ייעוץ התלבטות לגבי חיטוב

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
לפני כשנה הורדתי בערך 25-27 קילו ולא ידעתי מה זה חיטוב וכל הדברים האלה אז פשוט הקטנתי בצורה משמעותית את הקלוריות ועשיתי הרבה אירובי בלי כוח, עדיין נשארתי עם אחוז שומן גבוה, רק שמלא מסך שריר שלי ירדה (ידיים למשל נהיו שחפיות, לפי ההרגשה שלי גם רגליים וכו׳), לאחר מכן בחודש האחרון עליתי כ-15 קילו, עכשיו להערכתי ולפי הערכות בתמונות אני 20% שומן או אפילו יותר. ומסת שריר מאוד נמוכה. הבנתי שמאוד קשה לעשות חיטוב כשאין מסת שריר, וגם כשעושים, על מנת להיראות ״חטובים״ צריך שריר. אני מתלבט אם לעשות חיטוב או לא כי מצד אחד אני נראה שמן, מצד אחר אני שמן אבל בשונה משמנים אחרים שיש להם מסת שריר מסויימת שהם צברו, אני איבדתי אותה די לגמרי

שים תמונה שנוכל לראות ולייעץ

אני במצב שלך אותו דבר . אבל הבעיה אצלי שיש לי עודפי עור . אני לוקיח אימונים פרטיים עם מאמן ב 50 שקל לאימון . והוא עושה לי אימון אנסטנסבי כאיל ו אימון כוח עם כמה שפחות מנוחה טווח חזרות 15/18 חזרות . ואני מרגיש שהגוף שלי משתנה

• פותח/ת השרשור
אני במצב שלך אותו דבר . אבל הבעיה אצלי שיש לי עודפי עור . אני לוקיח אימונים פרטיים עם מאמן ב 50 שקל לאימון . והוא עושה לי אימון אנסטנסבי כאיל ו אימון כוח עם כמה שפחות מנוחה טווח חזרות 15/18 חזרות . ואני מרגיש שהגוף שלי משתנה
תותח

Back
למעלה תחתית