ייעוץ סיינטרקס טרופיקס ייעוץ

aries7

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם !
מזמן לא בתחום ולא מבין כל כך, הציעו לי את האבקה ב -ש״ח זה תשלובת חלבונים היעוץ בחנות אמר שזה רמה מעל איזולייט.
מדובר בהוצאה לא קטנה אשמח לדעת איזו אבקות עוד קיימות ברמה של טרופיקס.
תודה מראש !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני סקרן,באיזה עיר זה היה?

סניף ישראלבודי ראשון לציון

מחיר מוגזם לאבקה גרועה.

גרוע ? על סמך מה אתה מדבר ? תקרא את המאמרים של ישראלבודי זה האבקה הכי טובה שלהם.

א) תוריד את המחיר זה עלול לחרוג מתנאי האתר
ב) פנה ל @AminoShop לעזרה

בדקתי עם אמינושופ הם לא מחזיקים טרופיקס.

זו לא הוצאה קטנה אני מודע לזה אבל אין לי בעיה לשלם על איכות. כל מה שאני רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם האבקה ? האם היא באמת רמה מעל ואם כן אשמח לשמוע מאיזה אבקה היא יותר טובה.
תודה

היו תביעות של החברה נגד משתמשים שהביעו חוות דעת שלילית, אחד האתרים הגדולים לא מסכים למכור אותם, טענות רבות על אמינוספייקינג ושימוש בגלוטן שזה חלבון חיטה זול.המחיר הריאלי לאבקה הזאת זה אולי 240-250, ישראלבודי דוחפים אותה לאנשים כי זה הרווח הגדול שלהם.תחליט אתה אם שווה לך לשים מחיר כזה על אבקה עם המון תלונות.

תגיד לי מה אתה נטחן ? במחיר הזה אני מביא לך 2 אבקות ועודף. מי קונה אבקות בישראלבודי מזיינים במחירים וחרא סחורה ועזוב אותך על סמך מה על סמך מי סמוך על סמוך אחי. יש פה חברה קצת יותר מבינים ממני והם כבר יסבירו לך. אני יודע ששמים שם קמח חיטה או משהו כזה קיצר אחי חלבון כמו של לחם.

עזוב תילד מה אתה מדבר איתו על פרגניל שיתחיל להתאמן קודם אנשים מבלבלים פה את המוח על האבקות כל היום וואלה על חומרים לא שאלתי כל כך הרבה שאלות פורום של המון בלבלנים. הגבתי לו רק כי כאב לי לראות שעוקצים תילד.

• פותח/ת השרשור
לא שילמתי כלום עדיין, אני רק מנסה להבין איך אתם נגד האבקה כשכל המאמרים וכולם אומרים שזה טוב. עוד שאלה איפה אפשר להשיג זות יותר בארץ ? אני לא מתכוון להזמין מחול אני צריך את האבקה ביום יומיים הקרובים.
הבחור שהציע אקסטרים איך זה באותה הרמה אם זה עולה חצי ? וזה לא תשלובת.

יש לי דפקה לקחת טעמים מוזרים באבקות חלבון ,פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה אבקה שלהם המחיר קרץ(פחות מ 200)...אמרתי ננסה.
לקחתי טעם תפוז עם חתיכות לקח לי חצי שנה לסיים אותה בסבל, כל האבקה הופכת לקצף.
לקחתי ת 5.0 זה גם תשלובת.

לא שילמתי כלום עדיין, אני רק מנסה להבין איך אתם נגד האבקה כשכל המאמרים וכולם אומרים שזה טוב. עוד שאלה איפה אפשר להשיג זות יותר בארץ ? אני לא מתכוון להזמין מחול אני צריך את האבקה ביום יומיים הקרובים.
הבחור שהציע אקסטרים איך זה באותה הרמה אם זה עולה חצי ? וזה לא תשלובת.
חלבון זה חלבון
תקח במחיר הזה מאמינושופ 2 דליים של אקסטרים

החנות שפנית אליה אלופים במכירת לוקשים.
הם יסבנו לך את הצורה עם תשלובות ושטויות דומות.
תשלובת חלבונים זה פשוט כמה סוגים של חלבון. לא עושה שום דבר מיוחד ולא עדיף על נטו חלבון מי גבינה.
פשוט תגוון במהלך היום במקורות החלבון.
מעבר לזה, שום חלבון לא שווה 550 שקל. זה כולה תוסף שלא עושה שום דבר מיוחד. פשוט תחליף לעוד טונה, בשר או קוטג' עם טעם טוב.

ונעבור לחברה עצמה. סיינטרקס היא חברה פח שבחו"ל אף אחד לא מתלהב ממנה. עוד חברה בינונית. בתשלובת מטריקס שלהם הם משתמשים בחלבון חיטה, שהוא נחות וזול.
בטרופיקס הם מוסיפים גלוטמין (חומצות אמינו לא הכרחית, שמחירה אולי שליש ממחיר של חלבון מי גבינה) כדי להעלות את ערך החלבון.
בחו"ל היא זולה, עולה בערך חצי מהמחיר שמוכרים לך אותה.
אז למה שהמוכר ישכנע אותך כל כך? כי המוכרים של החנות הזו הם אנשי שיווק לכל דבר. המוצר הזה זול לחנות, והם מנסים למכור אותו בכמה שיותר רווח. במקרה הזה, יעשו רווח של בערך 350 שקלים.
אין הבדלים משמעותיים ואין "רמות מעל". אבקת חלבון זה אבקת חלבון. אייזוליט זה לא כזה טוב ומיועד בעיקר לרגישים ללקטוז. ההבדל היחידי הוא סינון נוסף שמפריד עוד כמה גרמים בודדים של פחמימה ושומן.
תשלובת זה סתם גימיק שיווקי. חלבון מי גבינה הוא עדיף על קזאין, חלבון ביצה, סויה וכל חלבון אחר שמוסיפים לשם.
לא כל מה שיקר בהכרח טוב. במקרה הזה, אפילו להפך. גם ב-250 שקלים לא הייתי מתקרב לסיינטרקס. חברה זולה שמבוססת על טריקים שיווקים וניצול מקסימלי של הצרכן.
כל מה שאתה צריך זה חלבון בסיסי, ואחד שיעלה 250 שקלים יעשה את העבודה בדיוק כמו אחר שיעלה 500 שקלים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המנומקת עשית לי קצת סדר. קראתי על החברה גם בפורמים בחו״ל, אכן מדובר בחברה לא מומלצת מאוד מאכזב שאנשים שקוראים לעצמם יועצים רואים רק כסף מול העיניים ולא לטובת הלקוח. אותי כלקוח הם הפסידו.
עכשיו עוד שאלה זה משנה אם אני קונה איזולייט של דימנטייז או עלית מי גבינה ? הבדל מחירים 100 ש״ח

תודה על התשובה המנומקת עשית לי קצת סדר. קראתי על החברה גם בפורמים בחו״ל, אכן מדובר בחברה לא מומלצת מאוד מאכזב שאנשים שקוראים לעצמם יועצים רואים רק כסף מול העיניים ולא לטובת הלקוח. אותי כלקוח הם הפסידו.
עכשיו עוד שאלה זה משנה אם אני קונה איזולייט של דימנטייז או עלית מי גבינה ? הבדל מחירים 100 ש״ח
גם דימטייז יחסית יקרים.
פה אני אספר לך סיפור. כשהתחלתי להתאמן הייתי בטוח בשני דברים בנוגע לאבקת חלבון:
1. אני חייב אחת כזו.
2. אני חייב את ה"טובה ביותר", שזה 'כמובן' איזולייט.
אז קניתי דימטייז איזו 100 ב-488 ש"ח. עד היום אני צוחק על זה. היום אני מבין ששני הדברים לא נכונים. אבל אני משתמש באבקת חלבון כי אני בצבא וזה פיתרון נוח וטעים.
רק שהיום אני לא משלם שקל יותר מ-300.
יש לך מספיק חברות מעולות במחיר הזה, גם בקנייה בארץ: סייטק, VPX, אקסטרים, סופר אפקט...
אבל אם אתה עדיין סגור על דימטייז, לך על העלית. ההבדל בינה לבין האיזו הוא שניים-שלושה גרמים של פחמימה. זה כל כך מינורי ולא משנה שזה לא שווה את ההפרש המוגזם.

תבדוק עם אמינושופ לגבי העלית קניתי בשבוע ללא מעמ מחיר מאוד משתלם. בתכלס אין כזה הבדל בין האבקות יש מבצע קבוע שם של האקסטרים ב 229 ש״ח.

אם תשים לב סיינטרקס נמכרת רק בישראל בודי הם היבואנים של המוצר ומרווחים עליו כפול. במקום להוריד את המחיר הם העלו אותו עוד יותר.
הם חסמו גם את הזמנות מהאינטרנט וכך בעצם יצרו מונופול תאלס כל המוצרים האלו הם לנובים סיינטרקס פח אשפה אבל איך אומרים ״פריירים לא מתים רק מתחלפים״
יש לך המון אלטרנטיבות אחרות זולות.

תגיד לי מה אתה נטחן ? במחיר הזה אני מביא לך 2 אבקות ועודף. מי קונה אבקות בישראלבודי מזיינים במחירים וחרא סחורה ועזוב אותך על סמך מה על סמך מי סמוך על סמוך אחי. יש פה חברה קצת יותר מבינים ממני והם כבר יסבירו לך. אני יודע ששמים שם קמח חיטה או משהו כזה קיצר אחי חלבון כמו של לחם.
שמור על שפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית