תמונה הערכת אחוז שומן

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
יש לי כרס מעצבנת, אני עכשיו במסה והייתי רוצה להמשיך מסה ולחטב רק עם חייב.
מה אתה חושבים? סך הכל חוץ מכרס נפוחה אני לא שמן ממש בחזה או בידיים או דברים כאלה רק כרס.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 50.8 · צפיות: 361
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 91.7 · צפיות: 434
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 451
  • פותח/ת השרשור
אתה אוכל מאכלים שעושים גזים אולי?
שותה שתייה מוגזת?

זה מהבירה...

כרס בירה בגיל 15....עצוב לי רק מלחשוב על זה 🫤

נו רציני רגע. שהתחלתי מסה היה לי כרס (התלבטי אם להתחיל מסה או לא) ועליתי יפה במסת שריר (למרות שהיא עדיין נמוכה) ובמשקלי עבודה אבל גם הבטן קצת גדלה ועכשיו הכרס קצת יותר רצינית. להמשיך מסה או לחטב?

יש לי כרס מעצבנת, אני עכשיו במסה והייתי רוצה להמשיך מסה ולחטב רק עם חייב.
מה אתה חושבים? סך הכל חוץ מכרס נפוחה אני לא שמן ממש בחזה או בידיים או דברים כאלה רק כרס.

אל תתבאס אחי ,
זה בסדר גמור .
כמה זמן אתה מתאמן ?
בכל אופן - כדי להתחיל לאזן את העניינים אתה צריך קודם כל להתחיל לאכול נכון , מז"א ?
לאכול הנכון הכוונה לאכול מסודר לפי תפריט שאתה יודע כמה ערכים אתה מכניס בסוף כל יום .
לאחר מכן אחרי שהתחלת להקפיד על הנושא הזה - נעבור לנושא הנוסף שהוא : אימונים נכונים , ואירובי .
אני גם הייתי נראה כך עד גיל 21! כשהתחלתי להתאמן,
הייתי 1.88 משקל 77 , רזה כמו מקל סבא - וכרס החיים הטובים של לאפה בשווארמה שמש
מסת שריר כרגע אין לך - אל תיעלב קח את זה כביקורת בונה ותתחיל לעבוד נכון .

בשנתיים הראשונות לא התקדמתי יותר מדי כי לא באמת אכלתי כמו שצריך יום יום , אבל כן התאמנתי אינטנסיבי ולחינם .
בגלל זה אני אומר תחסוך לך את הדרך שאני עשיתי , וקודם כל תעבוד על התפריט תזונה שלך .
לאחר מכן תבנה תוכנית אימונים נכונה ואירובי ואתה תהיה בכיוון הנכון .
מה גם שברגע שתתחיל לעלות במסת שריר הכל יתחיל להתאזן ולהיכנס לפרופורציות - בהצלחה !

נ.ב - הלוואי עליי שהייתי מתחיל להתאמן בגיל 15 , אני פשוט שנאתי את החד"כ ברמות שאי אפשר לתאר .
רק בגיל 21 קיבלתי שכל והתחלתי להתאמן ולאט לאט התמכרתי לזה .

• פותח/ת השרשור
אל תתבאס אחי ,
זה בסדר גמור .
כמה זמן אתה מתאמן ?
בכל אופן - כדי להתחיל לאזן את העניינים אתה צריך קודם כל להתחיל לאכול נכון , מז"א ?
לאכול הנכון הכוונה לאכול מסודר לפי תפריט שאתה יודע כמה ערכים אתה מכניס בסוף כל יום .
לאחר מכן אחרי שהתחלת להקפיד על הנושא הזה - נעבור לנושא הנוסף שהוא : אימונים נכונים , ואירובי .
אני גם הייתי נראה כך עד גיל 21! כשהתחלתי להתאמן,
הייתי 1.88 משקל 77 , רזה כמו מקל סבא - וכרס החיים הטובים של לאפה בשווארמה שמש
מסת שריר כרגע אין לך - אל תיעלב קח את זה כביקורת בונה ותתחיל לעבוד נכון .

בשנתיים הראשונות לא התקדמתי יותר מדי כי לא באמת אכלתי כמו שצריך יום יום , אבל כן התאמנתי אינטנסיבי ולחינם .
בגלל זה אני אומר תחסוך לך את הדרך שאני עשיתי , וקודם כל תעבוד על התפריט תזונה שלך .
לאחר מכן תבנה תוכנית אימונים נכונה ואירובי ואתה תהיה בכיוון הנכון .
מה גם שברגע שתתחיל לעלות במסת שריר הכל יתחיל להתאזן ולהיכנס לפרופורציות - בהצלחה !

נ.ב - הלוואי עליי שהייתי מתחיל להתאמן בגיל 15 , אני פשוט שנאתי את החד"כ ברמות שאי אפשר לתאר .
רק בגיל 21 קיבלתי שכל והתחלתי להתאמן ולאט לאט התמכרתי לזה .

קודם כל תודה רבה על התגובה

אני כן עובד עם תפריט אוכל נקי בלי גאנק בכלל. אבל הכרס הייתה לפני התפריט ולא רציתי לחטב לפני שנרשמתי לחדכ ועכשיו אני מתבאס על זה.
התחלתי תפריט רק שנרשמתי לחדכ ואני באמת רואה (למרות שלא רואים את זה בתמונה) שינוי לטובה במסת שריר (כמו שאמרתי אומנם הכרס כן טיפה גדלה אבל רובה הייתה לפני) מאז התחלתי עם התפריט.

לגבי כמה זמן אני מתאמן, התאמנתי שנתיים בבית ללא הקפדה אז תזונה אז השינוי היה קטן ולא גדלתי הרבה. אחרי זה הפסקתי ל4 חודשים ששם פיתחתי את הכרס. לאחר מכן נרשם לחדכ והתחלתי לעבוד עם תפריט ועליתי במסת שריר יותר ממה שעליתי בכל השנתיים בבית. אבל גם הכרס גדלה (עליתי 8 קילו ב4-5 חודשים) למרות שרובה הייתה לפני.

אני חושב שאני יעבור לחיטוב ואז ימשיך מסה בראש יותר שקט שלא לדאוג לבטן. מה אתה חושב?

קודם כל שמור על עמידה זקופה.
אתה בטוח שאתה מתאמן ואוכל כמו שצריך? בSS השיפור במסת השריר יהיה מינורי לעומת השיפור בכח.

• פותח/ת השרשור
Q
קודם כל שמור על עמידה זקופה.
אתה בטוח שאתה מתאמן ואוכל כמו שצריך? בSS השיפור במסת השריר יהיה מינורי לעומת השיפור בכח.
כן אני בטוח, רוב הכרס הייתה לפני שהתחלתי לעבוד על תפריט .
ואתה צודק הכרס בתמונה נראת הרבה יותר גדולה מבמציאות כי הפוזה לא הייתה טובה.
ועוד שאלה איך זה שבאחוז שומן כזה שאני מפעיל קוביות אפשר לראות אותם לפעמים כן לפעמים לא
ואני מתחיל ביום ראשון חיטוב קצר אני מקווה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית