה דברים בחשבון לקראת הסייקל הבא ובכלל
  1. עד כמה שאני זוכר עשית שימוש בפרופסיה ואם 500mg ew גרם לך לנשירה חמורה (בין אם שילבת עם פינסטריד ובין אם לאו )אתה בבעיה אלא אם כן אתה בונה על להיות קוז'אק בעתיד הקרוב..בד"כ מינון של עד 500 מ"ג טסט גם בלי פינסטריד לא גורם כמעט לנשירה בכלל גם לאלה שיש להם נטיה להקריח
  2. קח בחשבון שישנם חומרים שאלימים פי 10 ויותר לשיער כמו ווינסטרול, טרן, אנדרול..(בעיקר וינסטרול!!) גם דיבול יכול לעשות לך צרות אם יש לך רגישות גבוהה ודקה שדווקא ידידותי לשיער ואינו מומר לDHT הוא NOR19 ולכן שילוב של סייקל כזה עם פינסטריד יביא לנשירה חמורה יותר
יפה 😃 נכון היה פרופסיה. אבל אני אסביר. יכול להיות שבכלל לא איבדתי שיער, כי כל השמנוניות של החומר שצפה על הקרקפת גרמה לאיזה אפקט מגעיל של שיער דליל וחסר חיים (כמעט כמוני, כשזה נוגע לשיער)..
כי אני שם לב שבאור אחר (הנה השריטה מתחילה) הכל נראה בדיוק כמו מקודם..
סך הכל קיבלתי יותר נפח וצמיחה מהירה ובריאה יותר, אבל לא יודע אם נשירה באמת היתה או שזה רק התיעתוע.. 🫤
בכל מקרה, מגיעים לגיל 32, עם 2 ילדים.. אז מה זה קצת שיער על הראש מי ישמע.. אז ניראה כמו אבא 😵
העיקר שיהיה גוף 👏
בגלל זה (סעיף 2) ביקשת מדניאל איזשהו לוג או נעוץ שאפשר ללמוד ממנו על חומר שגם לא משבית וגם לא משבית את השיער 😄
אגב דקה זה פיתרון (בהנחה שאני מפסיק עם הכדורים..-הבנתי נכון?)

אגב דקה זה פיתרון (בהנחה שאני מפסיק עם הכדורים..-הבנתי נכון?)
כן..רק שהדקה לא מאפשר לך לטפל בDHT של הטסט שמשולב איתו וכאן הבעיה..למרות שאם תישאר על 500 מ"ג לא צריכה להיות בעיה גם בלי פרופסיה
יש גם חומרים כמו אנאבר,טורניבול,פרימו...גם בולדנון שהם יחסית בטוחים בכל הנוגע להתקרחות גברית..
שוב אני מזהיר אותך...ויני הוא הכי מסוכן בקטע הזה! גם כאלה שאין להם נטייה להקרחה בכלל מדווחים בד"כ על נשירה מהחומר הזה..נכון שעכשיו יקפצו פה כמה שיטענו שלא הרגישו שום נשירה מויני..אבל ככה זה בחיים בכל כלל יש יוצא מין הכלל שלא בהכרח מעיד על הכלל

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר נתתי כבוד לזריקה האחרונה.. וכן. לא התאמנתי בכלל 😃 לא היה זמן... (אבל אכלתי כחזיר בר)

בעניין אחר, פיסיטי זה 14 יום או 21 יום אחרי זריקה אחרונה?
ושכחתי אם לוקחים שבועיים את 2 הכדורים יחד, או שבועיים כלומיד ושבועיים שלאחריהם נולבדקס? :\

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית