מידע לכל ילדי ה"אל תגידו כלום על המינונים"

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך
לא עשה PCT כמו שצריך... 😃

סתם

מישהו יכול לנחש מה הוא לקח?

אני מניח שחומרים שלא היו מביישים את קאי גרין? GH? בגיל 19 ? WTF ????

זה נראה לי תופעת הדביל המטומטם הידוע גם בשמו Bostin Loyd .
לבנאדם אין שום משטר אימונים ,הוא טוען שהדרך היחידה להראות בודיבילדר זה בזכות החומרים ,והתזונה ושיטות אימון זה רק 5 אחוז (מאוד מוזר למה אז הוא לא נראה אם ככה כמו קאי גרין , עם כל החומרים שהוא חושף שהוא לוקח הוא אמור להיות יותר גדול מכל האולימפיה ביחד ) . אני זוכר שראתי פעם איזה סרטון בוטיוב שהוא בא לאיזה ילד , הילד שואל אותו "מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי ידיים יותר גדול" , ובוסטין בלי להתבלבל מראה לו מקומות איפה הוא צריך להזריק סינטול .
ויש לו עדת מעריצים של ילדים בגיל הרך שחושבים שהדביל הזה זה הדבר הכי טוב מאז פיתה מחיטה מלאה .
כל הדור YOLO הזה , אין חינוך מהורים , רוצים הכל מהר , דמויות להערצה על הפנים , ציויליזציה נפולה , עולם מערבי מושחת , וכו וכו וכו חח .

בוטיוב שהוא בא לאיזה ילד , הילד שואל אותו "מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי ידיים יותר גדול" , ובוסטין בלי להתבלבל מראה לו מקומות איפה הוא צריך להזריק סינטול
לפחות הוא אומר ת'אמת ,
ולא כמו קאי גרין ששאלו אותו : " אתה טבעי ? " אז הוא ענה בהומור כמובן כן : " רק מיץ תפוזים " . 😆

לפחות הוא אומר ת'אמת ,
ולא כמו קאי גרין ששאלו אותו : " אתה טבעי ? " אז הוא ענה בהומור כמובן כן : " רק מיץ תפוזים " . 😆

גם לזה אין לי כבוד בשיט . אני זוכר שבגלל החרא הזה פעם חשבתי שמה שמבדיל ביני לבין בודיבילדר אמיתי ,שבודיבילדר אמיתי פשוט מתאמן כל היום לאורך 8 שעות כל יום,ובגלל זה הם כאלו גדולים (כשהייתי צעיר לא היה אינטרנט חח ולא התאמנתי במקומות שהיו שמה באמת אנשים שמבינים) . וחשבתי ככה לאורך מלאאאא זמן .
שניהם משפיעים על הילדים שכל מה שהם רוצים זה להראות טוב ומהר .לא בצורה טובה .אחד זה ילד דביל YOLO שמשפיע על ילדים לקחת סטרואידים בגיל 15 . השני שקרן (לא מדבר ספציפית על קאי גרין) שגורם לילדים להאמין שהם יכולים להגיע להיות גדולים כמוהו רק עם מיץ תפוזים חח.

2.18 מטר?
הייתה לו אקרומגליה, שגם ככה תוחלת החיים של אנשים החולים במחלה הזאת לא ארוכה במיוחד, ומחלות לב זה בדרך כלל מה שהורג אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית