דיון תדירות העמסת פחמימות

מצב
השרשור נעול

MindyFreak

מושעה
134
74
נק' מוניטין:
284
134
74
האם יש שינוי בתדירות העמסת הפחמימות כשהפחמימה נמוכה ויש קשר גם לתדירות העמסה עם אחוז שומן .? נניח ב10 צריך כל 10 ימים למשל ?

ההמלצה היא אחת לשבוע, יש כאלה שיגידו למשוך לאחת ל10 ימים

• פותח/ת השרשור
זה דיאטה לא טובה אם אתה על 40 גרם שומן
תכנית אני על חומרים , חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקין
בכל מקרה הפחמימה 145גרם
שומן 40
חלבון 200
מה ההמלצה להעמסה במצב כזה מבחינת תדירות?
אחוז שומן 11-10

תכנית אני על חומרים , חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקין
בכל מקרה הפחמימה 145גרם
שומן 40
חלבון 200
אחוז שומן 11-10
תשאל בפורום סטרואידים אני לא מבין בזה בכלל. ומי שמבין קורא כאן פחות

חלק מהשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי אז אני מאמין שזה כן תקין
לא הבנתי מה הקשר לבין זה שחלק מהמשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי לבין הכמות המינורית של שומן בתפריט שלך.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הקשר לבין זה שחלק מהמשומן לא נדרש עבור ייצור הורמונלי לבין הכמות המינורית של שומן בתפריט שלך.
מהפורטל נדרש 0.8 שומן למשקל גוף , חלק ממנו גם משומש לעיקרון של ייצור הורמונלי, אצלי זה לא קורה בגוף אז סביר להניח שהגוף יהיה מסופק מכמות שומן אף נמוכה יותר
אולי 0.5 מהמשקל גוף זה נמוך אבל מבחינת תוצאות אני דווקא רואה התקדמות סבבה
איך אוכל לוודא דבר כזה?

מהפורטל נדרש 0.8 שומן למשקל גוף , חלק ממנו גם משומש לעיקרון של ייצור הורמונלי, אצלי זה לא קורה בגוף אז סביר להניח שהגוף יהיה מסופק מכמות שומן אף נמוכה יותר
אולי 0.5 מהמשקל גוף זה נמוך אבל מבחינת תוצאות אני דווקא רואה התקדמות סבבה
איך אוכל לוודא דבר כזה?
אני לא יודע מהם האחוזים שהולכים לייצור הורמונים מתוך השומן שאתה אוכל,אז אני יעדיף לא לענות לך על כך.

בכל מקרה הפחמימה 145גרם
שומן 40
חלבון 200
אחוז שומן 11-10
הייתי מעמיס אחת ל10 בתפריט הזה

האם יש שינוי בתדירות העמסת הפחמימות כשהפחמימה נמוכה ויש קשר גם לתדירות העמסה עם אחוז שומן .? נניח ב10 צריך כל 10 ימים למשל ?
בגדול, העמסת פחמימות היא נגזרת של השינוי בחילוף החומרים, וזה תלוי אחוז שומן, גרעון קלורי והרכבו, סוג הספורט בו האדם מתעסק ועוד.
חילוף החומרים הוא נושא מ ו ר כ ב מידי בכדי לקבוע חד-צדדית מתי, כמה ולמה להעמיס.
עם זאת, ישנם כללים די גנריים בעניין (כתובים גם בכמה מאמרים בפורטל, כדאי לך לקרוא), שעשויים להתאים לרוב האוכלוסייה.
למרות זאת, אני ממליץ לך להעמיס בתדירות כזו, שמצד אחד אכן תעורר את ההורמונים המרכזיים שאחראים על חילוף החומרים, ומצד שני לא יגרמו לריבאונד של שומן ועדיין ימלאו מאגרי גליקוגן.
לדעתי, תתחיל להעמיס בשלב שאתה מרגיש שהירידה באחוזי השומן קטנה, למול הירידה הכללית במשקל (נוזלים/מאסת שריר).
במידה ויש לך יכולת אבחנה דקה על גופך ואתה מכיר את תגובת הגוף, אזי זו דרך די טובה לתזמן את ההעמסה.
באם לאו, אחת ל-10-14 ימים יהיה זמן די ממוצע לבצע בו העמסה.
כללים להעמסה הם די פשוטים ורלוונטיים לרוב סוגי המתאמנים (גם מי על חומרים וגם מי שלא).

באם יש לך אפשרות לבצע בדיקות דם לפני ההעמסה, ובשבועיים שלאחריה במשך פעמיים, בעיקר למדדי בלוטת התריס, תוכל לדעת כיצד גופך הגיב להעמסה ומה היו תוצאותיה.

אם יש לך אפשרות לבצע בדיקות דם לפני ההעמסה, ובשבועיים שלאחריה במשך פעמיים, בעיקר למדדי בלוטת התריס, תוכל לדעת כיצד גופך הגיב להעמסה ומה היו תוצאותיה.
מה השינוי המצופה בפעילות בלוטת המגן אחרי העמסה?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית