ייעוץ מקורות חלבון זולים

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
כן.. אמא שלי מתחילה לעשות בעיות עם העניין שזה עולה "הרבה" כסף..
אז אשמח לדעת מקורות מזון שיש בהם הרבה חלבון והם זולים.. כגון, חזה עוף, קוטג' וכו'..

תחזור?חחח היא בחיים לא קנתה לי למרות שהסברתי לה מיליון פעם וגם הראתי לה חישובים שזה יוצא יותר זול..
למה היא צריכה לקנות לך אבקת חלבון?
תעבוד וקנה בעצמך.
ביצים, חזה עוף, טונה, נתחי בקר זולים, גבנצ, קוטג'.
בנוסף, אפשר להוסיף עוד חלבון דרך מקורות פחות מוכרים כמו אורז ועדשים שחורות בתור תוספת למנה בשרית או שבבי סויה כתוספת לחביתות/גבינות.

אבקת חלבון זה הכי זול למנת חלבון
חזה עוף בד"כ יותר זול.
כן.. אמא שלי מתחילה לעשות בעיות עם העניין שזה עולה "הרבה" כסף..
אז אשמח לדעת מקורות מזון שיש בהם הרבה חלבון והם זולים.. כגון, חזה עוף, קוטג' וכו'..
גבנ"צ גם סבבה, גם מקור לחלבון וגם לשומן. תחפש מבצעים על טונה, אני לפעמים מוצא רביעייה ב 16 ומעמיס.

• פותח/ת השרשור
תעבוד וקנה בעצמך.
בנוסף, אפשר להוסיף עוד חלבון דרך מקורות פחות מוכרים כמו אורז ועדשים שחורות בתור תוספת למנה בשרית או שבבי סויה כתוספת לחביתות/גבינות.
כי אני בן 14?

היה פה אשכול פעם שהשווה מחירים לX גרם חלבון ממקורות שונים. נסה לחפש, אני לא מצאתי.

את האמת, מחיר פר חלבון, פחי אבקת חלבון יוצא יותר חסכוני.
עשיתי השוואה עם טונה, ועוף וזה פשוט משתלם...
שבבי סויה זה גם אחלה, אבל אני לא יודע אם זה טעים.

תעבוד וקנה בעצמך.
למה הוא צריך לקנות לעצמו אוכל? משגע אותי שמצפים מילד בן 14 שאם הוא עובד חודש בשנה שיממן לעצמו עכשיו את כל החיים
הנה אז יש לך 2000 שקל קנה בזה חלבון, בגדים, מועדונים ראבק זה נגמר מתישהו למה אי אפשר לקנות בזה סתם שטויות שמעניינות אותנו.
אני נשמע ילד קקה אבל אני לא הולך לעבוד בשביל לממן לעצמי ללכת למועדונים, אם לא הייתי עובד הייתי מקבל כסף מאבא לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית