הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב במפרק הירך בסקוואט

Alcoholic

משתמש מתחיל
38
4
נק' מוניטין:
4
38
4
כשאני מגיע למקביל בסקוואט יש לי כאב חד במפרק הירך הימני:
UaClROM.jpg

זה המיקום, תקנו אותי אם אני טועה בשם.
חשוב לציין שזה לא כואב ביומיום וזה רק בסקוואט(לשם השוואה הדדליפט שלי נטול כאבים).
הכאב מופיע גם בירידה ללא מוט(משקל גוף) ויותר כואב ככל שאני מעמיס יותר משקל.
אני סובל מזה סביבות החודש-חודש וחצי.
יכול מאוד להיות שזה נבע בתחילה מטכניקה לקויה(היא בהחלט הייתה לקויה), עשיתי דילואד גדול והטכניקה הרבה יותר טובה.
חשבתי שבדילואד זה יוקל קצת אבל תוך שבועיים חזרתי למשקלי העבודה(ואף עליתי) וההקלה קיימת אך לא משמעותית.
במקביל התחלתי לעשות מתיחות סטטיות להמסטרינגס לאחר אימון מכיוון שהגמישות שלי הייתה ברצפה מה שהקשה בשמירה על גב מוקשת.
מרפרוף באינטרנט ראיתי שזאת תופעה שכיחה והרבה ממליצים פשוט לעזוב לזמן מה את הסקוואט(או לעבוד במשקלים נמוכים).
מה עלי לעשות?

UaClROM.jpg

חשוב לציין שזה לא כואב ביומיום וזה רק בסקוואט(לשם השוואה הדדליפט שלי נטול כאבים).
יכול מאוד להיות שזה נבע בתחילה מטכניקה לקויה(היא בהחלט הייתה לקויה), עשיתי דילואד גדול והטכניקה הרבה יותר טובה.
חשבתי שבדילואד זה יוקל קצת אבל תוך שבועיים חזרתי למשקלי העבודה(ואף עליתי) וההקלה קיימת אך לא משמעותית.
במקביל התחלתי לעשות מתיחות סטטיות להמסטרינגס לאחר אימון מכיוון שהגמישות שלי הייתה ברצפה מה שהקשה בשמירה על גב מוקשת.
מרפרוף באינטרנט ראיתי שזאת תופעה שכיחה והרבה ממליצים פשוט לעזוב לזמן מה את הסקוואט(או לעבוד במשקלים נמוכים).
מה עלי לעשות?
ממליצים פשוט לעזוב לזמן מה את הסקוואט(או לעבוד במשקלים נמוכים).
תנסה גם לשנות את רוחב העמידה , וזוויות כפות הרגליים.

• פותח/ת השרשור
ממליצים פשוט לעזוב לזמן מה את הסקוואט(או לעבוד במשקלים נמוכים).
תנסה גם לשנות את רוחב העמידה , וזוויות כפות הרגליים.
תוכל להוסיף בעניין?
להרחיב או לצמצם? לצורך העניין העמידה שלי היא רחבה מעט מרב האנשים.

UaClROM.jpg

מה עלי לעשות?
האמת שזו באמת בעיה מאוד שכיחה. גם לי היה אותה.
מרחתי הרבה משחות כמו וולטרן ועם הזמן זה עבר, זה היה חודשיים+-
לא יודע להגיד אם זה הדרך האופטימלית לטפל, אבל היום אין לי כאבים שם כבר

• פותח/ת השרשור
לטובת אלה שיקראו את זה בעתיד: לאחר הפסקה קצרה מסקוואט, חלפה הבעיה(שנמשכה חודש וחצי כאמור).
מה שעשיתי זה שבוע הפסקה מסקוואט, בשבוע הזה החלפתי את הסקוואט בלג פרס(על אפם ועל חמתם של הליפטרים שישמיעו זלזול על כל סיבה אפשרית לשימוש בתרגיל).
גם בלג פרס חשתי כאבים אבל זה היה ממש זניח לכאבים מהסקוואט, מאימון לאימון זה פחת.
ביום השביעי(יום ללא אימון) סקוואט משקל גוף כבר לא כאב.
ביום השמיני עשיתי סקוואט עם משקל קליל יחסית, לא כאב.
נכון לעכשיו חזרתי כבר למשקלי העבודה וזה לא חזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית