הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לאלו שאוכלים חטיפים של Quest, תגידו יפה שלום

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
מסתבר שהם שינו בשבועות האחרונים את המתכון וגם את הערכים של המוצר. במוצר החדש יש פחות סיבים, יותר שומן ויותר פחמימה פר חטיף. הם החליפו גם את תרכובת הסיבים התזונתיים לסיבים תזונתיים מתירס (Corn Fiber) מה שהופך את החטיף להיות לא טעים בעליל ומשאיר טעם לוואי, אפשר לומר תירס-כימיקלי בזמן ובמיוחד לאחר שמסיימים לאכול את החטיף.

מה שכן, החטיף עמיד יותר בחום ולא קשה כמו אבן לאחר ששהה כמה ימים בתיק. לפחות בטעם ה-Cookies Dough מצאתי הרבה פחות חלקיקי שוקולד פר חטיף ובאופן קולקטיבי המון אנשים מתלוננים בעמוד הפייסבוק שלהם ובבלוגים השונים באינטרנט שיחזירו את המתכון הישן (מה שכנראה לא יקרה).

חבל, הייתי לקוח קבוע של לפחות 4 קופסאות בחודש והם איבדו אותי. צריך עכשיו למצוא חטיפים חדשים שלא מכילים 5000 גרם פחמימה....

עדכון מאתר החברה:
Our latest Upgrade: Soluble Corn FiberQuest Nutrition « Quest Nutrition

תמונות שלקחתי כהשוואה לישן והחדש.

החדש מימין:

1.jpg

החדש משמאל:

Photo Sep 18, 10 56 04 PM.jpg

החדש למעלה:

Photo Sep 18, 10 55 46 PM.jpg

אצלי הקופסאות האחרונות שהבאתי מארה"ב עדיין בגרסה הישנה 🤣.

הSMORES מיוצר עם סיבי התירס מיומו הראשון והא אכן מתוק עד בלתי נסבל בהרבה מהאחרים.

הם מציינים בהודעה שזה עקב חידושים והסיבים מתירס יותר בריאים ולמרות שהם יקרים , הם החליטו שטובת הלקוחות קודמת לכל. בתרגום חופשי זה אומר, נקלענו לסכסוך עסקי על מחיר עם ספקית הסיבים הקודמת והחלטנו לעבור לספק אחר אז אנחנו מתרצים את השינויי ככזה שנבע עקב חשיבה על בריאות הצרכנים לפני הרווח שלנו.

כמו כל חברת מזון הם כנראה מחפשים להקטין עלויות, מה שלרוב מסתיים בטעם רע/תפל יותר.

אגב, למי שיש כח (ונגישות למשלוחים מארה"ב/קנדה כי אים להשיג בארץ), אפשר להכין לבד בבית גרסה בריאה יותר שלא דורשת הרבה זמן הכנה עם VITAFIBER. מה שכן, זה ללא חומרים משמרים אז לא ישמר בתיק לאורך זמן.

יש עשרות מתכונים ברשת. הנה כמה דוגמאות
אני אפרסם מתכון מצולם עם כמה גירסאות בקרוב.

נערך לאחרונה:
תודה על העדכון @Moshe , בדיוק באתי להזמין סטוק רציני מאוד. אשמח אם תעדכן פה אם תמצא מחליף ראוי 🙃
ניסית את החטיפים של UNIVERSAL? הערכים שלהם הם 296 קלוריות 6 שומן 33 חלבון 33 פחמימה. שמעתי גם שהטעם לא רע בכלל למרות שאישית עדיין לא טעמתי. מבחינת מחיר אלו החטיפים נראה לי בין ההכי זולים שיש בשוק כנראה בגלל כמות הפחמימה
@Moshe מותר לדבר פה על הזמנת חטיפי חלבון או שזה גם פוגע באינטרסים של האתר?

ניסית את החטיפים של UNIVERSAL? הערכים שלהם הם 296 קלוריות 6 שומן 33 חלבון 33 פחמימה. שמעתי גם שהטעם לא רע בכלל למרות שאישית עדיין לא טעמתי. מבחינת מחיר אלו החטיפים נראה לי בין ההכי זולים שיש בשוק כנראה בגלל כמות הפחמימה
@Moshe מותר לדבר פה על הזמנת חטיפי חלבון או שזה גם פוגע באינטרסים של האתר?
אני ניסיתי כמה טעמים שלהם...ממש לא אהבתי, היה קשה לסיים אותם ויש טעם לוואי.

אני ניסיתי כמה טעמים שלהם...ממש לא אהבתי, היה קשה לסיים אותם ויש טעם לוואי.
תודה! יש לך המלצות לחטיף במחיר של פחות מ10 שקל ליחידה שאין לו בעיות טעם? אני גם חושב לעשות הזמנה אבל החטיפים הטובים יקרים מאוד...

תודה! יש לך המלצות לחטיף במחיר של פחות מ10 שקל ליחידה שאין לו בעיות טעם? אני גם חושב לעשות הזמנה אבל החטיפים הטובים יקרים מאוד...
יש את הbalance שהם טעימים אבל 200 קלוריות ורק 15 גרם חלבון.
עולים בערך 10 שח.

החטיף של יוניברסל על הפנים
טעם לוואי והוא כולו רך כמו טופי, לא אכיל בכלל. הייתי צריך להילחם בשביל לסיים אותו

לי יוניברסל נתקע בגרון והשאיר טעם לוואי יום שלם בפעם האחת ויחידה שאכלתי אותו .
יש באמינושופ את החטיפים של COMEREADY. החטיפים יקרים יחסית לחטיפים אחרים אבל טעימים ביותר.

סליחה על הבורות אבל לא הבנתי על מה כל המהומה בנוגע לערכים,גרם שומן יותר ופחות 2 גרם סיבים? על זה כל העליהום?
בנוגע לטעם זה כבר משהו אחר.

סליחה על הבורות אבל לא הבנתי על מה כל המהומה בנוגע לערכים,גרם שומן יותר ופחות 2 גרם סיבים? על זה כל העליהום?
בנוגע לטעם זה כבר משהו אחר.
מצטרף . נראה שהשינויים בערכים הם מאוד לא משמעותיים ..

כי 10 שקל ל20 גרם חלבון זה לא מחיר משתלם
ועוד פעם- סקופ אבקה 4 שקל (אקסטרים, זרום איתי)
ש''ש אני אפילו לא אחשב
שוקולד מריר עולה 7 שקל לחבילה ? ואתה לא צריך לשים הרבה מריר זה קצת לטעם
חמאת בוטנים אם אתה רוצה אקסטרה קל'/אוהב את הטעם
ויש לך חטיף עם 25 ג' חלבון ועם סיבים מהש''ש

ועוד פעם- סקופ אבקה 4 שקל (אקסטרים, זרום איתי)
ש''ש אני אפילו לא אחשב
שוקולד מריר עולה 7 שקל לחבילה ? ואתה לא צריך לשים הרבה מריר זה קצת לטעם
חמאת בוטנים אם אתה רוצה אקסטרה קל'/אוהב את הטעם
ויש לך חטיף עם 25 ג' חלבון ועם סיבים מהש''ש
אני אנסה כנראה שבוע הבא אחי, פשוט דיברנו על קניה ואם אתה קונה זה יוצא ממש יקר

אני לא בטוח מבחינת מחיר, אבל בזמנו כשקניתי באמינושופ קיבלתי עם הקנייה חטיף חלבון מתנה (של nugo) והוא היה פשוט מעדן. לא זכר ערכים, אולי יש לי תמונה שלו בטלפון הישן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית