הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבון ללא ממתיקים

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
1. קורא יותר ויותר על ה"סגולות" של כל הממתיקים המלאכותיים למינהם, ותרומתן לשלל מחלות נחמדות החל מסרטן וכלה בעבודה לא תקינה של הלבלב. האם מישהו מכיר מידע אחר בנושא?
2. בכל אבקות החלבון שראיתי יש ממתיקים כאלו. האם מישהו מכיר כאלו ללא?
3. במידה ואין, האם מישהו הייתם קונים כזו, בהנחה שמחירה היה זהה לאבקה עם ממתיק מלאכותי?

אני שואל, כי במידה ואין, הייתי רוצה לייצר בעצמי, עבורי, וייצור של יותר יוזיל משמעותית את התהליך

היה את ''בעמק'' שהפסיקו.. איך תייצר לעצמך ? וכנראה שיהיה לזה טעם נורא.. אפשר להוסיף לזה דברים ולהסוות את הטעם אבל אישית אני ממש שונא טעם של אבקות מתוק מלאכותי כזה, וזה עוד אמור להיות הגרסא הטעימה. אבל אני כוסית ואתה קרנף, אבל בכל זאת אני חושב שתצטרך להוסיף לזה משהו

1. קורא יותר ויותר על ה"סגולות" של כל הממתיקים המלאכותיים למינהם, ותרומתן לשלל מחלות נחמדות החל מסרטן וכלה בעבודה לא תקינה של הלבלב. האם מישהו מכיר מידע אחר בנושא?
2. בכל אבקות החלבון שראיתי יש ממתיקים כאלו. האם מישהו מכיר כאלו ללא?
3. במידה ואין, האם מישהו הייתם קונים כזו, בהנחה שמחירה היה זהה לאבקה עם ממתיק מלאכותי?

אני שואל, כי במידה ואין, הייתי רוצה לייצר בעצמי, עבורי, וייצור של יותר יוזיל משמעותית את התהליך
לדעתי כל האבקות "בלי טעם וריח" לא מכילות ממתיקים ואם כן אז הרבה פחות מאבקות אחרות. לדוגמה האבקה שהייתה נמכרת בשקים של 25 קילו.
מציע לך להריץ חיפוש בגוגל/בפורום על "אבקות חלבון ללא טעם וריח".

אם זה משנה אני משתמשת באבקת חלבון עם סטיביה.
לא ידוע לי על בעיות בריאותיות שנתגלו בהקשר לסטיביה עד כה, אבל מצד שני לא נערכו מספיק מחקרים.
המחקר שהוציאו ממכון ויצמן ופורסם ב- nature, הראה כיצד ממתיקים מלאכותיים משפיעים לרעה על ממשק הגלוקוז בגוף אבל צמח הסטיביה לא היה חלק מהמחקר.
עכשיו הסתכלתי על רכיבים של המוצר אבקת חלבון סויה בטעם טבעי של חברת NOW foods sports
שום ממתיק.
Ingredient: Soy Protein Isolate -IP, Non-GMO

ובגרסא בטעם שוקולד יש פרוקטוז.. ממתיק טבעי ולא מלאכותי.
Other Ingredients: Soy protein isolate (IP, Non-GMO), fructose, natural flavors, soy lecithin, guar gum and sea salt.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, למדתי על מוצר חדש. תודה סאנשיין.
מה מחירו? מאיפה את קונה אותו? האם יש עליו מכס? מה גודל האריזה?

לא נראה לי שיש אותו בארץ ואני לא יכולה לפרט על הזמנה מחו"ל לפי כללי הפורום.. 🫤

לא נראה לי שיש אותו בארץ ואני לא יכולה לפרט על הזמנה מחו"ל לפי כללי הפורום.. 🫤
גודל רגיל של אבקות חלבון. יש אותו באמינושופ אם אני לא טועה

יש עלית נטורל במלאי, מגיע בטעם שוקו או וניל.
אתה מוזמן לבצע הזמנה דרך האתר או ליצור קשר 0544-583-513

עלית נטורל, אופטימום יש נטורל. Now ו-Myprotein מייצרים גם גרסה ללא תוספות (חסר טעם, נטו חלבון מי גבינה) כמעט לכל המוצרים שלהם.

אם הממתיקים האלו סכנה של ממש למה יותר אנשים לא מתחילים לעזוב את האבקות עם הממתיקים המלאכותיים...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית